PSP vs. Nintendo DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 19. 4. 2006 14:49

Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Informace kolik se prodalo Kahashima Ryuuta Kyouju Kanshuu: Motto Nouo Kitaeru Otona DS Training je pro smerodatna asi tak, jako kolik se minuly mesic v Mexiku prodalo susneho masa :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Smoke 19. 4. 2006 14:52

:-) asi mají rádi Japonsko, stejně jako já...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod peanut 19. 4. 2006 14:53

Dark_one píše:Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Informace kolik se prodalo Kahashima Ryuuta Kyouju Kanshuu: Motto Nouo Kitaeru Otona DS Training je pro smerodatna asi tak, jako kolik se minuly mesic v Mexiku prodalo susneho masa :)
Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod SindyDog 19. 4. 2006 14:54

Já bych na XBOX tolik stínů nevrhal. Konkurence je velice zdravá věc právě pro nás, hráče. I PSP určitě pomohlo Nintendu a samotnému DS k dotykové obrazovce. Snažili se nějak zaujmout a tímhle se to skutečně povedlo!!! O PSP si myslím, že se jedná o next gen Walkman budoucnosti a držím tímto při Darkovi. Nabízí užasné možnosti s úžasnou obrazovkou a bla bla bla, je prostě super. Je jen na vývojářích, co pro nás vytvoří... Dotykáč je dotykáč, ale je spousta her na ds, co ho stejně nevyužívají a máme je rádi.
K tomu X360 - nemám ho rád, protože nemám zbytečných 15000 Kč. Kdybych měl, tak už vařím v Kameo. Ach...
I can hear sound of U2....
SindyDog
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dave 19. 4. 2006 16:30

SindyDog píše:K tomu X360 - nemám ho rád, protože nemám zbytečných 15000 Kč. Kdybych měl, tak už vařím v Kameo. Ach...m/quote]

U mě bylo Kameo vytlačeno absolutně geniálním Oblivionem. Ač je Kameo hodně zajímavá hra, proti tomuhle neměla šanci.. A jako milovníka bojovek si mě vcelku získal Dead or Alive, zejména setrvačnost některých tělesných proporcí je zajímavá :P :)
No, a abych nebyl úplně offtopic, tak si XBox 360 nečekaně dobře rozumí s PSP (co se multimediálního obsahu týče) což mě mile překvapilo..
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 19. 4. 2006 16:56

peanut píše:
Dark_one píše:Take by me zajimalo, proc se vlastne evropske herni weby tolik zabyvaji tim, kolik her se kdy prodalo v Japonsku. Obzvlast Bonusweb se v tom vyziva.
Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.b/quote]

Ano, je to zajimave, take se na ta cisla rad podivam. To ale nic nemeni na faktu, ze jsou tak trochu mimo misu.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peanut 19. 4. 2006 17:01

Dark_one píše:
peanut píše:
Mě to přijde zajímavé. Ale schází mi tam USA a Evropa. U Evropy je dát čísla asi technicky nemožné, není to jeden stát. Ale aspoň ta Amerika by mohla bejt.b/quote]
Ano, je to zajimave, take se na ta cisla rad podivam. To ale nic nemeni na faktu, ze jsou tak trochu mimo misu.
Nechápu proč mimo mísu. Jsou to pravdiva čísla akorát chybí srovnání. A já radči budu znát jenom japonská čísla, než žádná čísla.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 19. 4. 2006 17:55

Smoke píše:
peanut píše:
Smoke píše:Dálkové ovládání??? Co to ku*wa je??? Proč jsou Sony takoví šulini že udělají dálkové ovládání k HANDHEALDU????? Kazí celý handhealdový průmysl...e/quote] On myslel dálkový ovládáni na sluchátka.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 19. 4. 2006 17:57

Mican píše:Já přeci nemám nic proti Sony! I kdyby nevyplodili nic jiného než walkmana, 1"C, U-matic a Betacam, patří jim navěky místo v "Hall of champions". V oblasti videoher taky vždycky dokázali dát zákazníkům to co chtějí a to se v tomhle byznysu cení. Nemůžu ale přehlédnout technický nedostatky PSP. A mezi ně neřadím jednobarevný podsvícení (jediná možnost u barevnýho displaye), ani chybějící flashku. Sony uvedení PSP na trh uspěchalo a teď na to doplácí.a/quote]

Můžeš upřesnit technické nedostatky?
Jinak hodnotit barevnost podsvícení u barevného LCD je opravdu zajímavý nápad, když si mohu vybrat barvu pozadí, což je prkticky to samé.
Můžeš mi zcela upřímě říct, proč PSP tolik nesnášíš, že na na něj musíš házet pořád jen špínu?
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SindyDog 19. 4. 2006 19:23

Ale to je zase fakt, Micane! Tolik špíny na chudáka PSP. Že se nestydíš to psát takhle upřímně. A co myslíš tou barvou pozadí? Není všecko dokonalé! U příští verze to půjde měnit během hry, už se o tom prý píše...:)
SindyDog
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pierek14 19. 4. 2006 20:02

Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod SindyDog 19. 4. 2006 20:10

pierek14 píše:Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.k/quote]

Já stanuju úplně jinde. Hraju totiž pro oba přístroje. :D Navíc dneska držím hlídku, takže budu mít své ds při sobě...
SindyDog
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Smoke 19. 4. 2006 20:59

pierek14 píše:Tábor se rozdělil... ti kteří nesnáší PSP a na ty kteří PSP akceptují.k/quote]

Tak to já jsem hned v několika táborech...

1.) La Resistance- Odboj proti Sony
2.) Ti kteří nesnáší PSP
3.) Ti kteří nesnáší Playstation one,2,3 a radši už i 4
4.) Ti kterým se hnusí ovladač od PS 3
5.) Ti kteří milují Nintendo a vše okolo něj

:lol:
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod peanut 19. 4. 2006 21:48

Smoke píše:

Tak to já jsem hned v několika táborech...

1.) La Resistance- Odboj proti Sony
2.) Ti kteří nesnáší PSP
3.) Ti kteří nesnáší Playstation one,2,3 a radši už i 4
4.) Ti kterým se hnusí ovladač od PS 3
5.) Ti kteří milují Nintendo a vše okolo něj

:lol:h/quote]
Tady je někdo fanatik.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Parkpoom 19. 4. 2006 21:56

Ja podeziram autory (i svetovych) webu z fanatismu ke kultu Nintendo, to jedine mi muze odpovedet, proc se vsude pise o prodejech v Japonsku, Japonci jsou znami fanatici Nin, ale o svetovem stavu to nerika nic. Je to velmi tendencni.

To je jako by Skodovka nechavala zverejnovat sve prodeje v jinych zemich a hlasila, ze v jedne zemi (CR) je to jednicka na trhu a pak dlouho dlouho nic. Je to sice pravda, ale opet tendencni... Faktem je, ze Japonsko ma vetsi vahu nez CR :))
Parkpoom
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka