Pokémon

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 25. 8. 2015 12:21

Tak letošní video game worlds byly v kategorii "Masters" od semifinále v japonské režii. Ve finále zvítězil Shoma Honami nad Hideyukim Taidou. Hrálo se na tři zápasy. Žádné extra kreativní nebo překvapivé momenty jako vloni se ani nekonaly, oba finalisti měli prakticky stejné týmy.

Obrázek
Shoma Honami

Všechny tři finálové zápasy jsou k vidění tady: https://www.youtube.com/watch?v=UxlirY09qTM

V Junior divizi se šampiónem stal Kotone Yasue (JAP) a v Senior divizi Mark McQuillan (UK).
Archiv mých článků na Doupěti - http://doupe.zive.cz/sedlacek-vit
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 8. 2015 13:28

Co to vlastně hranou za hru?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 25. 8. 2015 16:25

Omega Ruby /Alpha Sapphire : )
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 8. 2015 16:52

Však to je logický... Poslední dobou mám nějaké dlouhé vedení :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 8. 2015 20:04

Pokud jsi v tom neviděl Wolfensteina, tak je to ještě v pohodě ;-)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 26. 2. 2016 19:44

Obrázek

V dnešním Nintendo Direct byly oznámeny názvy her nové pokémoní generace, Pokémon Sun a Pokémon Moon. Hry budou obsahovat nový region a nové pokémony a měly by vyjít "late 2016". Přesun pokémonů do a z předchozích her bude možný jenom přes službu Pokémon Bank.

Čekání si můžeme zkrátit hraním vůbec prvních her, Pokémon Blue, Red a Yellow, které vychází v Nintendo eShopu na 3DS Virtual Console zítra, přesně k dvacátému výročí vydání 1. generace pokémoních her : )
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 2. 2016 15:38

Snad zase začnu hrát. Poslední dohraný díl mám Black a pak jsem si říkal, že už to stejně nic nepřekoná. Ale od té doby jsem skoro akorát dojel Pearl, jen příběh nic moc.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 2. 2016 01:21

Vít Sedláček píše:Čekání si můžeme zkrátit hraním vůbec prvních her, Pokémon Blue, Red a Yellow, které vychází v Nintendo eShopu na 3DS Virtual Console zítra, přesně k dvacátému výročí vydání 1. generace pokémoních her : )

Nééé, to nééé. Kdo do toho jde se mnou? :D

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 29. 2. 2016 15:40

:D Jedeš už nějakou verzi? Já jsem začínal na Blue, tak přemýšlel jsem, že bych mohl tentokrát dát Yellow.
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 2. 2016 18:36

Zatím ne a doufám, že si to rozmyslím, protože Yellow jsem zatím nikde neviděl. Všude je to v předobjednávkách a nebo vyprodané. Tak snad :D Ale vypadá to jako zajímavý pohled do minulosti. Možná by stálo za to ale vzít rovnou to new 3DS Pikachu edition nebo co.

-- 29. 2. 2016 18:43 --

Tak nevím, co jsem to viděl za edici, ale byla někde na YT včera :D Už ji nemůžu najít.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Pilf4r 1. 3. 2016 00:15

Mně by se nejvíc líbila asi tahle: http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/a-pokemon-bundle-of-joy/ , ale u nás jsem jí nikde neviděl :-(
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 3. 2016 00:51

To je ona! Něco takového. Jako ale i ty průhledný věci jsou fajn. Stejně bych radši ale kartičku s Yellow v krabici :( Nintendo už není, co bývalo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mican 1. 3. 2016 19:40

Trochu nechápu proč tam z první generace nedávají alespoň Fire Red/Leaf Green z GBA. Na těch původních už je přeci jenom vidět že to není hra z tohohle tisíciletí a když už se kdysi patlali s remasterem, měli by to využít.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 3. 2016 19:47

To jo, ale prostě Nintendo. Tohle asi bylo bez práce a ani karty neudělají. 20 let výročí, no :D Si představ novou krabičku s tím. Třeba za 500,-. Bylo by to u těch konzolí jako to měl Black/White.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Pilf4r 2. 3. 2016 10:15

Taky bych se radši pustil spíš do těch remaků z GBA, který furt vypadají parádně (barevně) a jsou přeci jen hratelnější. Krabičky? To už by bylo moc práce a málo nasypaný kapsy :-D
Naposledy upravil Pilf4r dne 2. 3. 2016 15:02, celkově upraveno 1
Pilf4r
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka