PSP vs. Nintendo DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 19. 4. 2006 21:56

Ja patřím do tábora La Resistance (odboj proti Sony)
Tábor Discko Killaz (asi každý ví)
Tábor No respect for Xbox
A Nintendo Rulez
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod peanut 19. 4. 2006 22:04

Japonsko je jeden ze tří největších trhů z hrama, takže to vypovídající hodnotu má. A i kdyby Nintendo v Japonsku projelo na celé čáře, tak by se ty čísla vydávali. Ale máš pravdu, je to trochu tendenční. A přitom by stačilo přidat jenom čísla z USA (myslim, že USA a Evropa maji podobný trh).
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 19. 4. 2006 22:07

Proč nedávají prodejní čísla třeba ze Somálska??To by mě strašně zajímalo :)

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 19. 4. 2006 22:49

peanut píše:Japonsko je jeden ze tří největších trhů z hrama, takže to vypovídající hodnotu má.o/quote]

V Japonsku se ovsem po stotisicich prodavaji i hry, po kterych v Evrope ani pes nestekne. Pokud se sem vubec dostanou.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 4. 2006 23:17

Dave píše:
SindyDog píše:K tomu X360 - nemám ho rád, protože nemám zbytečných 15000 Kč. Kdybych měl, tak už vařím v Kameo. Ach...m/quote]

U mě bylo Kameo vytlačeno absolutně geniálním Oblivionem. Ač je Kameo hodně zajímavá hra, proti tomuhle neměla šanci.. A jako milovníka bojovek si mě vcelku získal Dead or Alive, zejména setrvačnost některých tělesných proporcí je zajímavá :P :)
No, a abych nebyl úplně offtopic, tak si XBox 360 nečekaně dobře rozumí s PSP (co se multimediálního obsahu týče) což mě mile překvapilo.. /quote]

Takže ty máš xbox360?jsi asi spokojen co?jinak xbox nestojí 15000 jak tady někdo psal ale 10 000 :mrgreen: a brain training na NDS už je v předobjednávce na gamehouso a co se týče toho japonského žebříčku tak taky nechápu proč se nikde neobjevuje evropský či americký...no ale asi to bude tím že japonsko je skoro polovina světa :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 20. 4. 2006 00:27

Japonsko je fajn zeme, nemuzu se ale ubranit dojmu, ze Japonci jsou trochu streleni. Dali svetu spoustu uzasnych veci, jako anime, hentai a v neposledni rade bukkake :-)
Trochu si u me ale zkazili reputaci tim, ze Nintendogs je podle nich lepsi nez Final Fantasy VII, NDS je lepsi nez PSP (velice streleny nazor :-)) a nejakou logickou hricku Brain Training musi vlastnit snad kazda japonska rodina nejmene ve dvou kopiich.

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peanut 20. 4. 2006 08:38

Dark_one píše:
peanut píše:Japonsko je jeden ze tří největších trhů z hrama, takže to vypovídající hodnotu má.o/quote]
V Japonsku se ovsem po stotisicich prodavaji i hry, po kterych v Evrope ani pes nestekne. Pokud se sem vubec dostanou.
A v Evropě a USA se zase prodávají hry, po kterých v Japonsku zase nikdo neštěkne. Proto si myslím, že kdyby vedle sebe byly čísla z USA a Japanu bylo by možné si udělat kompletní představu o situaci.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 20. 4. 2006 09:06

peanut píše:A v Evropě a USA se zase prodávají hry, po kterých v Japonsku zase nikdo neštěkne.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Parkpoom 20. 4. 2006 11:39

Dark_one: nezapomen, ze v USA je registrovano nejvic strelnych zbrani na svete :) A ze to jsou military fanatici :)) To nemeni nic na tom, ze Deer Hunter je jen pro otrle masochisty.
Parkpoom
First Blood

Odeslat příspěvekod Paar 20. 4. 2006 14:11

zebricky prodeju z USA se nekde objevuji, jsou to ale jen PC hry...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 20. 4. 2006 14:47

Deer Hunter jsem nehrál to je to lovení zvěře??To by mohlo být dobré na Revolution

Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod SindyDog 20. 4. 2006 16:00

Zvířata bych nikdy nelovil. Mám doma kočku, takže deer hunter nechápu... :D
Podobné hry budeme asi vidět na Revolution. Umělí holubi se vracejí.
I can hear sound of U2....
SindyDog
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod simsah 20. 4. 2006 16:40

SindyDog píše:Zvířata bych nikdy nelovil. Mám doma kočku, takže deer hunter nechápu... :D
Podobné hry budeme asi vidět na Revolution. Umělí holubi se vracejí.e/quote]

Já mám doma bráchu a střílení lidí mi nedělá problémy.
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dave 20. 4. 2006 16:44

Peter S. Kenedy píše:Takže ty máš xbox360?jsi asi spokojen co?c/quote]

Zatím jsem velice spokojen, sehnal jsem ho za 12k (Premium Pack), ale stejně je pravda to, že konzoli dělají hry. Oblivion, Kameo a Dead or Alive jsou zástupco tří různých žánrů, a jsou perfektní, zábava roste úměrně s úhlopříčkou a pohodlností gauče - jedna z věcí proč miluju konzole :)

lquote="Dark_one"]Dali svetu spoustu uzasnych veci, jako anime, hentai a v neposledni rade bukkake

Koukám, pán je labužník :)

Jinak patřím do tábora Anti PC - nic s Windows mi nesmí do baráku :mrgreen: (dobře, XBox 360 s upravenými Windows 2000 jsou čestná vyjimka), takže mám rád všechny konzole, žadné SONY nebo Nintendo suxx.. a co se týče práce tak to jistí iMac a MacBook Pro, Windows se vyhnul aji telefonu, ten staví na Symbianu. Bez Woken se prostě dá docela dobře žít..
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod peanut 20. 4. 2006 17:04

SindyDog píše:Zvířata bych nikdy nelovil. Mám doma kočku, takže deer hunter nechápu... :D
Podobné hry budeme asi vidět na Revolution. Umělí holubi se vracejí.e/quote]
Doufám, že takový hry na Revu nebudou.
peanut
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka