PSP Go

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 6. 2009 15:39

Rick Deckard píše:A k čemu je DSi proč není DS2?

Ricku, ale DSi přinesla mnohem větší vylepšení, to PSP GO se mi zdá spíš jako horší PSP...navíc není už tohle 4. verze PSP?DSi je třetí a já doufám že i poslední verze před DS2
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 1. 6. 2009 15:45

Torham píše:Pokud vím, hlavním tahákem iPhone je dotyková obrazovka a to, že je to mimo jiné i mobil :) PSP Go nemá ani dotykáč ani to není mobil :)
Tak iPod Touch, to mas jedno, ja tomu rikam stejne...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 1. 6. 2009 15:46

Obrázek
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 1. 6. 2009 20:51

Peter S. Kenedy píše:
Rick Deckard píše:A k čemu je DSi proč není DS2?

Ricku, ale DSi přinesla mnohem větší vylepšení, to PSP GO se mi zdá spíš jako horší PSP...navíc není už tohle 4. verze PSP?DSi je třetí a já doufám že i poslední verze před DS2

No já jen chtěl naznačit ten marketingový tah u obou společností. Vylepšení stávající verze je moc nestojí, není to žádný plný přechod na vylepšenou platformu, jen mezistupeň. A Nintendo už v minulosti dokázalo, že tohle dokáže přístroj dobře prodat a lidi do toho jdou. No a Sony jde v jejich stopách. Jen se teď snaží pokrýt část trhu, který moc lidi nevnímají. Hráče, které nezajíma krabičková verze, nevadí jim nevlastnit ji a více jim jde o stahnutelný produkt. Mě tím třeba Sony vůbec nezaujala, pořád budu chtít mít tu krabičku s hrou po ruce.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 2. 6. 2009 00:05

Krabicku s hrou muzes mit po ruce i v pripade dig. distribuce (jen v ni nebudes mit UMD, ale kod) viz. NTSC Patapon 2. Uvidime, zdali se to dobudoucna rozjede ve vetsi mire.. (u vice her)

Ale osobne me s tim take celkem stvou.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod der.jar 2. 6. 2009 20:27

No mne PSP bez UMD mechaniky se stahovanim her pres net prijde spise jako pokus zabranit pujcovani si her a hlavne jejich prodeje do bazaru. Jinak co se tyka vzhledu se mi nove PSP nelibi a jakosto majitel nemala originalek na UMD bych si tohle stoprocentne nekoupil. (Leda ze by byl zpusob jak dostat originalku z UMD na tu flashku).
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 2. 6. 2009 21:30

pokial by sa do PSP Go dali stiahnut hry ktore uz vysli, menovite ma zaujima hlavne MGS Portable Ops a Acid. Tak by som mozno do toho PSP Go aj isiel ... Momentalne nemam ziadne PSP hry takze to by ma az tak netrapilo... Cas ukaze, pridu prve recenzie a uvidime ... Len ta cena mohla byt nizsia ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 6. 2009 21:38

Tak mládeži- když si vezmu, že mnozí PSP už začali pohřbívat (já teda ne!), tak po téhle E3 máme myslím jasno, bude tu s námi ještě nějaký pátek :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 6. 2009 21:43

a PS2 tiez .. v tomto sony ruluje, a nie ze odstrihne predchodzu platformu ako M$.. na playstatione mas zaruku, ze bude valit roky roky .
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 2. 6. 2009 21:51

PSP majitelia sa maju urcite naco tesit ... minimalne na MGS, GT a RE (aj ked o tom vela nievieme) ...

spajza:

PS2 je titan herneho priemyslu , co k tomu dodat ? :-))
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 3. 6. 2009 09:32

Tedy PSP GO: Uvedeni na trh 1.rijna (EU, USA) v Jap. pak o mesic pozdeji. Cena: 249 €.

Diky absenci UMD je o 50% mensi a 40% lehci a mel by hned od zacatku disponovat programem Media GO (pristup na PSN i pres PC) a Sense Me (automaticka tvorba a uprava hudebnich playlistu).

//Pokud nekoho vylozene netrapi, ze se mu v PSP toci UMD, baterie o neco mene vydrzi ci ma na dnesni pomery uz o neco vetsi pristroj, tak prechazet na PSP GO zatim neni treba, nemluve o tom ze prijdete o vsechny sve UMD hry. Gran Turismo bylo na rijen ohlaseno jak digitalne, tak v UMD podani, Soul Calibur vyjde snad jeste pred launchem, tedy tutovka a i u pozdeji vydanych her: Assassin's Creed, LBP, Resident Evil, MGS: Peace Walker apod. bych se toho take nebal.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 6. 2009 10:48

Mě trápí jediná věc- kde na to sakra vezmu prachy....
:D
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 3. 6. 2009 11:29

Na ty hry nebo GO?
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 6. 2009 11:44

GO? Naco proboha GO? Já mám PSP FAT White- to nedám z ruky, na ty hry samozřejmě. Když si to vezmu, tak jde o minimálně pět potencionálně orgastických her které prostě musím mít a vyjdou ve velmi blízkém termínu. Při odhadované ceně 1500 Kč za jednu to dělá 7500 korun a do toho ještě určitě vyjde něco na PS3! Boha! Já měl vyhrát tu Sazku! :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod O'Clock 3. 6. 2009 13:13

No já nemám žádný PSP a to Go vypadá dobře, ale zajímalo by mě jestli bude pro něj k dispozici na PSN celý archiv her nebo jenom ty co vyjdou ke stáhnutí po launchi, i když logicky je to asi jasný že jo :).

Obrázek
O'Clock
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka