iPhone/iPod touch/iPad

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 7. 1. 2010 00:54

To se mi to zdá, nebo tady není jediné téma zabývající se tímto "handheldem"?
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 1. 2010 00:55

Nezdá, na telefony je tady Mobilmanie ;-)
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod lama 123 7. 1. 2010 01:37

To je ale tam se moc neprobiraji iPhone/iPod hry
NTB: ThinkPad X201
PC: Cooler Master Stacker nVidia edition, Intel Xeon E5506 @3.6, 12Gb ram, Geforce 660+24"FHD+ G400s + G15
TEL: SG S6 + Razr V3i
Vozítko: Rapid Spaceback 1.2 Tsi
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 1. 2010 10:17

No jo, na Storu je uz pekna radka her....vcetne kapesnich verzi pomerne silnych znacek (C&C, CoD, RE...)
Taky by mne zajimalo kdo, co hraje.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Fever 7. 1. 2010 16:40

Ja mám iPhone 3GS od decembra (a som spokojný). To je už skôr viac handheld ako mobil. :D Samozrejme som si naňho už stiahol/kúpil kopu hier. Grafika je prekvapivo dobrá a niektoré hry sú fakt skvelé, hlavne od veľkých značiek, aj keď bývajú predražené... Škoda len, že je na App Store aj toľko "odpadu".
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod lama 123 7. 1. 2010 17:57

ja na iPhonu nejradeji hraju Asphal 5 je to pecka jeste uvazuji nad C&C
PC: Cooler Master Stacker nVidia edition, Intel Xeon E5506 @3.6, 12Gb ram, Geforce 660+24"FHD+ G400s + G15
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 7. 1. 2010 18:07

iPhone je jen hračka. Chybí tomu hardwarová tlačítka. Pak se zjednodušují hry, a i takový Doom musí být úplně jiný, protože klasický Doom je na tom nehratelný :-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 7. 1. 2010 18:44

Náhodou já bych neřekl, že hardwarová tlačítka zas až tak moc chybí. Zatim hraju eliminate pro, a všem doporučuji - nejen že je zdarma, ale online střílečka s prvky RPG na "handheldu" = pecka :) Pak ještě Real Racing - super závody, sice chování aut neni zase nějak uplně extra, ale grafika a hlavně ovládání uplně špičkové.
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 7. 1. 2010 18:44

Hral si na tom nekdy?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 7. 1. 2010 19:31

Zkousel jsem hodne her, ale zustal mi jen Doodle Jump, Sway a Bejeweled 2. Nejak me ty "velke" hry nechytly, s trojici vyse vypsanych si bohate vystacim. :)
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 7. 1. 2010 20:04

Asi najlepšia hra, čo som doteraz hral, je Charadium. Ja som na tej hre závislý... Je originálna, inovatívna a perfektne urobená. :D
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 7. 1. 2010 20:12

Podival jsem se na video a jdu to hned koupit, za dolar je to jasna koupe.. :D Byva tam dost lidi? At to nekoupim a necekam na protihrace treba hodinu..
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 1. 2010 20:24

Asphalt 5? Místo toho, aby z toho udělali hru trochu na úrovni, tak je z toho stejná sračka jako v javových verzích. Za to nový NFS Shift vypadají parádně, po asphaltoidním undercoveru je to jak zázrak. Škoda, že na javu zůstal Shift stejným šitem jako Undercover a Pro Street.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 7. 1. 2010 20:29

Mě teď dost chytnul Defender Chronicles (0.79$)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod lama 123 7. 1. 2010 21:14

jo nfs shift sem videl ale jeste nezkousel, asphalt neni tak zlej sice to neni dokonal ale do metra je to super hlavne moznost hrat vlastni playlist se mi zamlouva :D
lama 123
Killing Spree

Další stránka