iPhone/iPod touch/iPad

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 10. 2010 22:45

To si radši koupím za 2500,- PSP a za 3000,- klasickej mobil...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 22:59

80MB jeden díl Futuramy v super kvalitě? To mi nějak nejde dohromady. To je ten jablečnej formát nějakej?

Jinak multitasking umí chytré mobily snad odjakživa, hloupé asi tak 4 roky, foťák sice patří ke špičce, ale že to po těch parodiích na foťák v předchozích verzích trvalo. To samý dioda, nic novýho, převratnýho či jinak kulervoucího. Je to šikovná věc, ale mají ji i mobily 20x levnější. Co se her týče, ukaž mi, která je lepší než na PSP. Ještě jsem takovou neviděl.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 10. 2010 23:04

A musi clovek drzet ten telefon tak, jak mu radi Jobs pri telefonovani, nebo uz ty ztraty signalu opravili? :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 23:05

Dostaneš na to tu šprcku...jak se to jmenuje...jo, Bumper.

-- 14. 10. 2010 23:06 --

Ale je i neoficiální tuning http://halbot.haluze.sk/image/20095
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 10. 2010 23:22

Náhodou jsem to tu otevřel a co nevidím za plodnou diskuzi. To že je PC dossranej z Iphone mě absolutně nepřekvapuje. o mě se zase ví že jsem spíše "kolenovrt" a neutrácím za nic víc peněz než je nezbytně nutné.

Ale jedno se Jobsovi musí nechat - nebojím se to nazvat "kultovní marketing".

Já furt přemýšlím CO vlasně způsobilo tu psycho mánii kolem iPhone a iPadu. A furt nevím, precizní zpracování mají i jiné výrobky. Možná je to kvalitní základna funkčního levného softu na appstore.

Ale přiznám se, koukám jak to dokázali s takto drahými výrobku do kterých nedáš flash, nezapojíš USB - a lidem to nevadí !! Fakt čumim a nerozumím tomu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod !nt_ 15. 10. 2010 07:55

Bumper nemam a pokud mobil nechytnete kolem 3 hran kde je antena ,nezmensuje se nic,ja takhle mobil nedrzim takze no problem... Fakt tech 30 mb v mp4 a obraz je ostry,bez kosticek v 480x320(ted si nejsem jisty uplne).
Ja taky byl k iPhonu skepticy,a dostal 3G jako darek.... Ted uz bych nemenil,zvyknul jsem si a jsem max. Spokojen...Prave pisu z neho:)
Jinak jeste: multitasking je jiny nez ve vetsine pripadu a nezasira ramku... Navic chci videt jak u hloupych mobilu jede na pozadi naavigace,telefonujes pres skype a pises sms;) .. Jeste k fotaku- s 3g byly vyborne fotky ,na 2 mpx opravdu dobre! Mel jsem k800 i- 3,2 mpx,autofocus ale lepsi byl iphone( htc hd2,p1i,k800i,mda3,n95,c65- s nicim jsem nebyl tak spokojen)
!nt_
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 10. 2010 09:53

Pokud multitasking nezabírá ramku, tak tu něco nehraje. Nedělá to náhodou iPhone tak, že ty aplikace prostě ukončí, ale ukazuje, že jsou spuštěné?

Jinak asi by ses divil, ale u těch hloupých telefonů funguje multitasking velice dobře. Telefonovat přes Skype tam sice nejde (což je logické), nicméně vloni, když jsem chodit do školy, tak v podstatě neustále jsem měl spuštěný krokoměr (aplikace, co furt zaznamenává pohyby telefonu), skype (udržovací pakety), icq (to samý), prohlížeč a k tomu třeba slovník. Činnost jako psaní sms k tomu není problém, protože to není žádná aplikace. Kdybych si k tomu chtěl spustit mapy, asi bych musel ukončit prohlížeč, není to bezmezný. Nicméně teď třeba hraju jednu hru a mám ji asi 14 dní minimalizovanou, protože se mi nechce ji furt zapínat :-D A to mám starou plečku, na novějších to jede určitě lépe.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod chazyk 15. 10. 2010 10:57

!nt_ píše:Jeste k fotaku- s 3g byly vyborne fotky ,na 2 mpx opravdu dobre! Mel jsem k800 i- 3,2 mpx,autofocus ale lepsi byl iphone( htc hd2,p1i,k800i,mda3,n95,c65- s nicim jsem nebyl tak spokojen)

Delas si srandu? ;-) Taky mam 3G a ten fotak pouzivam jen v nejnutnejsich pripadech, predtim jsem mel P1i a iPhone mel znatelne horsi fotky, o n95 ani nemluve. ;-]
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 10. 2010 11:02

Sasakr píše:Pokud multitasking nezabírá ramku, tak tu něco nehraje. Nedělá to náhodou iPhone tak, že ty aplikace prostě ukončí, ale ukazuje, že jsou spuštěné?

Ne, kdyz jsem mel ten jejich revolucni iOS4 na 3G tak mi to ty programy ani nemazalo z pameti. Tzn ze po dvou spustenych aplikacich byl telefon jak v medu a prakticky nepouzitelnej. Kdybych nemel JB kde procesy muzes manualne vypnout tak bych IP musel kazdych 10 minut restarotvat.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod !nt_ 15. 10. 2010 11:53

Hry,se "uspi" tzn zustanou na miste ,stejne tak napr film nehraje ,ale ty aplikace ktere maji opodstatneni bezet na pozadi bezi, a narozdil od wm 6,5 se to nezpomali... Jinak fakt ty fotky v 3g pri pouzivani fotaku z appstore za 0,99 eur byly dobre:)...
Pravda,3g byl na 4.0 pomaly, se 4.1 je to o trosku lepsi (bracha ma 3g)ale stale nic moc,kazdopadne Jobs slibil update,ktery 3g zrychly(4.2)
!nt_
First Blood

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 10. 2010 14:47

_DAVE_ píše:Já furt přemýšlím CO vlasně způsobilo tu psycho mánii kolem iPhone a iPadu. A furt nevím, precizní zpracování mají i jiné výrobky. Možná je to kvalitní základna funkčního levného softu na appstore.

Ale přiznám se, koukám jak to dokázali s takto drahými výrobku do kterých nedáš flash, nezapojíš USB - a lidem to nevadí !! Fakt čumim a nerozumím tomu.

Jsme dva.. flash používám, hodně.. A nemožnost zapojit USB.. Humus, kde žijem? V patnáctém století? :-X
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod !nt_ 15. 10. 2010 15:47

Ja mam iphone a flash a usb mass storage mi jedou bez problemu :) jailbreak zabere asi 3 minuty i s hledanim navodu na netu + nainstalovani potrebnych 2 programu v cydii kolem 5 minut ;)
SE 4rever
!nt_
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 10. 2010 15:52

!nt_ píše:Pravda,3g byl na 4.0 pomaly, se 4.1 je to o trosku lepsi (bracha ma 3g)ale stale nic moc,kazdopadne Jobs slibil update,ktery 3g zrychly(4.2)
To uz Jobs sliboval od te doby co OS4 vysel.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 10. 2010 16:42

!nt_ píše:Ja mam iphone a flash a usb mass storage mi jedou bez problemu :) jailbreak zabere asi 3 minuty i s hledanim navodu na netu + nainstalovani potrebnych 2 programu v cydii kolem 5 minut ;)

No jo, ale je to důstojné? Koupit mobil za 15k a první, co člověk musí udělat, je jeho prolomení?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 10. 2010 16:56

Není to důstojné, ale pro iPhonysty naprosto normální :D Mimochodem, navigace Navigon jsou dost mizerný...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka