Lo!Zza píše:Mrak - No pruser je v tom, ze tu aplikaci musis mit otevrenou, aby ti to pocitalo kroky. Tohle kluci moc dobre nevyresili. Mne GPS funguje relativne OK..teda krome centra ke jsou miliardy lidi a GPS mi na mobilu nefungovala poradne ani predtim.
Však jo, já do toho telefonu čumím, kam jít atd. Ale právě, že nechápu, když třeba strava app apod. fungujou se solidní přesností a tohle mi krokuje do nějakého baráku, přitom jsem u hlavní silnice atd.. Pak mi to skočí někam do pr.., uplně někde, kde ani nevím, že to tu je.. A pak jsou chvilky, kdy to jede v poho. No, ještě maj co dělat, si myslím. Ale je to chytlavý, o tom žádná. Nejlepší je, že to občas zapnu na gauči, tel zavrní a chytnu si něco.

A ještě bych potřeboval, aby aplikace nedovolila zhasnout displej, to by bylo super, třeba jen nějakým zaškrtávátkem. Protože to šlehnu do kapsy, že si musím vyřídit korespondenci na druhým a zhasne, tudíž nic nepočítá.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9