Nintendo 3DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tuuurek 5. 5. 2014 22:00

Castelvania mě vytáčí, že pokračování vydali jen na PS3 Xbox.. :-\
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod boonno 13. 6. 2014 13:59

mám teď doma (po krádeži 3ds i s hrama) pár prázdných krabiček s návodama atd. Měl o to případně někdo zájem? Ještě se mi teda neozvali policajti, ale nevěřím, že by něco vypátrali.
Jde o
3DS: zelda ocarina of time 3d, street figter 3d, mario tennis, new super mario bros, mario kart, kid icarus 3d
DS: picross, picross 3D a custom robo arena (tady je i hra, tu jsem jako jedinnou neměl sebou takže ukradena nebyla)

Nic bych za to samo nechtěl tak jestli se to policajti neozvou tak bych to dal k dispozici :-)

idálně brno, vyškov či šumperk
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2014 07:53

Jsem trochu zmatenej ohledne digitalnich downloadu v eshopu. Jak to funguje kdyz si hru koupim digitalne a pak si chci koupit novy 3DS, nebo se mi rozbije? po netu jsem cetl, ze mam smulu... To jsou vazne v N takovi kreteni?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 24. 6. 2014 20:12

100% jde udělat nějakej transfer ale nemám páru jak to funguje.. :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 24. 6. 2014 20:32

Nj, ale obvykle máš víc konzolí a jednu hru :D Ne tak u Nintenda. Oni to taky poslední roky táhnou pěkně ke dnu :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 6. 2014 09:35

No prej to jde udelat tak, ze do Nintenda poslu novou a starou konzoli a oni mi to prevedou. Nevim jestli je to pravda, ale jestli je tohle jedinnej zpusob tak je to docela lol.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 6. 2014 11:51

No tak tohle.. zní přesně jako nintendo :D Ale řekl bych, že se to používá jenom v případě kdy je jedna konzole kompletně tuhá. Kámoš si doma transfernul obsah z obyč na XL sám a v pohodě.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 6. 2014 14:14

No jo, ale když ti jedna konzole umře, tak prostě transfer sám neuděláš. Nemají ten systém účtu jako na PS vita, že by ses na nové jen přihlásil ke svému účtu a hry co jsi měl sis mohl stáhnout znova. V tomhle je nintendo strašně pozadu a proto ani moc nekupuji přes ten jejich eshop.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 6. 2014 19:09

StefiCZ píše:No tak tohle.. zní přesně jako nintendo :D Ale řekl bych, že se to používá jenom v případě kdy je jedna konzole kompletně tuhá. Kámoš si doma transfernul obsah z obyč na XL sám a v pohodě.

Transfer je v pohodě, ale obvykle je ti k ničemu. Sám mám 3 3DS a nějak mě nenapadlo, že bych si kupoval tři instalatéry, abych mohl občas prohodit konzole :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 7. 2014 23:16

http://ninty.cz/3ds/oznamen-dragon-quest-x-pro-3ds/#comments

Jako.. né, že by to u nás vyšlo ale jak bude sakra fungovat na handheldu streamovaný MMO, když ani nemá 3G..? To vůbec nejde do kupy..
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 7. 2014 12:21

Wáj-Fáj?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 7. 2014 12:26

Takže budu hru hrát (skoro) jen doma..? K čemu to teda je, když už dávno vyšla na Wii/WiiU? Vážně si to lidi koupí..?
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 7. 2014 09:22

Tak jsem od vánoc dohrál Fire Emblem. Na Luigiho jsem sice ještě moc nešáhl ale někdy ho snad taky dorazím. Každopádně i tak jsem si v Letní Nintendo akci musel vzít Donkey Konga a A Link Between Worlds, že.. :D + ještě uvažuju o Mario a Luigi, Bravely Default, jednom z Laytonů a trochu o Animal Crossingu.. Proč musí na 3DS neustále vycházet tolik pecek..? TT___TT
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod crewxson 15. 8. 2014 08:31

Zdravím všechny pařmeny. Nevíte jestli se dá v ČR někde sehnat úplně nové 3DS za nižší cenu než je 3990,- ?
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka