Staci zapnout na tabletu bluetooth a na gamepadu stisknout "x" a zaroven "home" .Dale pak pouzivam aplikaci JoyToKey k premapovani u nekterych her. Pouzivam Windows Tablet.
Zde jeste ukazka Soldier of Fortune 2: Double Helix:
Stále nechápu smysl tohoto snažení. Podobné ovladače vydalo docela dost výrobců a žádný se neuchytil a to byly určené především pro hry kde se počítalo s dotykovým ovládáním.O nahrazení klávesnice a myši se snaží steam machine controller. Ovšem PROČ se snažit namontovat na přenosné zřízení kde jde o PŘENOSNOST další hovadiny které jdou přímo proti základu těchto zařízení a tou je ona PŘENOSNOST ???
Jako notebooky má spousta lidí na stole a nikam je nepřenáší, tak i tablet můžou mít na stole a nikam ho nenosit Sice mi to taky nedává logiku, ale budiž.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Jeden z těch co má tablet pouze na doma jsem i já . Nemusím zvedat zadek z pohovky a 99% věcí co bych dělal na PC zvládnu pohodlně i z tabletu. Přesto že ho používám doma tak mi vadí i hmotnost ipadu air, přeci jen 1/2 hmotnost by byla mnohem pohodlnější. Pro opravdu nechápu další navyšování hmotnosti zařízení - nízká hmotnost a kompaktnost spolu s dalšími faktory je rozhodně ku prospěchu pohodlí a nevidím jediný důvod proč se pohodlí vzdávat.
prave hraji Tomb Raider: Underworld a je to uzasny zazitek ,pro vyznavace handheldu. Po prechodu z PS Vita je tohle presne co jsem si predstavoval ke hrani her. Fakt doporucuji poridit si Windows tablet nejlepe 8 mi palcovy a znacka Toshiba Encore - ten je nejvykonnejsi mezi 8 palocovymi ,baterie vydrzi tak 4h pri hrani. Dnesk uz ae da sehnat za 4500 Kc.
Hry jsou urcene pro PC a nebyly by moc dobre hratelne kdybych zameroval packou. Ta presnost a rychlost je mnohem lepsi pres ten displej.
tady mam i video se srovnanim: (v case od 2:00 je dobre videt ten rozdil v rychlosti pohybu, rychlost pohybu pres packu by sla nastavit i na rychlejsi ale pak by byla vetsi nepresnost zamerit treba urcitou cast tela protivnika)