iPhone/iPod touch/iPad

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 10. 2010 21:41

PC: Dva lidi na světě vidí na displeji pixely... Z toho jeden je magor a ten druhý je tam vidí jen proto, že o tom četl. Do příslušné skupiny se zařaď podle chuti ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 14. 10. 2010 21:41

iPhone je popkulturní fenomén... A jedno je jisté - je to nedostatkové zboží... Jako za komoušů... Každý jiný telefon koupíš hned teď - jen iPhone 4 ne ! Což dost svědčí o tom jaký je o něj zájem... Když je všude vyprodán. Já blbec jsem si ho měl koupit hned ten den co vyšel a měla by dušička pokoj... Měl bych svůj vytoužený iPhone 4 a zase by mi bylo na čas trošičku veseleji...

Když je někdo sám a vlastně toho v životě moc nemá tak i ten blbej iPhone 4 ho dokáže na čas povzbudit...tak je to... i když je to jen telefon a prej poruchovej. Ale je krásnej. Sklo-hliník-sklo a navrchu šperk - displej displejů - legendární Retina !

-- 14. 10. 2010 21:41 --

Dobře tak tím pádem jsou magoři všichni redaktoři všech médii zaměřených na mobilní komunikaci. Všichni tam ten rastr a pixelizaci vidí... A viděl jsem týpka kterej přiletěl do prodejny (s přítulkou) a vydechl :Maj ho ! Ty vole ! Vytáhl z kapsy gé esko a - hele zlato - ten displej - to je luxus co.. No jo...musím ho mít ! Nádhera ! A zase odběhl...
Naposledy upravil PC dne 14. 10. 2010 21:43, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 10. 2010 21:42

Možná je vyprodanej proto, že ho dodali na prodejny extrémně málo... Navíc kecáš, na Mall.cz mají už skoro měsíc dva kusy skladem.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 14. 10. 2010 21:44

Já myslím opy... hlavně Vodafone. Předraženej Mall mě nezajímá... Nedám za něj o x tisíc víc když ho můžu mít za 9k k tarifu...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 21:44

A k čemu že by ti byl mobil, co by byl furt ve servise? :-D

Jinak iPhonů je nedostatek hlavně proto, že se jich málo vyrobí a navíc do nějaké Czech Republic i málo přiveze.

-- 14. 10. 2010 21:45 --

Btw. tohle mě vlastně nezajímá, už mi není 12, abych řešil rozlišení displejů, ty NFS jste nikdo nehrál? :-(
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 14. 10. 2010 21:46

No, já tu 3GS nebudu prodávat, takže jestli se mi iPhone 4 porouchá nebo ne je mi fuk... Já ho stejně v létě pak prodám a koupím si iPhone 5...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 21:49

Obrázek
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 10. 2010 21:53

Vrta mi hlavou proc si kupovat 4G kdyz mam 3G. Aplikace napsane na 3G stejne na 4G nebudou lip vypadat. To je asi jako kdybych si myslel ze kdyz si koupim monitor s vyssim rozlisenim tak tam bude stara hra vypada o tridu lip.

A jeste vic mi hlavou vrta proc resi rozliseni, kdyz: na filmy se tam divat neda, hry se tam taky prakticky hrat nedaji a na volani, interent a SMSky mi to prijde opravdu zbytecne.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 10. 2010 21:59

PC: Jsi psal, že je u nás vyprodanej, tak ti ukazuju, že není... A kde vyprodanej je, tam zdaleka ne pro neočekávaný zájem. Je to zkrátka jako s každým novým iPhonem - než se jich sem dostane dostatek, chvíli to trvá.

A kolik si myslíš, že za něj dáš u toho operátora? Si myslíš, že na něm prodělá? Jak vysoký je potřeba u Vodafonu plnění, abys ho od nich dostal za rozumnou cenu? To si ho můžeš vzít rovnou na splátky a přeplatíš úplně stejně.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 22:05

Tak ono to rozlišení by nebylo k zahození třeba na internet. Jenže teď jsem surfoval na tomhle http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx , ono to má slušný rozlišení, takže se toho vejde na ten displej dost, ale jsou to blechy. Na hry je to samozřejmě kravina. Jinak nesouhlasím s tím, že by se na tom nedalo koukat na filmy, já koukal na filmy i na K750. Nicméně je absurdní si myslet, že při tý úhlopříčce je nějaká šance vidět změnu u něčeho takovýho, jako je film.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PC 14. 10. 2010 22:08

Nepřeplatím, Vodafone má povinný úvazek na šest měsíců a iPhone 16GB vyjde na 11k s tisícovkovým tarifem.

Na filmy se koukat dá a her jsou na tři věrtele...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 10. 2010 22:13

Je to 11 777,- za 1177,- A teď si to spočítej :-) 11 777 + 6x 1177 :-) A je to přesně 18839. To je přesně o 239 Kč víc než na Mall.cz. A to tam mají ještě provokativně jako standardní cenu 15 577,-
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 10. 2010 22:27

PC píše:Na filmy se koukat dá a her jsou na tři věrtele...

To jako myslis vazne, ze se chces na tom 3,5" displeji chces divat na film? Tak takovej masochista zas nejsem. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 10. 2010 22:28

1,8" http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... &catalog=1 a šlo to :-D dnes na 2,4" je to úplně v klidu. Jasně, chce to koukat spíš na seriály a jiný 4:3 věci.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod !nt_ 14. 10. 2010 22:37

procital jsem forum a zareaguju na par posl. postu : presel jsem z 3G na 4 a zmena to je obrovska. Jednak konstrukce je daleko lepsi , mobil je mensi a lepe i vypada, displej je neskutecny a take velky rozdil, takze aplikace uzpusobene pro iP4 jsou hezci , je daleko , ale opravdu daleko rychlejsi nez 3G, ta zmena je markantni , navic podporuje multitasking, se kterym jsem spokojen, fotak je snad nejlepsi fotomombil, kamera nahrava pomerne kvalitne a hry? zahrejte si Epic Citadel (rpg na unreal 3 enginu),Modern Combat 2(COD MW 2 na iphone , i s multakem)ci fifa 11(komentar, cz liga),gta chinatown (lepsi nez na DS) a ty hry jsou lepsi nez na psp! Filmy jsou naprosto koukatelne , jeden dil futuramy ma 80 mb a je to super kvalita. Navigace Navigon funguje precizne , jako klasicka navigace , s iPod jsem take spokojen...Dalsi vychytavka je dioda, ktera je opravdu silna a na cesty ze 100dolni ci jine zabavy naprosto dostacujici :) ... Jsem maximalne spokojen , navic za 15 000 kc jsem mel 32 gb verzi z USA , a Aplle poskytuje mezinarodni zaruku 1 rok na sve vyrobky;) to pro ty co vahaji :)
SE 4rever
!nt_
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka