RPG pro GBA

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod zip123 10. 7. 2008 17:08

Zdravím, rád bych abyste v tomhle tematu psali vaše názory na RPG v GBA, jaké hry se vám líbily a jaké ne v tomto žánru, a rád bych se ještě zeptal na jeden dotaz: Narazil jste někdo na RPGčko
v gba jako DIABLO? Nebo neexistuje stejně jako třeba překonvertovali DOOMa tak přímá konverze alespoň jedničky? Z RPG klasik znám akorát Castlevanii, ale to je spíš víc plošinovka a pak samozřejmě Pokemony (kdo někdy měl handH. určitě vyyzkoušel.)... Díky předem za vaše názory, tipy a zkušenosti s RPG :-)
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 10. 7. 2008 19:13

Diabloidní RPG na GBA? Nevím, fakt netuším 8-S Jinak z RPGček ti můžu s klidným srdcem doporučit cokoliv od Square - hlavně Final Fantasy hry (vyšlo jich 5 - I, II, IV, V a VI). Dále doporučím třeba Sword of Mana - to je akční RPG, relativně podobné Diablu (ale jen relativně) a hlavně dvojici Golden Sun her od Camelotů. Dále bys nemusel pohrdnout hrou Boktai: The Sun is in your hands založenou na gameplayi ovládáaném slunečním světlem. A tuším, že na GBA je inějaký ten Breath of Fire. RPGček na GBA je spousta, ale spíše těch příběhovějších. Těch akčních ve stylu Diabla tam moc není, snad jen ten Sword of Mana...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 7. 2008 19:30

Na PSP jiich v tomhle smeru pár je, spíse chybí klasické RPG. Jinak zbytecne duplicitní topics.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod zip123 10. 7. 2008 22:10

2N.Marko : jenže psp a gba jsou celkem rozdílné, a na psp vycházejí trochu jinačí hry, i když stejný název, jiné provedení. Hry pro psp si asi sotva zahraju na svem gbačku, a pspčko si kvuli tomu kupovat nebudu ;-) Proto se topic jmenuje RPG pro gba a ne RPG pro PSP... takže mě se to nezdá jako duplicitní tema...My opinion...

2Torham : Díky za tipy, kouknu na ten Sword, podle videí je to sice vzdáleně :D ale asi nejpodobnější... Škoda, těšil jsem se, že když se konverze dostalo jiným slavným počínům minulého století, existuje i něco takového. Z hlediska grafiky a výkonu na to gba určitě má...
Jinak, ikdyž na ty příběhovky moc nejsem (hlavně nesnášim,jak dlouho trvá než člověk vůbec přejde ty texty aby si aspoň zahrál... :-( ), Golden sun jsem taky hrál, jen jsem se tam někde zasek a nešlo dál :D
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 7. 8. 2008 10:10

mam pocit, ze nejaky Pan Prstenu na GBA je klon Diabla.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Tuuurek 10. 8. 2008 12:41

Nebo Baldurs Gate: Dark alliance...na to se koukni...To je akční rpg.....
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating