Jak málo věcí?!?! Prostě občas nechápu, co by lidi ještě chtěli. Mohli by jim dát zlaté hodinky s vodotryskem, ale oni by jen ohrnuli nos a zeptali se jestli to má ještě GPS... twe

Které BT věci by jsi chtěl připojit? Tak maximálně sluchátka a to by jsi si mohl zkusit laskavě sám.
Remote play - co kurwa chceš? Nečekáš snad, že od day one ti půjdou remote hrát všechny hry a to včetně všech zpětně co vyšly že ne?
To samé jako gamepad = stejný případ jako s remote. Krom toho si laskavě uvědom, že PSV nemá shodný počet ovládacích prvků a musí se simulovat přes obrazovku nebo zadní dotykovou plochu. Takže by ti to bylo stejně na dvě věci. Sony tohle nikdy nepropagovala jako to hlavní, jen bylo zmíněno, že jde o jednu z možností využití.
Cross game chat podle mé zkušenosti funguje vždy s výjimkou Uncharted, protože to z neznámého důvodu vypíná online. Jakákoliv hra, co běží s online podporou, nebo ho prostě jenom nevypíná, tak tam bude logicky fungovat cross game chat - protože k němu jak jistě správně chápeš, musíš být připojen!
Já nikdy neviděl mluvícího vlka - kromě pohádek, ale na ty nevěřím.
EDIT// Ale musím říct, že ten Content Manager Assistant for PlayStation® pro spojení PSV a PC je opět pěkná srágora a jenom to opruzuje. Chce to Widle Media Player a nějaké podobné kraviny co zase já nechci ve svém soustruhu, takže na to laskavě prdím. Jakoby tam nemohli nechat klasické file soubory, ale ne, oni to musí jet přes nějaký obskurní a nepotřebný program, přitom jediné co doopravdy potřebuji je copy&paste

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short