PSK: Jo, tohle chápu...
Já osobně jsem docela koukal, že jsem měl ke stáhnutí plnou verzi Hustle Kings - chtěl jsem si stáhnout demo. Plnou verzi(PS3) jsem kupoval hned jak vyšla. Proto jsem nečekal, že ji dostanu. Příjemné překvapení..
Ale spíše jsem myslel něco jako - prezentační konzole od Sony se speciálním prezentačním profilem. Prostě ukázková konzole se speciálním účtem. Prodavač by tam mohl nahrát libovolnou hru ze Store a tu mohl prezentovat. Ale to by se dalo snad no zneužít, to chápu

Mně osobně tohle prostě nevadí, no. U přenosného zařízení ne. Nejsem moc příznivcem půjčování. Ale tak chápu, že to někoho může trápit.
Nedělal bych z toho ale žádné drama - spousta přenosných zařízení nemívá "účty". Od mobilů přes tablety až po různé přehrávače... Spíše nevím, proč to lidé očekávají.
Pro mě je to podobný princip jako koupě/krádež. Buď na to mám, nebo nemám...
Navíc..."teď chci hrát já....ne, teď já.....ne, teď já.....já půjdu potom pryč a nezahraju si...ne, potom jdu já pryč, proto si chci zahrát teď...."
No, to je jedno, neřeším.
Letmo jsem zkusil demo Motorstorm RC. N.Marko první...nemám na něj - škoda. Asi koupím, skvělá odreagovačka, perfektně se to ovládá.