Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
!nt_ píše:Jeste k fotaku- s 3g byly vyborne fotky ,na 2 mpx opravdu dobre! Mel jsem k800 i- 3,2 mpx,autofocus ale lepsi byl iphone( htc hd2,p1i,k800i,mda3,n95,c65- s nicim jsem nebyl tak spokojen)
Sasakr píše:Pokud multitasking nezabírá ramku, tak tu něco nehraje. Nedělá to náhodou iPhone tak, že ty aplikace prostě ukončí, ale ukazuje, že jsou spuštěné?
_DAVE_ píše:Já furt přemýšlím CO vlasně způsobilo tu psycho mánii kolem iPhone a iPadu. A furt nevím, precizní zpracování mají i jiné výrobky. Možná je to kvalitní základna funkčního levného softu na appstore.
Ale přiznám se, koukám jak to dokázali s takto drahými výrobku do kterých nedáš flash, nezapojíš USB - a lidem to nevadí !! Fakt čumim a nerozumím tomu.
To uz Jobs sliboval od te doby co OS4 vysel.!nt_ píše:Pravda,3g byl na 4.0 pomaly, se 4.1 je to o trosku lepsi (bracha ma 3g)ale stale nic moc,kazdopadne Jobs slibil update,ktery 3g zrychly(4.2)
!nt_ píše:Ja mam iphone a flash a usb mass storage mi jedou bez problemujailbreak zabere asi 3 minuty i s hledanim navodu na netu + nainstalovani potrebnych 2 programu v cydii kolem 5 minut
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků