CHtěl jsem kapesni (mam skoro kapesni) herni zarizeni na graficke urovni lepsi nez PSP a na stejne nebo taky lepsi nez PS Vita a s velkym vyberem her ,a nevadi mi ze jsou nektere hry hodne starsi ,je tisic starsich her ktere jsem nehral a rad si je zahraji ,a nemusim ty hry kupovat. A nevadi mi ze musim vymyslet vlastni zpusob ovladani ,spis me to bavi si vyrobit treba specialni gamepad ,presne podle sebe jak mi to bude vyhovovat. A kdyztak muzu pouzit i ty virtualni gamepady. Dneska jsem treba dohral Max Payne 2 ,a na normalnim pc nebo notebooku by me to ani tak nebavilo jak na tom tabletu
,porad nejaky hluk, chlazeni vetraky ,hodne mechanickch casti, sedet u toho a hrbit se. A tedkom zacnu hrat Tomb Raider :Underworld. Lepsi nez nejaky Uncharted na PS Vite ,a jeste tu hru shanet nekde za levny penize ,a jak to dohraju tak co s tou hrou kdyz bych ji mel na karte .Jednou jsem si koupil na Vitu akorat Resistance Burning Skies ,a nic extra teda ,ani ta grafika teda ,to uz jsem hral na tabletu teda s lepsi grafikou ,treba takovy Half-Life 2 na maximalni detaily. Proste ulet na takove male placce. Ta cena je kolem 7000kc.