Kupit novy handheld

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 1. 2. 2010 19:34

Nevim co ti prijde na mejch postech flamozni a respektuju tvuj nazor. Jen sem se ptal co hrajes , kdyz toto tvrdis?

No je skoda , ze te nechytla zelda pac ta podle me a milion dalsich strci do kapsy i topky z velkych her :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod zuzkys 1. 2. 2010 19:46

Hrála jsem spoustu věcí, popravdě řečeno pár posledních měsíců asi nic.
Ale hrála jsem třeba GTA chinatown - to mě bavilo (na PSP naopak vůbec), pak třeba N+ (stejné jako na PSP), Viva Pinata, všemožné Sudoku, Poker, kvízy, Hotel Dusk Room 215 (to mě hodně bavilo), Mario atd - prostě mě asi nenadchly právě ty top hry na NDS jako Zelda - a zrovna Zeldu jsem hrála fakt dlouho a přesto mě to nebavilo.
Upřímně řečeno, NDS jsem dostala jako dárek ve chvíli, kdy už jsem měla PSP dlouho. Sama bych si NDS asi nikdy nekoupila. Opravdu ale nejsem člověk, který si stojí za tím svým PSP, ale klidně konzole vystřídám, abych zjisitila rozdíly atd.
Prostě i když mám velkou konzoli tak je mi PSP se svým žánrem her bližší než NDS.
zuzkys
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 2. 2010 21:22

Já samozřejmě doporučuji PSP, už jenom kvůli té hromaě PSX her na store kde nejméně 50% z nich jsou opravdu pecky. Jestli jsi nikdy neměl PS, tak už jenom kvůli tomu to je dobrá volba.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod der.jar 2. 2. 2010 11:44

Ja kdyz jsem se asi pred dvema roky rozhodval ktery handheld tak pro mne bylo PSP jasnou volbou, nebot jsem si ho kupoval hlavne kvuli bojovkam. Z her co mam jsou asi nejlepsi tekken, monster hunter a shinobido, u tech jsem stravil asi nejvic casu. Navic bych rekl ze na PSP se daji sehnat dobre hry levneji. Posledni vetu ale musis brat trochu s rezervou nebot ja nevim ktere jsou ty dobre na NDS, takze mozna mezi temi levnejsimi je nejaka dobra a navic ceny her na NDS skoro nesleduju.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Krumpel 2. 2. 2010 12:44

No ja neviem, napriklad co sa tyka cien dost ma zarazilo ze hry na NDS stoja tolko co hry na PSP alebo dokonca na velke konzole, pricom hry na NDS maju tak 20mb a pride mi chore platit 20 euro za hru co ma 20mb
Krumpel
First Blood

Odeslat příspěvekod zuzkys 2. 2. 2010 13:41

Krumpel to máš přesně pravdu... dát za NDS hry takové prachy, co za PSP hru je podle mě nehorázné - ty 2 konzole jsou úplně na jiné úrovni. Stát hry na NDS třeba 200Kč tak by to bylo adekvátní.
zuzkys
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 2. 2010 13:42

No tak s tím nesouhlasím, NDS hry jsou většinou zábavnější než ty na PSP, nebo odkdy se cení hry podle velikosti? :-D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zuzkys 2. 2. 2010 13:45

Nejde o velikost - ale hra na NDS, krerá je svoji podstatou úplně stejná jak na iPhone přeci nemůže v obchodě stát 1000Kč. iPhone hra třeba takové GTA chinatown je za 10dolarů - a je téměř úplné stejná jako na NDS - tak proč na NDS stojí několikanásobně tolik?
zuzkys
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Krumpel 2. 2. 2010 13:52

Presne tak. Toto mi dost vadi.......New super mario pre DS - 39 euro, bioshock 2 pre PC - 36 euro (este to ani nevyslo)......uznajte ze nieco tu nesedi. Alebo niekto chce tvrdit ze su to rovnocenne hry?
Krumpel
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 2. 2010 14:05

zuzkys píše:Nejde o velikost - ale hra na NDS, krerá je svoji podstatou úplně stejná jak na iPhone přeci nemůže v obchodě stát 1000Kč. iPhone hra třeba takové GTA chinatown je za 10dolarů - a je téměř úplné stejná jako na NDS - tak proč na NDS stojí několikanásobně tolik?

ona i ta verze na psp je stejna. Pekne blbe prirovnani :D
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 2. 2. 2010 14:06

Krumpel píše:Presne tak. Toto mi dost vadi.......New super mario pre DS - 39 euro, bioshock 2 pre PC - 36 euro (este to ani nevyslo)......uznajte ze nieco tu nesedi. Alebo niekto chce tvrdit ze su to rovnocenne hry?

New super mario je ale dle me lepsi nez bioshock jednička :)

Klid tome, pirátství zde neřešíme...PSK

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Melnycok 2. 2. 2010 14:23

Nejlepší je mít oba handheldy, že jo :) Musím se ale DSka zastat, protože na něj vychází daleko více her a podle mě lepších. K tomu co tady někdo psal, že přirovnává DS hry ke hrám na mobilu se vyjadřovat nebudu, protože je to blbost. PSPčko mi většinu času leží ve skříni a jen když vyjde nějaká pořádná hra tak z něj setřu prach. Bohužel to není moc často :(
Melnycok
First Blood

Odeslat příspěvekod Melnycok 2. 2. 2010 14:27

Zrovna teď hraju skvělou hru na DSku: Star Wars The Clone Wars: Jedi Alliance, http://ds.ign.com/articles/937/937477p1.html.

Je to pecka :)
Melnycok
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 2. 2010 14:40

U mě Dsko vede taky díky ovládání...na PSP se některé hry hrají fakt příšerně, viz. MGS
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Krumpel 2. 2. 2010 18:46

Rozmyslam ci este vobec ma zmysel teraz kupovat, som cital ze vraj ma coskoro nintendo priniest novy handheld..nvm co je na tom pravdy
Krumpel
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka