Toshiba Encore
toto je vec kterou ted mam a zatim pro me nejidealnejsi jeste da se rict stale kapesni konzole. Je to tablet na kterym jsou plnohodnotne Windows 8.1 (zadne RT) ,ma to uhlopricku 8 palcu , tak ta velikost je jak
kdyz pripoctes zhruba 2,5cm z kazde strany k PS Vite. Rozjedes na tom tisice her. Ja momentalne hraji uplne vpohode bez lagu Mafii 2, Far Cry 2, Stalkera ale jasny ze na nizzsi detaily ale treba takovy Tomb Raider Underworld se da hrat i na vyssi detaily a vypada to uzasne ,to se muze jit Uncharted z PS Vity jit zahrabat. A treba Half-life 2 jede na maximalni detaily .Je to proste porad jeste takovy kapesni zarizeni ,ktery nema ani aktivni chlazeni takze pekne tichounky a vaha do pul kila ,a baterka tam vydrzi 7 hodin, proste mocná vecicka ,ale cena je nad 7000kč a k tomu si jen
dokoupis aplikaci Virtualgamepad nebo Gestureworks Gameplay ,ktere slouzi k ovladani her pres dotykovy displej ,ale neni problem k tomu pripojit klasickou klavesnici s mysi nebo gamepad .Ja mam napr. specialni uchyceni gamepadu pomoci GPS drzaku a mam ted vlastne plnohodnotnou mobilni konzoli Jinak GPU je 997mb ale sdilena. A CPU , jedna se o novy Atom Z3740 ,proto ty hry na tom rozjedete ,je to mazec co uz dneska dokaze takova 1cm placka Kdyzak natocim i nejaka videjka.