PS Vita

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod portapro 26. 2. 2012 18:33

Tak si tu vitu asi koupím. Kde se dá přečíst nějakej seznam připravovaných her? Četl jsem, že má být i COD, tak doufám, že to bude remake modern warfare 3. Doufám, že vita nezklame, mám totiž zálusk ještě na jedno podobné herní zařízení
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 2. 2012 18:48

PSN je zdarma a to také stojí dost peněz, tak si to můžou zaplatit z čeho chtějí.

-- 26. 2. 2012 18:48 --

Nebyl by lepší Mac mini s nějakou portable baterkou?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 26. 2. 2012 19:17

Mac mini jsem měl jako náhradu xboxu.
Ale jak vidím chystá se comeback UMPC- samsung chystá 5,5" UMPC na CULV i5 s intel HD4000. Je to šílená myšlenka, ale na hry by to taky šlo. Hlavně větší herní základna.
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 26. 2. 2012 19:59

portapro: Opravdu Vitu chceš, nebo si jí chceš koupit jen abys na ní pak zase nadával?

Pustil jsem si pro srovnání PSP(po dlouhé, opravdu dlouhé době..) a to rozlišení je příšerný. V RidgeRacerovi jsem skoro ani neviděl kam jedu....

btw. Dá se tohle u nás koupit??
Obrázek

EDIT: Lidi, jsem asi blbej....kde se dá ve Vitě vysledovat, kolik peněz mám na kontě?
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 2. 2012 09:47

Jde se vám ted připojit s Vitou na PSN? Mě to pořád háže nějaký error

Sorry za planý poplach, chtělo to restartovat router
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod orgasmic 27. 2. 2012 10:33

Zdravim, mel bych dotaz ohledne her z PSN.
Zkousel jsem ze srandy stahnout nejakou hru na PSP kompatibilni s PSV, ale pri zadani udaju z kreditni karty transakce neprobehla.
Pak jsem zkousel stahnout Escape Plan (350Kc) + Lummines (850Kc), ale zadnou platbu to nechtelo a rovnou se to stahlo a nainstalovalo…jak je to mozne?
Hrat to normalne jde…Dekuji
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
First Blood

Odeslat příspěvekod SPY 27. 2. 2012 13:09

Koukam, launch v USA velmi bombastickej - 74 674. Jo handheld s 20ti lauchovema titulama ... je to zvladnuty opravdu na jednicku.

Ach Sony, Sony ... ta se z tech cervenejch cisel jen tak nedostane :oops:
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 2. 2012 13:14

Evropu nevíš?

EDIT// A jo, ty to bereš podle VGchartz. No tak to můžu klidně spát dál. :pozor
Naposledy upravil N.Marko dne 27. 2. 2012 13:16, celkově upraveno 1
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 27. 2. 2012 13:15

Na vgchartz zatim udeje z Evropy nejsou. Jinde jsem teda nehledal.

-- 27. 2. 2012 13:20 --

Klidne jdi, Sony se tema cislama chlubit jen tak nebude, tak si trochu zdrimnes :-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 2. 2012 13:38

Tak je pondeli na Vg budou udaje ted tezko, az pozdeji. Take jsem ale zvedav. Do patku se nahodi tyden 19.-25.2.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 2. 2012 14:02

Sony neřekne nic, VGchartz si čísla cucají z prstu. Vyber si.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 2. 2012 14:19

VGChartz si cisla cucaji z prstu, ale prodeje Uncharted 2 sem v minulosti davame :-) VG maji odhady, ktere pak jeste upravuji a pomerne se shoduji s ostatnimi cisly treba od jinych jap. agentur viz 3DS. Kazdoapdne cisla budou casem k mani vsude, launch noveho systemu je pomerne zajimava udalost, i kdyby VGChartz nebylo.

Jinak momentalni stav je stejnak k datu 18.2, nevim proc lide celkove ty data prehlizi, Vita oficialne startovala 22.2.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 2. 2012 14:31

No je fakt, že k 18. se toho moc prodat stejně nedalo :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 2. 2012 14:34

V US se prodavaly spesl. bundly s hrami v limitovanem mnozstvi o tyden drive, cili jak rikam na cisla si musime pockat do patku nebo min. do druhe poloviny tydne.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 2. 2012 14:38

Vita se ale nevyvarovala porodním bolestem, už se mi několikrát stalo (dokonce i zákazníkům, kteří už vitu chtěli reklamovat), že se z ničeho nic vypne obrazovka a modře bliká home tlačítko...nic nefunguje, nic nepomáhá, tak jsem použil google a zjistil, že je třeba vyvolat recovery menu a restartnout vitu, což naštěstí opravdu pomáhá, ale tohle by mělo být aspon někdo dobře popsáno, at jsou s tím lidé obeznámení.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka