iPhone/iPod touch/iPad

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod !nt_ 15. 10. 2010 16:44

ja jailbreak uz nemam , od softwaru 3.0 ani neni potreba pro vetsinu lidi ;)... pokud nechci cracknute hry a apps.... stream mi vubec nevadi , iTunes je v pohode aplikace a pren harddisk ma vetsi kapacitu, tak proc rvat veci pres mobil... ale kazdy ma jiny nazor no , ja ho pozuivam na internet, ktery je tam orpavdu spickovy ,poslech hudby , hrani her, filmy, psani a volani (a taky frajereni :D )- tyto veci jsou tam perfektni , nemusim tahat vice zarizeni, vse je bez nejakych kompromisu v jednom...
SE 4rever
!nt_
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 10. 2010 18:35

!nt_ píše:ja ho pozuivam na internet, ktery je tam orpavdu spickovy

Hlavně přes GPRS :-D

!nt_ píše:(a taky frajereni :D )

ROFL
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 15. 10. 2010 22:22

Já jsem iPhonista a jailbreak nemám. Nekradu ani na PC, nemusím krást na mobil... A rejpat se v něm nechci. Tak jak to je mi to příjde bezpečné... (Ano, je vidět že nejsem geek).
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod gaessaekki 15. 10. 2010 23:58

scobra: Podla mna nieje normalne aby clovek musel upravovat os telefonu predtym nez si ho moze odblokovat. Neviem ako u vas, ale v severnej amerike vdaka stupidnym operatorom nieje mozne odblokovat skoro ziadny smart phone bez hackovania softu.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 16. 10. 2010 09:42

No podle mě to taky není normální :-) Ale vždycky, když se začne mluvit o iPhone, začne se někdo ohánět snadným a užitečným JB... To mi přijde dost úchylný (asi jako u herních konzolí).

U nás se prodávají i nezablokované telefony, akorát s nimi pak můžou být problémy...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Bína 21. 10. 2010 11:16

Mám iphone 3g, ale jen díky tomu, že jsem ho sehnal za 3000 s rozbitým displejem, kterej jsem si sám vyměnil.
Na hry je to nic moc ( mám původní psp Fat, to je úplně jiná liga), to ovládání je bez tlačítek prostě strašný.
Prostředí je primitivně jednoduchý, ale proti mému předchozímu telefonu MIO A701 nejde nic nastavit a dost mě to štve. Štve mě absence výpisu událostí z kalendáře.
GPS má blbej příjem a je pomalá.
Internetový prohlížeč docela ujde, ale i tak radši používám Operu.
Jediná věc kterou iPhone má na dobré úrovni je zvukový výstup, tady je výrazně dál než ostatní telefony , plně srovnatelný s nejlepšími mp3 přehrávači.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 10. 2010 15:01

Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 10. 2010 15:01

Jo, už jsem zakoupil, pěkná cena a pěkná hra :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 11. 2010 20:36

Tak jsem si konečně zkusil nějakou tu FPS, sice ne na iPhone, ale na HTC Desire HD, kde jsou ty hry stejný jako na iPhone. A musím říct, že to ovládání nebylo tak hrozný, jak jsem čekal. Levej virtuální joystick pro pohyb mi nedělal žádnej problém, průser je to míření. Kdyby se mířilo přes nějakej virtuální joystick vpravo, tak by to celkem šlo, jenže se míří tím, že si člověk musí patlat přímo ve výhledu, protože vpravo dole je střílecí tlačítko, který se mi trefovalo dost blbě. Taky ten převod je takovej kompromis. Abych se otočil o 180°, rozhodně musím přejet přes displej vícekrát, což je docela nekomfortní, jenže kdyby to bylo strmější, zase by se blbě mířilo, i když je tam zase brutální autoaim.

Jo a hrál jsem hru Nova, kdyby vás to zajímalo. Jinak plynulost v pohodě, škoda, že nebyly k dispozici další Androidí dema, resp. byly, ale Golf nebyl nic moc a Asphalt je prostě ptákovina na Ntou.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 11. 2010 01:45

Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 14. 12. 2010 22:56

Sasakr píše: na HTC Desire HD, kde jsou ty hry stejný jako na iPhone..
Dream on.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 12. 2010 23:27

Tak v čem se liší?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 16. 12. 2010 15:57

Až na nějaké AA tituly od Gameloftu a pár vyjímek vypadají všechny hry na iPhone mnohem líp.
Nehledě na jejich počet
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 12. 2010 16:20

Tím, že jsem řekl, že jsou stejný, tak jsem myslel samozřejmě verze té samé hry pro iPhone a Android, stejně jich samozřejmě není. Jinak mluvil jsem právě o hrách od Gayloftu a ty vypadají stejně. Jiné hry nemá cenu porovnávat, když nejsou pro jednu nebo pro druhou platformu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 24. 12. 2010 23:49

Tak Jezisek se trochu prastil pres kapsu a prinesl iPad :)
.soul
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka