Pokémon

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 3. 2016 14:57

Ty vole ja do toho asi pujdu. V Blue jsem mel nahrano nekrestansky mnozstvi hodin, a uprimne mam (nejspis nostalgicky) pocit ze prvni generaci stejne nic neprekona. Jeste mozna gold/silver, tam jsem taky nechal hodne hodin zivota.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 3. 2016 21:21

Kterou konzoli chceš koupit?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 3. 2016 11:12

Ne konzoli, myslel jsem jenom hru na 3DS.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 3. 2016 21:19

Aha :(

Jak mě teď ti noví moc nebaví, tak jsem přemýšlel, které staré rozjet. Mám snad všechno. Když se podívám na net na nejlepší příběh, tak často vyhrává bombová Black/White. To byl pro mě prostě neskutečný zážitek. Potřebuju něco dalšího, co by mi pomohlo zapomenout a užít si. Rozehraný mám Pearl a nuda, BW2 a jako jo, ale není to BW. X a ty poslední a vůbec nevím, co se tam řeší a nebaví.

Přemýšlel jsem rozjet Platinum, ale nevím. Co ještě by mohlo být po příběhové stránce dobré?

-- 3. 3. 2016 21:23 --

A nebo rozjedu Black znovu :D Ta muzika tam!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Pilf4r 3. 3. 2016 22:58

Jediný Pokémoni, kde jsem ten příběh opravdu zaznamenal byli právě B/W, jinak víceméně nic. Můžeme jen doufat, že Sun a Moon přinesou zas něco takovýho O:-)
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 3. 2016 23:00

Ok, dík za info. Tak rozjedu B znovu a pak bych dal B2. Ona tam návaznost je, takže by i B2 mohlo být lepší, než když jsem ho hrál minule.

-- 3. 3. 2016 23:02 --

A hezky si to dám stylově na:
Obrázek
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 3. 2016 11:58

....sem to v životě nehrál...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 3. 2016 13:21

Je to super strategie. Někdo by řekl RPG, ale to mi moc k tomu nejde. V podstatě hratelnost je vždy špičková, ale když k tomu je i příběh, je to ještě lepší. A pokud to nehraješ hrubou silou, ale "chytře", tak je to i dost náročné. Není umění trénovat pokémony jako blázen pořád dokola (Japan style) a pak jít na slabší. Právě těžké je jít na silnější a dostat je. Takže obtížnost si nastavuješ podle sebe, což mám rád.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 4. 3. 2016 21:59

Pro hry X/Y a Alpha Sapphire/Omega Ruby je právě v distribuci přes internetový "Mystery Gift" Celebi, posel světlé a zářivé budoucnosti!

Event potrvá do 24. března.
Archiv mých článků na Doupěti - http://doupe.zive.cz/sedlacek-vit
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 3. 2016 22:09

Jsem měl vždy problém, že ten gift mi zkazil hru. Většinou jsou na vysoké úrovni a silní. Občas jsou jen silní a na malé úrovni. I tak je to špatné :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 3. 2016 00:34

Tak tentokrát jsem vybral Tepiga na start. Snad bude lepší, než ten slabý zelený minule :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 7. 3. 2016 16:42

Určitě, hlavně jak se vyvine v Emboara, můžeš si za jeden Heart Scale nechal re-learnout Hammer Arm (je to domek "Move Family" v Mistralton City) Obrázek
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 3. 2016 20:18

Super, dnes se k tomu snad zase dostanu. Ale už i hudba na začátku je luxusní.

Tohle mě pokaždé dostane :D http://bonusweb.idnes.cz/pokemon-black-dokaze-znovu-okouzlit-ale-nikam-se-neposouva-poy-/Recenze.aspx?c=A110317_100520_bw-ds-recenze_vdp
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 7. 3. 2016 22:23

: DD Díky!! Ach bože to je skvělé. Zastaralá grafika, otřesná hudba! Jarda Chvalíček asi není herní ani soundtrackový fajnšmerk :D

Já jsem se tady nad tím rozplýval už asi před třemi čtyřmi lety, ale například tady je post Junichiho Masudy z Gamefreaku o tom, jak pro B/W byla složena a funguje melodie N's battle theme.

A jak titulní melodie "N" sleduje jeho vývoj mezi BW ("Zajatec vzorce") a B2W2 ("Motiv N"), to je prostě pure genius.
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 3. 2016 18:43

Přesně :D

Vím, ale tenkrát jsem to ještě tak nedokázal docenit. Ale je to fakt pecka!
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka