MONSTER HUNTER freedom 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 4. 6. 2009 01:47

Podla mna by mal byt, ked nie, tak na nete .. ja ho chcem tiez do zbierky, mno a pozor.. Unite je anglicky MHP2G nie MHF2 a to je dost rozdiel ;) :love:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod der.jar 4. 6. 2009 16:33

No ja mam originalku MHF2, nemam MHF2G. Jinak jsem nekde cetl, ze jakmile vyjde MHF Unite tak vydaji anglicky patch pro MHF2G, takze pak pujde anglicky i MHF2G. Zkousel jsem demo a dost se mi to libylo, jen jsem tam pravdepodobne nasel jeden bug, ale nic hrozneho.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 11. 6. 2009 16:03

Peter S. Kenedy píše:spajzo, předtím jsem to vypl, takže jsem ani nestačil umřít :-) Tentokrát jsem tomu věnoval dost času a chtěl jsem tu příšeru zabít, jenže jsem umřel...takže mám prvně mlátit ty menší potvory a vytrénovat se než dojdu na bosse?Nebo v tom demu mám jít hned na něho?Protože to fakt asi ani nebylo možné ho zabít

Hned na neho a nestracat cas, najprv clear areu kde prave je ak su tam nejake sub potvory (nech ta nerusia) a pome ... aky to bol drak, takyto ?

Obrázek
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod wolfox 14. 6. 2009 18:09

To pochybuju přece by do dema nedali Rathalose aniž by předtim řekli hráči jak se pijou potiony :-D t.o bude něco nižšího si myslim já. Třeba Kut-ku. Když jsem ho viděl poprvý taky jsem si řikal jakej je to drsnej drak :-D :-D Mimochodem už jsem naučil hrát MH celkem tři lidi ale bylo to těžký, zezačátku jim to přišlo hrozně těžký a chtěli s tim seknout ale už se to začíná rozjíždět a už jsme společně šli i na Lao-shana a konečně lehnul (mno já si sehnal Caenataur set SUUSS a osocketovanej na artisan, sharp sword a reckles abandon +2 akže jsem na tom měl asi největší podíl ;-) ) S více lidma je to uplně jinej zážitek, to vám povim :) doporučuju :)
wolfox
First Blood

Odeslat příspěvekod lief 14. 6. 2009 20:40

cus, mel bych par dotazu:
1)mam bone katanu "shark" a chtel bych vedet, jakym dalsim smerem bych ji mel vylepsovat jestli na divine slasher nebo na jinou vetev ( v pripade, ze na divine slasher, tak bych chtel vedet, kde sezenu "wywern fangy")
2)nakej dobrej set, do kteryho bych mel nastrkat prachy a vylepsit ho
3)kamos jede gunner, tak mozna i nakou zbran pro nej poradit ;-)
to by bylo asi pro zatim vse, doufam, ze mi nekdo helpnete
lief
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 6. 2009 12:55

wolfox: jo KUT-KU je drak jak hrom :mrgreen: ano ceana je dobry set a na Laa som ho gemoval radsej na artisan, sharp sword, sharpening incl a carving celebrity? ci ako sa to volalo, ze si mal vacsiu sancu na rare itemy..

lief: Aky si HR ? to bych potreboval vediet a potom aj aku hru hras, ci MHF2 alebo MHP2G

k tej katane.. chod urcite na Fire Dragonsword a potom na Smolder Dragonsword..

nechod na Supremacy Blade a Divine Slasher pretoze na Divine Slasher treba veci z Fatalisov a to fakt skoro mat nebudes ...

Neskor si to poubrejdujes bez problemov na tuto uroven, ked budes chciet Divine Slasher :))

na ten set bych potreboval vediet to co som sa pytal hore a potom aj ake zbrane preferujes a akym stylom hras, ci viac defenzivne, alebo s evade a agresivnejsie a aj na akych monstrov, pretoze je to niekedy trosku ine a taky univerzalny set by sa dal, len neviem akym stylom hras .. potom hadam poradime :))

cau.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod lief 15. 6. 2009 15:43

No hraju MHF2 a HR1 - HR se zvysuje jen, kdyz delam ty qesty v gathering hall? Tam mam par qestu udelanejch, u tej babky sem jich udelal uz docela dost. Jinak k tomu stylu, nevim co mam rict :D - na defend nehraju, vsecko kosim katanou, kdyz sem poprve uvidel katanu mezi tema zbranema, tak sem mel hned jasno, s cim chci kosit ty zmetky:D - nevim estli to byla dobra volba, jestli je lepsi iron vetev nebo bone, ci uplne jiny druh zbrani :-) - jinak k te gathering halle, ted hraju s kamosem, takze tam delame qesty a dost nas to bavi....
-jo jeste k tomu k tomu HR - mam udelany 44 qestu od tej babky a 19 q v tej gathering hall
PS: snad sem vsecko, co jsi potreboval vedet objasnil ;-)
lief
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 6. 2009 16:03

HR sa zvysuje vzdy, ked vyzabijas 1*,2*,3* atd questy a pride Urgent Quest.. po jeho splneni si HR up :) mam pocit, ze az v ghatering hall, kam ale zase nemozes, pokial nespravyr nejake questy od babky,, to si spravil tak sup do ghatering hall na low rank questy :) ..

Mno s katanou zacinal asi kazdy,, da druha cast zacinala s gunnerom, lenze na hentakych low HR su tie bow/light bow gun/ heavy bow gun o nicom a vratili sa k melee :)) ja som tiez zacinal presne s tou katanou, ktoru tunis... asi naj zbran pre zaciatocnika,, potom skusaj Geat Sword ;) to chce trosku timing, ale da sa to..

Urobil by si dobre aj tak aj tak,, z bone katany bude o chvliku najlepsia katana s dragon atributom celej hry :) a z iron katany zase najlepsia katana s thunder atributom.. ale na nu potrebujes thunder sack a ten je len na jedinom mieste a tam mas pristup az od HR4.. takze ta dragon katana je zatial naj..

na hentakom low HR siahni hned po Tigarex sete, to je ako hned prvy set, ktory musis mat.. nevrazaj do nicoho co mas armor shiere a nechaj si ich na ten Tigarex set, ten vytun uplne na max... s tym setom budes hrat tretinu celej hry !

Pokial chces, tu su nejake moje dost stare videa http://www.youtube.com/watch?v=8dhrzOvS ... playnext=1 enjoy ;)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod wolfox 17. 6. 2009 12:52

Lief: ještě ti poradim že na tigrexe se hodí např Kut-Ku set (ať už modry nebo červeny) a iron katana vytuněna pak součástma z Khezu aby dávala thunder protože na thunder je tigrex nejslabší. pro gunnera je dlouho nejlepší asi blue kut-ku a nějaká bowgana (light) s rapid fire, maji to napsane v popisu, dobra se dělá například z plesitoha a na tigrexe ti kámoš gunner bude nejužitečnější s Sonic Bow vyrobeným z částí brouků (hlavně wasp tušim) takže snadno získatelný.
wolfox
First Blood

Odeslat příspěvekod wolfox 18. 6. 2009 17:47

Tak jsem se rozhod že nafarmim Silver sol set bude to sice dřina (3x rathalos ruby) ale ty staty.... hmmm :D
wolfox
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 19. 6. 2009 02:45

Silver sol je dobry set na gun lance atd, s nim som dal prvy krat Akantora :)) mno a ty uz mas zabitych 100 rathalosov? neviem teraz, ci to ma byt 100 dokopy aj s rathianom, alebo solo 100,, ale aj tak dost.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 30. 6. 2009 17:30

Dnes som v obchode videl Monster Hunter Freedom UNITE :love: po ceste k pokladni sa skrabem po hlave,,, ze kua, ved to je presne ta hra, co som hral 700hodin (2ndG) a tak to vratil spat... mozno ju zoberem, v zbierke by nemala chybat... len 45euro :roll: to jak za hru na velku konzolu..
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Pilf4r 30. 6. 2009 17:54

spajza X píše:Dnes som v obchode videl Monster Hunter Freedom UNITE :love: po ceste k pokladni sa skrabem po hlave,,, ze kua, ved to je presne ta hra, co som hral 700hodin (2ndG) a tak to vratil spat... mozno ju zoberem, v zbierke by nemala chybat... len 45euro :roll: to jak za hru na velku konzolu..
http://www.thehut.com/hut/10048017.product Celkem slušná cena.. :-))
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 30. 6. 2009 20:42

Caves :)) dik.

jo to je, ty hajzly v obchodoch strasne prihadzuju na HOT matros :roll: .. ja si pockam, nemam sa kam ponahlat.. hru uz prakticky hram nejaky piatok a v original podani,, bez restrikcii krvy a podobnych somaryn, na ktorych utrpia kazde JAP porty..
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 20. 7. 2009 12:30

Znameho som prehovoril aby kupil ten bundle Monster Hunter Unite (chcel len PSP) cisto PSP3k tu stoji 169e a ten bundle stal 189e... ze mu dam 20e a on mi da ten bundle... :) takze mam za 20e Hru, pekne zabalenu, obojstranny skin MHU na PSP, obal na prenasanie PSP s MHU logom, a privesok s drakom, s ktorym sa cisti display.... kua, to som vzdycky chcel :love: za odmenu som mu hackol PSP na pockanie a vsetci sme spokojny :) zdar.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Předchozí stránka