PS Vita

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 2. 2012 01:33

Tak jsem Vitu vyzkoušel a třeba to Uncharted vypadá moc dobře! Rozhodně palce letí nahoru, až 3DS omrzí, možná pořídím další bazmek :)

EDIT: A hlavně až budu mít čas něco pořádně hrát, že ano
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 2. 2012 10:12

To by docela souhlasilo. Hrál jsem tak tři hodiny a zbytek jen psaní a další věci. Jas mám na minimum, protože i tak to dost svítí.

Na NHL se také těším. Zatím i ta Fifa je fajn.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 29. 2. 2012 12:28

A NHL je ohlášený?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 2. 2012 12:35

Právě že není, ale doufám že NHL 13 na vitu dají.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 29. 2. 2012 18:13

FIFA je na Vitě opravdu skvělá ikdyž osobně mě sklamala absence české ligy a národního týmu (ikdyž ten nároďák bych oželel, ale liga mě mrzí). Vychytané ovládání, skvělá je střelba na bránu s touchpadem :-)

Další hra která mě velmi mile překvapila (dohrál jsem demo, zvažuji koupi) je Rayman Origins. Přestože poslední plošinovka co mě brala byla Super Mario Bros. na SNES :-). Neskutečně dobře se ovládá, je vtipná, vyvážená, skvěle odsýpá. Co mě naopak vůbec nezaujalo jsou mnou bohužel zakoupené Modnation Racers. Kdyby je někdo chtěl, rád prodám, hrál jsem je jednou.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 2. 2012 22:58

.soul píše:A NHL je ohlášený?

Miliony fanoušků ohlášených je, takže bych se hodně divil, kdyby něco brzy nevyšlo.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 1. 3. 2012 20:43

No já bych byl jen rád :)

Zkoušel jsem Unit 13 - grafika i hratelnost parádní (řekl bych, že i lepší než Uncharted), ale moc zábavně to nevypadá, to nekoupim. Naopak Super Stardust Delta (na IGN zatím nejlíp hodnocená hra na Vitu) vypadá na hodiny zábavy :)

V Uncharted jsem v 26. kapitole. Nevim proč, ale i přes nudnější příběh, nevýrazný postavy (až na Danteho) a absenci "wow efektů" mě ta hra neskutečně baví...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 1. 3. 2012 23:08

.soul: Já to mám jinak :D

Demo Uncharted(bez sluchátek) - grafika pěkná, všechno pěkné....ale nějak mi nesedí Drake na malé obrazovce. Ubidím, třeba si to časem sedne...

Demo UNIT 13 - Je vidět, že VITA má slabý HW :mrgreen: Ta hra běží v nízkém rozlišení. Je to hodně vidět. Naopak hratelnost mi připadá velmi dobrá...

Demo Stardust je záruka kvality od dob Amigy. Brzy koupím...druhý analog tomu hrozně pomohl.

Hustle Kings - mám koupeno na PS3, takže i na Vitu. Nemám k tomu co říct.

Demo Motorstorm RC - někd se mi zdá, že Reckless Racing na Galaxy má lepší grafiku :D Ale ta hra je neskutečně zábavná, chytlavá a perfektně se ovládá. Navíc opravdu skvělá cena. Koupeno.

F1 - jakožto velký fanoušek formulí jsem spokojen. Citlivé ovládání....grafika by myslím mohla být i lepší.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 2. 3. 2012 00:21

Mimochodem v mym okolí (1,5km) je 11 lidí připojenejch k NEAR. Docela překvapující, týden po launchi :)

Tak Uncharted dohrán... Ta hra mě dost překvapila, podle recenzí jsem moc nečekal. Ačkoliv je to jen slabší odvar "velkejch" Unchartedů, tak jsem si jí parádně užil od začátku do konce. Nemít srovnání s U2, tak dám 9/10 :-)

- a to je právě největší chyba tý hry, že se jmenuje Uncharted..Tudíž jí všichni srovnávaj s Uncharted na PS3, což mi přijde jako nesmysl. Na to, že je to hra na handheld, je to neuvěřitelná záležitost...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 2. 3. 2012 23:45

Nazdar, kdo tu hraje Super Stardust Delta na Vite at si me prida to friendlistu :)

ID: DragunovCZ

Chci mit nekoho, kdo to aktivne hraje at muzem prekonavat highscore atd...
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 3. 2012 15:43

Po letech jsem se konečně dokopal a zařídil jsem si domácí internetovou síť právě kvůli PSP+PSV. Paráda.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 3. 3. 2012 17:45

To jako že sis koupil WiFi router? :mrgreen:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 3. 3. 2012 19:31

:D proto mam rad o2 , u nich si poplakam na telefonu a daji me vše zdarma
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 3. 2012 23:13

beat: Ne, doteď jsem měl net vedený rovnou kabelem do PC/PS3. Ale dokopal jsem se, vzal bráchovo bezprizorní router a píchl ho před PC.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 3. 3. 2012 23:14

Originál headset hraje docela dobře... nemohu porovnávat s dražšíma sluchátkama - neznám, ale za ty peníze myslím odvádějí dobrý výkon... A vypadají hezky.

Displej je možná až moc citlivý...reaguje na prst několik milimetrů od displeje. Možná to mají chválně, aby člověk displej neupatlal :mrgreen:

N.Marko: Nějak nerozumím. Jsem dnes trochu pomalejší...
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka