Mám takový pocit, že to co se dneska považuje za AAA hrz je tak trochu předsudek - prostě jak to nemá megamilonovou reklamu, je to béčko. Spíš bych to rozdělil na hry dobré a špatné (s tím, že i v těch dobrých/špatných jsou hry co tě baví a nebaví). a těch dobrých je dost a dost ji stále vychází/vycházet bude.
- tímhle jsi vyjmenoval ty hry co v minulosti dostaly největší mediální pokrytí (čemuž se nedivím). Já mám na kartě/ve sbírce ještě remake Duke Nukem 3D (bombová záležitost i po letech)
Frozen Synapse
Grim Fandango
Tearaway
Wipeout
Borderlands
Minecraft
Freedom Wars
a dost věcí jsem už smazal, takže bych se musel kouknout na Store a to se mi zrovna nechce.
Jo a zrovna jsem rozjel Oreshika - podle mne všechno AAA záležitosti.
Koukni na ty hry na netu, možná se ti budou líbit. Hodně záleží na vkusu. Jak to tak zatím vypadá, tak Vita se nám po letech profiluje jako platforma primárně pro Japoská RPG, indie záležitosti a experimentální divnosti. Klasických západních záležitostí jako WRPG, RTS, FPS nebo závodů tu zase tolik není.
- PC nepotřebuješ. To by byla myslím pěkná haluz.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short