DSi

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Koupíte si DSi?
Ano, hned při launchi 3 %  8%  [ 3 ]
Ano, ale později 20 %  54%  [ 20 ]
Ne, stačí mi moje NDS/NDSL 14 %  37%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 37

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 14. 1. 2010 09:07

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 14. 1. 2010 15:09

Peter S. Kenedy píše:DSi XL v Evropě 5. března http://www.officialnintendomagazine.co. ... p?id=14518

Ještě by mě zajímala cena
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod JayTee 15. 1. 2010 01:06

v Kjotu v den launche (21.11.09) jsem pořídil za 19 990 yenů (asi 4k CZK), s creditem 1000 DSiWare bodů :-) jo ještě dva plakáty a zásobník na hry k tomu
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wojda 14. 8. 2010 22:55

Zdravim lidi, chtěl bych si to tak nějak shrnout DSI teda umí přehrávat hudbu (a videa) a serfovat po inFernetu? Už v základu bez cartridgí? Mě by zajímalo jestli se z toho dá hudba poslouchat. Já se už delší dobu rozhoduju mezi timhle a ipodem touch 8gb chci něco kapesního na písničky, videa, internet a hry ( a hlavně závodní já nic jinýho nehraju). A nechci svoje těžce vydřené penízky jen tak promrhat:)
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 14. 8. 2010 23:32

Hudbu přehrávat umí, i když ne zrovna moc pohodlně (musí se konvertovat do AAC) a internetový prohlížeč se dá zadarmo stáhnout z DSi shopu. Ten na základní prohlížení stránek postačuje (neumí zobrazit české znaky, to je ale bohužel u Nintenda standardem). Videa neumí, alespoň ne sám o sobě.

DSi si kup, ale jenom jako herní zařízení - v tom je nepřekonatelný. Na hudbu a videa si opatři nějaký normální MP4 přehrávač (tedy ne ipod, to by bylo z louže pod okap) za pár stovek, který ti poslouží mnohem líp a přehraje ti všechnu hudbu co mu podstrčíš.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Wojda 15. 8. 2010 08:07

A vejde se DSi do kapsy? já jsem ho naživo snad ještě neviděl, ale měl jsem psp slim a to se do kapsy nevešlo, tak mě zajímá jak je to s velikostí tady
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 8. 2010 01:56

Micane, pokud chce poslouchat hudbu, divat se na filmy, brouzdat po netu a obcas si neco zahrat tak ipod touch je podle me nejlepsi volba...ano je trochu drazsi ale zase je to kvalita a tech moznosti co tam je...takovy kapesni pocitac
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mican 18. 8. 2010 17:01

Víš, pokud zapomenu na tu kvalitu (hádat se s tebou nechci), iPod neumí jednu, pro MP3/4 přehrávač naprosto zásadní, věc - nepřehraje MP3 hudbu kterou mu tam nahraju. Musí se dost složitě a zdlouhavě konvertovat do AAC, vlastně úplně stejně jako u DSi. Jak je to s videem netuším, moc bych ale nedal za to že se musí konverovat i běžné AVI a MKV do něčeho proprietárního.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2010 09:11

Jo to je jediná komplikace, ale že by to bylo složité?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 19. 8. 2010 09:35

Konvertovat to není složité, s videy o je těžší, musíš to konvertovat do formátu DPG a ty konvertory jsou drahé a sehnat je neoficiálně je dost obtížné, ale ne nemožné.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2010 09:36

No právě, ale já mluvil o iPodu touch, kde to složité fakt není
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 19. 8. 2010 09:38

To souhlasím, pokud chce DSi více kvůli hudbě a filmům tak nedoporučuju. iPod je v tomto případě lepší.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 19. 8. 2010 10:14

Mican píše: Musí se dost složitě a zdlouhavě konvertovat do AAC, vlastně úplně stejně jako u DSi.

To není pravda, hudba se nemusí z mp3 vůbec konvertovat. ;-]
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 19. 8. 2010 11:07

No nemusí, teda pokud máš flashkartu a na ní moonshell.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod chazyk 19. 8. 2010 14:33

On to ale psal o iPodu. :)
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka