Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Tak pokud narážíš že je to stejné co NDSL tak to pozor...dva fotáky, větší displeje, tenší, NDSiWare hry, stahovatelný software, úprava fotek, přehrávání MP3, Opera prohlížeč, slot na SD kartu, hry pouze pro NDSi atd. Já myslím že je toho dost, navíc pokud bude z lepšího materiálu než NDSL a nebude se tolik kazit tak to bude super
zip123 píše:Tak pokud narážíš že je to stejné co NDSL tak to pozor...dva fotáky, větší displeje, tenší, NDSiWare hry, stahovatelný software, úprava fotek, přehrávání MP3, Opera prohlížeč, slot na SD kartu, hry pouze pro NDSi atd. Já myslím že je toho dost, navíc pokud bude z lepšího materiálu než NDSL a nebude se tolik kazit tak to bude super
Tak já si ho teda rozhodně nepořídím, možná za páááár let až moje DSlite doslouží,zatím jsem s ním velice spokojen.Větší displeje - opravdu jen o malý kousek,dva fotáky - 0,3MPx nic moc záleží kolik dobrého softu(her) pro ně bude, přehrávání mp3 apod - na to má dnes každý mobil i s fotákem, Opera prohlížeč - no budiž ale stejně kdo ho chtěl tak už ho mátenčí?O pidikousek ale taky větší na to nezapomeŇ
Velké plus je větší výkon takže vymakanější hry, ikdyž co jsem zatím viděl nějaké připravované na youtube tak ty se od těch DSkových nějak extra nelišily, uvidíme tedy.
Velké mínus má ode mě za ten gba slot, určitě si spousta lidí jako já rádo zahraje i gba hry, ikdyž jsem slyšel že v dsi mají být řešeny nějakým emulátorem...
Cena bude ze začátku vysoko a myslím že se pro to pohrne spoustu lidí aby zjistili že to zas tak extra neníAle výhoda pro toho kdo bude chtít lite protože tech se pak bude válet všude spousta
Jasně že kdo má rozbitej DS první generace, tak se mu víc vyplatí jit do DSi, to zase jo.
já bych viděl výhodu hlavně v NDSware hrách a obecně dalších stažitelných prográmků
Jo pravda. Na Cravatě jsem chvíli hrál Lost Winds...no prostě kouzelná záležitostPeter S. Kenedy píše:plnohodnotné gamesy jak už jsme se mohli přesvědčit na Wii a jeho Wiiware hrách...
Smoke píše:Wow no tak DSi mě láká, ale nemám tolik penězškoda...ale časem do něj asi půjdu..neodolám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků