Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Ertefol píše:3DS normální není špatné
Ertefol píše:Já se přiznám, že jsem měl v ruce oboje, a jako lepší mi přišlo klasické 3DS. To je totiž pořád ještě handhled, co se dá strčit do kapsy. 3DS XL už je dost velké...
StefiCZ píše:Ale zas musíš počítat, že na XLku budou oproti obyč 3DS lehce zubatý.
Ertefol píše:Já se přiznám, že jsem měl v ruce oboje, a jako lepší mi přišlo klasické 3DS. To je totiž pořád ještě handhled, co se dá strčit do kapsy. 3DS XL už je dost velké...
tdjohn píše:Ertefol píše:Já se přiznám, že jsem měl v ruce oboje, a jako lepší mi přišlo klasické 3DS. To je totiž pořád ještě handhled, co se dá strčit do kapsy. 3DS XL už je dost velké...
Tak to ti přišlo špatně. 3DS XL je velké, ale zase lepší, takže záleží na každém, co preferuje. Výhod obyč 3DS je tak málo, že bych ho nikomu moc nenabízel.
Cru4l píše:Malé 3DS má lepší svítivost a vyšší počet DPI - to se řešilo už as 100x. A designově se mi taky líbí víc Ona ta přenositelnost je docela znát. Tahám teda XL,a le malé se nosilo líp. Ještě bych podotknul - pro mě zásadní - věc a to výdrž baterie, která je u XL opravdu vynikající. Mínusem XL je absence nabíječky v balení = investice navíc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků