Informace kolik se prodalo Kahashima Ryuuta Kyouju Kanshuu: Motto Nouo Kitaeru Otona DS Training je pro smerodatna asi tak, jako kolik se minuly mesic v Mexiku prodalo susneho masa

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.Dark_one píše:Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Informace kolik se prodalo Kahashima Ryuuta Kyouju Kanshuu: Motto Nouo Kitaeru Otona DS Training je pro smerodatna asi tak, jako kolik se minuly mesic v Mexiku prodalo susneho masa
SindyDog píše:K tomu X360 - nemám ho rád, protože nemám zbytečných 15000 Kč. Kdybych měl, tak už vařím v Kameo. Ach...m/quote]
peanut píše:Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.b/quote]Dark_one píše:Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Nechápu proč mimo mísu. Jsou to pravdiva čísla akorát chybí srovnání. A já radči budu znát jenom japonská čísla, než žádná čísla.Dark_one píše:peanut píše:Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.b/quote]Dark_one píše:Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Ano, je to zajimave, take se na ta cisla rad podivam. To ale nic nemeni na faktu, ze jsou tak trochu mimo misu.
Smoke píše:peanut píše:Smoke píše:Dálkové ovládání??? Co to ku*wa je??? Proč jsou Sony takoví šulini že udělají dálkové ovládání k HANDHEALDU????? Kazí celý handhealdový průmysl...e/quote] On myslel dálkový ovládáni na sluchátka.
- beat
- Dominating
Mican píše:Já přeci nemám nic proti Sony! I kdyby nevyplodili nic jiného než walkmana, 1"C, U-matic a Betacam, patří jim navěky místo v "Hall of champions". V oblasti videoher taky vždycky dokázali dát zákazníkům to co chtějí a to se v tomhle byznysu cení. Nemůžu ale přehlédnout technický nedostatky PSP. A mezi ně neřadím jednobarevný podsvícení (jediná možnost u barevnýho displaye), ani chybějící flashku. Sony uvedení PSP na trh uspěchalo a teď na to doplácí.a/quote]
pierek14 píše:Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.k/quote]
pierek14 píše:Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.k/quote]
Tady je někdo fanatik.Smoke píše:pierek14 píše:Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.k/quote]
Tak to já jsem hned v několika táborech...
1.) La Resistance- Odboj proti Sony
2.) Ti kteří nesnáší PSP
3.) Ti kteří nesnáší Playstation one,2,3 a radši už i 4
4.) Ti kterým se hnusí ovladač od PS 3
5.) Ti kteří milují Nintendo a vše okolo nějh/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků