PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 25. 1. 2008 20:42

Tragedy píše:Uncharted je prostě nádhera. Pro mě asi nejočekávanější pokračování... na dvojku se těšim víc než na MGS4 :) /quote]
neviem ci predstavit co tam bude 8)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 1. 2008 05:12

Jeste k tomu Turokovi na tiscali, tak ted sem byl na jednom foru a je az k neuvereni kolik lidi to tam bere naprosto vazne a neprijde jim to ani trochu divne.

Rozpovidalo se to tam asi na ctyri stranky...

Jen se divim tomu, jak se lidi lisej forum od fora.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Smoke 26. 1. 2008 15:01

No, tady už jsme vyspělí :D a poznáme gossip...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 26. 1. 2008 17:36

sega.maniac píše:Jeste k tomu Turokovi na tiscali, tak ted sem byl na jednom foru a je az k neuvereni kolik lidi to tam bere naprosto vazne a neprijde jim to ani trochu divne.
Lidi sou stádo a nemyslí...
Navíc mi tam smazali příspěvek. Děsná sajta... :roll:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 27. 1. 2008 00:57

Nintendo se opet blysklo - vedeli jste, ze na Wii Fit podlozce muzete i SEDET?! BOMBA :mrgreen:
(Kotaku trefne komentuje...)

http://kotaku.com/348204/wii-fit-has-go ... -this-time
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 1. 2008 01:28

hlavne tie podpisy ma pobavili
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 1. 2008 11:46

Na Tiscali je clánek Deset mítu o konzolích (1. cást). Napsáno to je celkem vkusne a nestranne, takze doporucuji k prectení vsem tem ultras, fanitos a sonyboys co jenom spamuji. Ze jim to otevre oci necekám, ale nadeje umírá poslední....
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Dark_one 27. 1. 2008 12:13

Je to hezky clanek, ale zadne nove informace jsem v nem neobjevil. Je to spis osveta pro Pcckare :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod srato 27. 1. 2008 14:08

njn a taky jsou z toho v diskuzi uplne nepricetni :)
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 1. 2008 14:20

ja som z toho uz vyrastol, hadam sa ma nebavi
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 27. 1. 2008 14:57

Možná by měl někdo pánům od Tiscali povědět co znamená slovo "mýtus".
Mýtus hlučnost konzole vyvrátit tím, že na hlučnost si zvyknete....
A mýtus poruchovost tím, že za tři roky záruky na bezvadný kus jistě narazíte....
:shock:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 1. 2008 15:50

beat: ten clanek je miren predevsim pro hrace na PC, to je dobre si uvedomit
Nekteri z nich si mozna na zaklade ruznych diskusi mysli, ze je Xbox 360 nejak zvlast hlucny - neni. Ano, je hlucnejsi nez jine konzole, ale v porovnani s vetsinou PC je to na urovni a stejne jako u vetsiny PC to pri hrani proste nepredstavuje problem
Pokud se jedna o poruchovost Xbox 360, tak tak je vysoka, coz se v clanku snad pise, ale neni tak vysoka, jak je nekdy senzacne uvadeno, coz se v clanku snad take pise. Ta zminena cast je divna, ale mozna to bylo mysleno spis jako vtipek, ktery se moc nevyvedl
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 27. 1. 2008 16:15

Tak musím nesouhlasit. XBOX360 je hlučný, a to tak, že to ovlivňuje atmosféru. Jasan, u Forzy 2 či u CoD 4 to ani nepoznáte, ale zkuste zapnout Bioshock či TR: Anniversary, hned poznáte, že něco není v pořádku, a to nemluvím o "hnusných" zvucích, které dokáže vykouzlit (jak se mě neptejte) mechanika samotná při načítání - máte pocit, jako by se chtěla rozskočit. A že vám občas nepřečte originální DVD s hrou? No a co?. Toto prostě není kvalitní práce (měl jsem model z poloviny roku 2006) a pro mě je to neomluvitelné - jeden z faktorů, proč jsem se XBOXu 360 zbavil. Je to jednoduché - jak můžu sbírat hry (a některé jsou na X-ku opravdu skvělé), když nemám jistotu, že mně můj stroj za 10k vydrží - poruchovost je stále alarmující, hlučnost je v normě jen u tichých BenQ mechanik, ale nic to nemění na tom, že MS si to u mě doživotně pohnojil. Jsou takové problémy u konkurence? NE - Wii i PS3 jsou solidní stroje, kde je vidět i slyšet! kvalita.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 27. 1. 2008 16:21

uzivatel_cz píše:Pokud se jedna o poruchovost Xbox 360, tak tak je vysoka, coz se v clanku snad pise, ale neni tak vysoka, jak je nekdy senzacne uvadeno...

Co je prosím podle tebe vysoká poruchovost? Já osobně neznám nikoho komu by Xbox vydžel a dokonce znám dost lidí co maj za sebou už aspoň dvě reklamace. Takovejhle šmejd nemá v hostorii videoher konkurenci a myslím že i ty šmejdy z vietnamských tržnic vydrží dýl.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 1. 2008 16:24

mne odosiel po 4 mesiacoch, kamos reklamoval 2x, je to smutne - pretoze potencial a hry tam su
AlienX
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka