PSP vs. Nintendo DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod stereoid 22. 4. 2005 17:14

dětský hry, omg.
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 22. 4. 2005 20:00

Drí se to skvěle.. :wink: Jo kup si klidně PSP,já jen říkám že PSP není (!) lepší než NDS...Jsou to sobě rovné konzole,ikdyž každá jde jiným směrem-PSP (jak jinak Sony jde stereotypne za lepsi a lepsi technologií-NDS (jak jinak Nintedno se vydalo cestou originality a intuitivity)..Jasně na PSP se mi líbí taky dost her,ale jsou to porad ty same hry dokola..Něaké dobré hry na DSko-Final Fantasy Christal Chronicles,Baten Kaitos,Lost in Blue,Animal Crossing,Metroid Prime Hunters atd. atd.Na PSPčku se mi jich taky pár libí...Jo ještě něco,já si myslím že hry nejsou od toho jestli jsou dětské nebo pro dospělé hlavně když pobaví!A to hry na NDS dokazují narozdíl od Ridge Racera (a další graficky nabušené hry) na PSP.
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 25. 4. 2005 20:35

Chcete se pobavit tak, jak jste se jeste nebavili? Kupte si NDS.
Chcete si zahrat super grafiku, kterou uz mate na svem PS2? Kupte si PSP. Ale jestli se zenete za grafikou, pockejte si jeste - na GameBoy Evolution. Sic toho budete litovat.

Tzn. Nintendo DS nema v nazvu Gameboy, protoze to neni klasicky handheld. PSP je konkurent Gameboye, ne NDS.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Martin Boček 25. 4. 2005 20:38

Paar píše:Tzn. Nintendo DS nema v nazvu Gameboy, protoze to neni klasicky handheld. PSP je konkurent Gameboye, ne NDS.

NDS je handheld. PSP je handheld. NDS je next-gen handheld - PSP je next-gen handheld. Pretauji se o vyvojare. Pretahuji se o hry. Pretahuji se o zakazniky. A nejsou konkurenti? :shock:
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stereoid 25. 4. 2005 21:02

Určitě to konkurenti jsou... Jenže soupeřit se Sony je předem prohraná bitva i kdyby NDS umělo píct čokoládový dorty.
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 26. 4. 2005 16:03

Paar píše: Ale jestli se zenete za grafikou, pockejte si jeste - na GameBoy Evolution.

Už jsem to někde říkal, ale silně pochybuju, že by NINTENDO v dohledné době vyšlo s novym GAMEBOYem. To by dělali konkurenci sami sobě. Za rok za dva možná - jenže to už bude mít PSP (NDS) dobrou hráčskou základnu. A kdo by šel do dalšího handheldu ? Nemyslim si, že by to byl od Nintenda nejrozumnější tah. :mrgreen:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 26. 4. 2005 22:54

Hmm, imho se PSP bude prodavat lip (taky to vysledky v Japonsku zatim potvrzuji) a PSP prevalcuje NDS, jako to je u PS2 a GameCube. Ovsem, verim, ze Nintendo vyprodukuje takovy hry, kvuli nimz bude NDS stat za to si ho poridit. A nemusi jich byt tuna, staci par hodne kvalitnich. Zas tolik casu nemam, abych mohl dohravat 5 titulu mesicne na jedny platforme. :)
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod OCELOTR 27. 4. 2005 07:59

Souhlas! Kvůli těm "pár" titulům si teďka pořizuju CUBE :wink: .
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 27. 4. 2005 08:41

NO já to nevidím tak že PSP převálcuje Nintendo DS...přinejmenším to bude velmi vyrovnaný souboj...Navíc PSPčko ještě brzdí lounch konzole v Evropě,která vyjde až 1.9.2005...Zatím ještě vede NDS.
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 27. 4. 2005 08:47

PSP se celkově prodalo-1,197 124 kusů HW
NDS se prodalo 2,075 715 kusů...
Nevím jestli to je jen v Japonsku ale každopádně NDS vede..
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 27. 4. 2005 08:49

Pak musím ještě dodat,že na GC nebo NDS není jen pár dobrých her ale spousta...PS2 nebo PSP jich nemá víc.
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Martin Boček 27. 4. 2005 09:37

Lloyd.Irving píše:Navíc PSPčko ještě brzdí lounch konzole v Evropě,která vyjde až 1.9.2005...Zatím ještě vede NDS.
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 27. 4. 2005 19:18

Co se tyce chyby, jestli Nintendo vytvori novy Gameboy...(cetl jsem ze to melo byt do konce tohoto roku). Nintendo vi co dela, maji vyborny marketing, vi jak a co. A co se tyce handheldu, nepochybuju - mistri. Urcite to vykuti dobre.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Mirra 27. 4. 2005 20:25

Rozhodne PSP uz jsem celej natesenej az ji kamos priveze ze zemne za louzi a kouknu na ni :-).
Zatim je maximalne spokojeny a nic lepsiho zatim nevidel :wink: .
Mirra
First Blood

Odeslat příspěvekod J.Mataj 27. 4. 2005 20:42

Lord Irving má pravdu - PSP výjde v Evropě 1. září 2005, je to oficiální informace od Sony.
J.Mataj
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka