Ja patřím do tábora La Resistance (odboj proti Sony)
Tábor Discko Killaz (asi každý ví)
Tábor No respect for Xbox
A Nintendo Rulez
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
peanut píše:Japonsko je jeden ze tří největších trhů z hrama, takže to vypovídající hodnotu má.o/quote]
Dave píše:SindyDog píše:K tomu X360 - nemám ho rád, protože nemám zbytečných 15000 Kč. Kdybych měl, tak už vařím v Kameo. Ach...m/quote]
U mě bylo Kameo vytlačeno absolutně geniálním Oblivionem. Ač je Kameo hodně zajímavá hra, proti tomuhle neměla šanci.. A jako milovníka bojovek si mě vcelku získal Dead or Alive, zejména setrvačnost některých tělesných proporcí je zajímavá![]()
![]()
No, a abych nebyl úplně offtopic, tak si XBox 360 nečekaně dobře rozumí s PSP (co se multimediálního obsahu týče) což mě mile překvapilo.. /quote]
A v Evropě a USA se zase prodávají hry, po kterých v Japonsku zase nikdo neštěkne. Proto si myslím, že kdyby vedle sebe byly čísla z USA a Japanu bylo by možné si udělat kompletní představu o situaci.Dark_one píše:peanut píše:Japonsko je jeden ze tří největších trhů z hrama, takže to vypovídající hodnotu má.o/quote]
V Japonsku se ovsem po stotisicich prodavaji i hry, po kterych v Evrope ani pes nestekne. Pokud se sem vubec dostanou.
peanut píše:A v Evropě a USA se zase prodávají hry, po kterých v Japonsku zase nikdo neštěkne.Zachraň trávu, sežer krávu!
*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
SindyDog píše:Zvířata bych nikdy nelovil. Mám doma kočku, takže deer hunter nechápu...![]()
Podobné hry budeme asi vidět na Revolution. Umělí holubi se vracejí.e/quote]
Peter S. Kenedy píše:Takže ty máš xbox360?jsi asi spokojen co?c/quote]
Zatím jsem velice spokojen, sehnal jsem ho za 12k (Premium Pack), ale stejně je pravda to, že konzoli dělají hry. Oblivion, Kameo a Dead or Alive jsou zástupco tří různých žánrů, a jsou perfektní, zábava roste úměrně s úhlopříčkou a pohodlností gauče - jedna z věcí proč miluju konzole
lquote="Dark_one"]Dali svetu spoustu uzasnych veci, jako anime, hentai a v neposledni rade bukkake
Doufám, že takový hry na Revu nebudou.SindyDog píše:Zvířata bych nikdy nelovil. Mám doma kočku, takže deer hunter nechápu...![]()
Podobné hry budeme asi vidět na Revolution. Umělí holubi se vracejí.e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků