Nintendo Dsi recenze

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod akubak 28. 10. 2009 18:10

No nevím jak bych začal….nejspíš od začátku dle recenzí tohohle fóra jsem si koupil NINTENDO DSi,které bylo velice vychvalováné….po hraní první hry jsem si říkal,jak tohle může konkurovat PSP?Bože můj vždyť to je hrůza,lidi položte si vedle sebe PSP s god of war a nintendo například s need for speed vy ten rozdíl nevidíte?Nintendo je 100 let za opicema se vším…proto radím všem nedávejte nikdy na rady na fóru,někdy můžou poradit dobře,ale pokud řešíte stejný problém jako já mezi PSP GO a NINTENDO DSi,rozhodněte se pro PSP bude zase o jednoho naštvanýho člověka méňě….
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 10. 2009 18:17

akubak, všem nejde jen o grafiku...pochop, že na DSi jsou prostě zábavnější hry...a zkus taky zeldu nebo metroid, tam ta grafika je pěkná
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod akubak 28. 10. 2009 18:26

Dobře zkusím,díky..nebylo to na nikoho mířený,aby to někdo špatně nepochopil
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 10. 2009 18:28

ved to si si snad nepozrel ziadne videa na YT ? ze si taky prekvapeny z grafiky na DS ?
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod akubak 28. 10. 2009 18:33

Ne...znám PSP a když jsem četl,že je to konkurence tak jsem naváhal a koupil...já nevím,ale není teda lepší mít třeba mobil a java hry?přijde mi to na stejný brdo
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 10. 2009 19:04

tak taku palku strelit za konzolu a ani si o nej nic nezistit, hmm ... DS sa na PSP graficky nechyta, to je jasne, tam ide skor o ten dotykovy displej.
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod akubak 28. 10. 2009 19:09

Njn to jsem celej já...dotykovej displej?takže se dá říct,že iPhone je lepší konzole jak DSi?
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 10. 2009 19:10

Zahraj si Pokemony / Zeldu / Castlevanii a pochopis. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 10. 2009 19:15

akubak:

pochop uz , ze nejde o hardware, ale o hry ...
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 28. 10. 2009 19:31

Sorry, ale příjdeš mi trošku jako hlupák. Jdeš do obchodu, vyplázneš za to 5k i s hrou a to ses ani nezajímal, jak ty dané hry vypadají, jak to vlastně funguje? Celou dobu se tady vyptáváš a pak si stěžuješ, když nejsi schopný si ty informace nějak ověřit? Jak už tu někdo řekl, existuje YT tam je hafo videii, mohl ses na to podívat. Kolik ti vůbec je?
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod akubak 28. 10. 2009 19:57

Jemi 17,ale to je jedno že jsem za to vyhodil peníze...tohle měla být recenze ne,aby si pobrečel,že jsem to neměl kupovat...jinak asi prodám DSi za 2500,- nové s need for speed kdyby měl někdo zájem
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 10. 2009 23:53

Akubak, přečti si nějaké recenze NDS her a pochopíš, proč je to úspěšnější handheld než PSP...JAVA hry v mobilu srovnávat s DS hrama je jako by jsi srovnával osobní letadlo se stíhačkou...pochop, že u DSka je to o zábavě a hratelnosti, kterou ti jiný systém nedá!

Ty mi chceš říct, že jsi koupil DSi nové za 5000 a pak ho další den prodáš za 2500 ? Hmm, to se někdo bude mít ho koupit za tak pěknou cenu :-) Je to kravina soudit DSko podle jedné hry a ještě k tomu NFS, které na Dsku nikdy nebyly dobré
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod akubak 29. 10. 2009 07:19

já nepsal,že jsem ho koupil...já jsem psal že jsem ho dostal od jedné firmy..proto ho pordávám za 2500,je k němu normal záruka česká
akubak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 29. 10. 2009 07:28

Tak proč je na začátku topicu, že jsi ho koupil?
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod akubak 29. 10. 2009 08:11

Nevím...to sem blbě napsal
akubak
Killing Spree

Další stránka