PSP vs. Nintendo DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 21. 4. 2006 11:47

:) jak se tak divam, misa si taky rad vrtne...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 21. 4. 2006 11:51

Tak když už se tu jedou výpady tohodle typu, tak nechci zůstat pozadu 8) trochu sranda při pátku, ne...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod OCELOTR 21. 4. 2006 11:57

Nemám sil už se při pátku hádat......jsem..........tak..................una......una....unavený...Obrázek
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 4. 2006 12:19

Mě teda spíš hodně zarazil GBA na 2.místě...toje fakt psycho jak se může víc prodávat GBA než PSP a NDS...tohle spíš dokazuje že jsou více šílení Američané než Japonci :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 21. 4. 2006 12:50

a me udivuje presnost tech cisel.... ti amerciani jsou divni, vzdy koupi celou tisicovku a pak uz ne :?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod SindyDog 21. 4. 2006 13:16

ocelot69 píše:
SindyDog píše:To bych netvrdil. Horké to je, a spříchodem DS Lite se bude vařit. Je to jak v umění. Komerční PSP vs Umělecké DS, které je komerčně lépe ošetřené, než jenom komerční PSP. DS nabízí to samé jako PSP, není důvod ke koupi...:)l/quote]

Typická sra*ka N FANatika.
A DS určitě nenabízí to samé, co PSP - víc vedle být nemůžeš.n/quote]

Co víc má PSP?? Mám ds, v něm mp3 přehrávač, přehrává filmy, emulátor na staré šlágry, a k tomu: dotykovou obrazovku! Já, pánové?, začínal na PSONE(PSX) a proti PSP a Sony nic nemám. PSP jsem bohužel měl. Jedno srovnání: Jestliže je PSP Need for speed ve hrách, Nintendo DS je Ico.... to k tomu uměleckému dojmu, který jsem zmínil dřív. A teď chvíli strpení, musím doplést nový obleček pro mého miláška...
I can hear sound of U2....
SindyDog
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peanut 21. 4. 2006 13:23

Paar píše:a me udivuje presnost tech cisel.... ti amerciani jsou divni, vzdy koupi celou tisicovku a pak uz ne :?
Je tam napsáno roundet.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 21. 4. 2006 13:26

Dark_one píše:Prosil bych povsimnete si, ze se za posledni mesic PSP prodavalo lepe a ze NDS vede jen velmi nepatrne. Ono to ani s tim, jak "PSP dostava hrozne na *****" nebude tak horke.
Ted jeste nekdo sezente nejaka cisla z Evropy :-)

Timhle tempem dožene PSP NDS za 5,5 let.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 4. 2006 20:39

In-game filmecky z chystaneho Tekken: Dark Ressurection. Vypada kurevsky DOBRE. Kdo ma cekat jeste 6 mesicu?! Ugh...
mms://wm2.streaming.ne.jp/namco/tkdr_01.wmv
mms://wm2.streaming.ne.jp/namco/tkdr_01.wmv
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mr_wawra 21. 4. 2006 21:11

Normální bojovka. A co jako?
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod pierek14 21. 4. 2006 21:22

Lidi, mi dáváme PSPkářům docela zabrat co? :D
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 4. 2006 23:59

->mr_wawra: to neni normalni bojovka, to je Tekken. Navic Tekken DR vypada lepe nez Tekken 5 na PS2, to jako.

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 22. 4. 2006 00:01

A tak nejak vubec mi pripada hezke, ze posledni dil nejhranejsi 3D bojovky, vychazi pouze na automaty (ktere v Cechah nikdo nikdy neuvidi) a PSP :-)

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 22. 4. 2006 00:03

I kdyz chapu, ze bojovkovym negramotum, jako je mr_wawra, je to srdecne jedno. Me je ale zase srdecne jedno, co si o tom mr_wawra mysli 8)

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Autofakr 22. 4. 2006 09:48

Typická sra*ka N FANatika.
A DS určitě nenabízí to samé, co PSP - víc vedle být nemůžeš.[/quote]
Co víc má PSP?? Mám ds, v něm mp3 přehrávač, přehrává filmy, emulátor na staré šlágry, a k tomu: dotykovou obrazovku! Já, pánové?, začínal na PSONE(PSX) a proti PSP a Sony nic nemám. PSP jsem bohužel měl. Jedno srovnání: Jestliže je PSP Need for speed ve hrách, Nintendo DS je Ico.... to k tomu uměleckému dojmu, který jsem zmínil dřív. A teď chvíli strpení, musím doplést nový obleček pro mého miláška...[/quote]

Na PSP jsem pár hodin též strávil. Udivil mě a potěšil nádherný velký display, pak jsem chvíli hrál a...a... nic. Koupil jsem DS a z hraní a úžasu už nevycházím. Jsem Autofakr, Nintendo Fanatik...
Né jednou obrazovkou živ jest člověk....
Autofakr
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka