Nintendo Dsi recenze

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 10. 2009 09:15

Takže ty jsi dostal DSi a ještě si stěžuješ? Prvně si na něm zahrej pořádné hry a pak dělej závěry
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 29. 10. 2009 09:21

Mě to připadá tak, že si tu někdo pěkně vymýšlí. Buď žádné DSko nemáš, a jen to tu píšeš asi proto, že ho chceš hanit, nebo máš DSko už delší dobu a chceš ho prodat, tak sis to vymyslel, aby si ho mohl prodávat "jako nové". A nebo ti musí být tak 10 let, jinak si to neumím vysvětlit.
A mimochodem si tu psal toto:
akubak píše:...dle recenzí tohohle fóra jsem si koupil NINTENDO DSi….
akubak píše:Ne...znám PSP a když jsem četl,že je to konkurence tak jsem naváhal a koupil...
akubak píše:Jemi 17,ale to je jedno že jsem za to vyhodil peníze...tohle měla být recenze ne,aby si pobrečel,že jsem to neměl kupovat...
Tak nevím, ale takových co tu už lhalo, aby byli zajímavý bylo už několik
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod akubak 29. 10. 2009 09:53

Já DS mám,ale dokazovat to nepotřebuju a zajímavej taky být nechcu,ale dnes jsem koupil platinum a hned se mi to ds líbí víc....
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 4. 11. 2009 14:48

klasika teeneger si kupi nieco ani poriadne nwm co len o tom "cital" a hned je to najhorisa konzola na svete lebo si hral NFS ktore nikdy nebolo supr na DSku..
zahraj si metroid prime a budes vyvalovat oci nad hratelnostou a sviznostou tej hry a to nehovorim o tonach dalsich GOOD hrach na DSKu.
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 8. 11. 2009 22:13

Tohle to není "klasický" ale nenormální. Souhlasím s Majklbig že asi kecá kdžy nadává na DS a teď píše že si koupil platinum a libí se mu ...
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 9. 11. 2009 08:34

demence toto ... pokud chcete v "debatě" pokračovat, pokračujte v příslušných tématech, kterých je tu dost ...

LOCK
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránka