PS Vita

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 27. 2. 2012 20:08

beat > Az si tu Vitu koupis 30 milionkrat, tak na tvuj nazor v tomhle zacnu brat zretel.
To ze Vita nepodporuje vic uctu je totalni fail pro rodiny s vice detmi nebo i pro lidi co si zarizeni obcas pujcuji nekomu jinymu, to ze nepatris ani do jedny skupiny neznamena, ze vetsina lidi do nektery z ty skupiny nepatri.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 2. 2012 20:30

SPY ma pravdu. Je to hodne velky pruser dle meho.

Hry ale alespon nastaveni profilu umoznuji, ne?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 2. 2012 20:32

beat píše:Mobily, holky a holicí strojky nesdílím. Stejně tak herní konzole. Je to moje...

PSK: Co takhle si udělat "firemní účet"? :-P

Chci sbirat trofeje na svuj ucet, navic kdyz si treba koupim motorstorm rc na ps3 tak dostanu i vita verzi
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 27. 2. 2012 21:01

PSK: Jo, tohle chápu...
Já osobně jsem docela koukal, že jsem měl ke stáhnutí plnou verzi Hustle Kings - chtěl jsem si stáhnout demo. Plnou verzi(PS3) jsem kupoval hned jak vyšla. Proto jsem nečekal, že ji dostanu. Příjemné překvapení..

Ale spíše jsem myslel něco jako - prezentační konzole od Sony se speciálním prezentačním profilem. Prostě ukázková konzole se speciálním účtem. Prodavač by tam mohl nahrát libovolnou hru ze Store a tu mohl prezentovat. Ale to by se dalo snad no zneužít, to chápu :-)

Mně osobně tohle prostě nevadí, no. U přenosného zařízení ne. Nejsem moc příznivcem půjčování. Ale tak chápu, že to někoho může trápit.
Nedělal bych z toho ale žádné drama - spousta přenosných zařízení nemívá "účty". Od mobilů přes tablety až po různé přehrávače... Spíše nevím, proč to lidé očekávají.
Pro mě je to podobný princip jako koupě/krádež. Buď na to mám, nebo nemám...
Navíc..."teď chci hrát já....ne, teď já.....ne, teď já.....já půjdu potom pryč a nezahraju si...ne, potom jdu já pryč, proto si chci zahrát teď...."
No, to je jedno, neřeším.

Letmo jsem zkusil demo Motorstorm RC. N.Marko první...nemám na něj - škoda. Asi koupím, skvělá odreagovačka, perfektně se to ovládá.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 27. 2. 2012 21:30

OMG, tak jsem si šel pro Vitu a neměli jí skladem. Zítra přijde nová várka, celý 2, slovy dva, kusy :D A jedna už byla zarezervovaná... Teda teď už obě..
No minimálně ve Francii je wi-fi verze silně nedostatkový zboží.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 2. 2012 21:40

Až si na ní zahraješ, tak pochopíš proč ;-)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 2. 2012 22:10

PS3 to mela ohledne uctu hodne otevrene to je fakt, se nedivim ze to zkrouhli ale stacilo trochu, ne definitivne. Jedna Vita, dva accounty pro dva sourozence a mlcel bych. Ostatni zarizeni nemaji treba ucty, ale takove 3DS uklada primo do hernich karet kde naleznete treba 2,3,5 slotu pro sejv, cili neni problem.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 2. 2012 22:29

beat: jen jsem tak blbnul. Odjel jsem si stři kola (jedno zkušební) a víc ne :))
Smazáno. Demo hezké, ale není důvod si ho tam nechávat déle.

Otázka účtu: Celkem chápu to rozhořčení ohledně faktu, že tam v zásadě můžete mít jen jeden, ale mě osobně to je vcelku jedno. PSP má taky jen jeden a svůj handheld jsem nikdy nepůjčoval (s výjimkou loni Torhamovi na pár měsíců FATko, ale tam jsem nahrál US účet - jenže to jsem už neměl tuto konzoli v aktivním používání). Na PS3 sice mám víc účtů, ale nepoužívám je. Já sám tedy u handheldu nepotřebuji vícero účtů.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 2. 2012 01:56

Ano, PSP taky mělo jen jeden účet, ale ten šel lehce smazat a přihlásit se s jiným.

beate, kdyby nám sony dala přímo účet, kde už bude spousty plných her, tak by to bylo skvělé, ale tohle dává jen novinářům, my můžem být rádi, že nám dala vůbec vitu.

soule, tady jich máme habaděj :)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 2. 2012 10:25

Takze hry maji taky jenom jeden profil?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 2. 2012 13:11

Hry můžeš naštěstí ukládat na vícero sejvů, takže v tomhle problém není.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SPY 28. 2. 2012 14:16

A to plati pro vsechny hry? Na stolnich konzolich mas celou radu her, kde mas jen jeden auto save na account.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 28. 2. 2012 15:23

Tak už je doma :)
Když jsem ho přebíral, tak hned předemnou tam přišel další pro Vitu, ještě, ještě že jsem ho včera rezervoval. Dostal jsem zdarma i ten předobjednávací balíček...

Jinak memory carty už měli taky vyprodaný :D Nevim, jestli to prostě jen GAME podcenil nebo fakt nestíhaj dodávat..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 2. 2012 15:42

SPY, nevím jestli pro všechny, ale třeba uncharted to má.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 2. 2012 16:51

SPY: Prave :-l kdyby to mely vsechny bylo by to v poho.

http://www.vgchartz.com/article/88858/p ... al-launch/
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka