Nintendo 3DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tuuurek 20. 12. 2013 00:25

Co říkáte novému updatu 3DS na Miiverse? :?:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 23. 12. 2013 09:13

Jediný co se pro mě tím updatem změnilo, je otravný přihlašování když si chci stáhnout demo.. :D

No každopádně jsem si před nějakou dobou koupil Zeldí XL a je fakt pěkný. Sice už jsem kolikrát před tím držel v ruce XLko a rozdíl byl očividnej, každopádně teprve v přímým porovnání s původním 3DSkem se mi XL zalíbilo pořádně. Už by se mi nechtělo hrát na původním. Sice některý starší hry jsou nepěkně pixelovatý a hry bez 3D režimu vypadají jak z ps1ky.. každopádně zážitek úplně jinej. Takže jsem si hned radši koupil aj další obyč modrý XL abych si Zeldičku neničil :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 12. 2013 13:01

To neni možný, XL je přece ve všem horší :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 23. 12. 2013 15:46

Ne to není, jenom je prostě u dost her vidět, že rozhodně nebyly na XL mířený.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 12. 2013 18:01

Rozehrál jsem Fire Emblem, no a.. jako ten classic mod je poměrně hardcore.. :D Čekal jsem, že po poražení postavy budu mít třeba jako ve VCH 1-2 kola na její obživení ale ani ho*no :D Jde nějak restartovat mise? Jsem na to nepřišel, takže pokaždý když mi někdo umře, vypínám hru a spouštím znova, což je celkem otrava..
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 12. 2013 20:32

No ja pomalu a jiste dohravam Zeldu. Uz mi chybi jenom jeden dungeon.

No a pak se asi budu rozhodovat jestli koupit MH3 nebo Pokemony...co myslite, ze je lepsi?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 12. 2013 20:36

Vzal bych Pokemony a počkal na Monster Hunter 4, což je narozdíl od MH3 exkluzivitka pro 3DS.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 12. 2013 20:52

Zrovna MH3 jsem hrál asi 5 hodin a pak přestal. Vůbec nechápu, proč to hrát. Asi mi tam něco uniklo, ale Pokémoni jsou jistota. X/Y mi sice dobrý nepřijde, ale hratelnost je stále skvělá, tak co.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 12. 2013 20:58

Ja hral jenom ten dil na Wii a prislo mi to super. Kdy vychazi ctyrka?

Ono s tema pokemonama to taky uz IMHO neni tak slavny....neberte mne spatne, ale ono je to fakt porad to samy dokola. Ja sice miluju RGBSG ale ty novy Pokemony uz vubec neznam a hadam ze mi tam spousta veci utekla..
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod johanesek 26. 12. 2013 16:15

Obrázek

Bravely Default

Mám odehráno zhruba 20 hodin a baví mě čím dál víc. Je to FFV http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_V na steroidech, perfektní job systém, který dodává hře hloubku spolu s bojovým systémem. Zkoušet nové povolání a kombinace support abilit dělá z občasného grindu zábavu. Jak už bylo mnohokrát napsáno, Bravely Default je nejlepší Final Fantasy od VI dílu!

Jediným negativem je neoriginální příběh a hlavně stupidní a dlouhé rozhovory na úrovní 11-letých školaček.
New 3DS XL
johanesek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 26. 12. 2013 16:21

Ta poslední věta mě od hry právě zatím odrazuje. :/
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod johanesek 26. 12. 2013 16:49

To by byla chyba, rozhovory se naštěstí dají přeskočit a ty pro děj důležité jsou snesitelné. A ohledně děje - klasická záchrana světa, ale pod naivním kabátem se občas ukryje docela temná linka. Umírají děti, korupce, vydírání, soutěž krásy (ups).

A znova musím upozornit na možnost nastavení četnosti náhodných soubojů, zlepšuje požitek o několik řádů.
New 3DS XL
johanesek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 26. 12. 2013 17:16

No, tak to asi v lednu koupím ... TA paralela s FFV se objevuje skoro všude a FFV (v podstatě IV, V, VI) patří mezi mé nejoblíbenější JRPG ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod X-men 29. 12. 2013 10:36

Ahoj mám nově 3ds xl. Měl bych dotaz když 3ds otevřu tak to v něm cvakne a taky po otevření má trochu vůli horní display. Má to tak být děkuji.
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Killing Spree

Odeslat příspěvekod johanesek 29. 12. 2013 12:25

Dělá mi to úplně stejně, takže asi jo.
New 3DS XL
johanesek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka