PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 11. 2011 16:41

Dokud se na mobilu nebudou dělat konzolové hry s hratelností jako na konzolích a ovládáním jako na konzolích tak to pro mě je jako herní platforma naprosto zabité...maximálně na hříčky typu angry birds apod.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod portapro 30. 11. 2011 16:45

Však samozřejmě,chce to čas,to co je na mobilech dneska je hrůza,až se divím,proč tam pořád ty čtyřjádra cpou když to neumí využít
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 11. 2011 17:23

Čím víc jader tím víc adidas. Sice to vydrží sotva půl dne ale hlavně že tam je quad.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 11. 2011 17:57

porta: To co je dnes na na mobilech je hruza jo? :-)) Pokud se nebavime o ovladani tak je to pomerne narez. viz. Tegra Zone. Nemluve o tom co prijde.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod portapro 30. 11. 2011 18:03

A která hra na mobil je podle tebe ten nářez?
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 30. 11. 2011 18:35

Já žádnej nářez na mobilu vživotě neviděl :/
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 11. 2011 18:41

A krom Angry Birds jste uz neco hrali?
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod portapro 30. 11. 2011 18:59

Já mám iPhone 4,tak vykládej,rád vyzkouším ty tvý nářezy
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 11. 2011 19:05

Tak jestli vidis nahore zninuju treba Tegra Zone - Android a z tech. hlediska jsou ty hry uz na velmi slusne urovni, tedy bych je rozhodne neoznacoval za hruzu. Tot cele.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 30. 11. 2011 19:19

Hrál jsem x mobilních her i na iPhonu, mnoha Xperiích, Samsugu a prostě i když jich dosti vypadalo více než k světu tak po chvíli gameplaye jsem je zuřivě vypnul. K čemu mi je grafika když hru téměř nejde ovládat? Ve výsledku mně z mobilních her vždycky nejvíce bavily JAVA hry od gameloftu a jemu podobných :) Jako Splinter Cell, Assassins Creed, God of War, Bourne...
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 30. 11. 2011 19:21

Třeba takový BackStab mě na mobilu hodně baví. A to je kopie Assassin's Creed s Piráty z Karibiku.
http://www.youtube.com/watch?v=NzLGg9EzTDc
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 11. 2011 20:02

PoliceCollector píše:Neviděl ani z rychlíku ? Já jsem obě konzole měl a když jsou tak super, proč mi tedy neschází ? Protože jsem nakonec dospěl k tomu že by mě hodně klíčových her nebavilo. Já mám rád RPG a FPS. FPS na konzolích nejsou (až na HALO a Killzone) a hrají se - inu ne tak pohodlně jako na PC(ale hrát se to dá, to nepopírám) a japonská RPG s manga panáčkama mě teda neberou. GT5 bylo z hlediska grafiky zklamáním, Forza 3 je hezčí... Zbytek mě nějak nebere a vemte si jak dopadl na PC scéně kdysi Gears of War. PCčkáře vůbec nechytnul ! Třeba Uncharted mne neláká vůbec, taková plošinovka, God of War - jasně - je tam nahá Afrodita, x-dalších titulů jsem nepochopil nebo mne neoslovily.

Opravdu inovativní tituly se nechytly. Třeba Heavy Rain. Lidi chtějí MW 3...

:D

Neschází ti, protože nehraješ, to je jednoduché.

FPS na konzolích nejsou? To je zvláštní, když FPS se prodávají hlavně na konzolích a nikde jinde.

GT5 bylo z hlediska grafiky špatné? To je ale zvláštní, že ani Forza 4 ji neměla lepší...

Gears of war dopadl špatně? Co vím, tak s ním byl na PC každý spokojený.

Uncharted plošinovka? Hmmm.

God of war je jedna z nejlepších herních sérií, ale tebe to nechytlo. To je pak těžké :D

Zrovna Heavy rain je blbost, ale přesto se toho prodalo tolik, že můžou vydat ještě další tři díly.

Ten článek, že konzole budou nahrazeny, je samozřejmě nesmysl, protože tam rovnou píše, že mobil a tablet může nahradit televizi. Divné...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 1. 12. 2011 00:09

Mobily samořejmě budou mít grafiku jako konzole...
Ale konzole už budou mít grafiku úplně jinde :mrgreen:

Vývoj jde neskutečně dopředu. ALe pořád platí, že malinké zařízení(a na baterie) nemůže být stejně výkonné, jako velké zařízení(a bez baterie).

O ovládání se vůbec nemá smysl bavit.

PC: Zahraj si GT5 a pak něco plácej...(nutno rozkliknout)
Maseratixcv.jpg
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 1. 12. 2011 00:20

Mně to nepříjde o moc hezčí nežli auta v prvním Shiftu...

-- 1. 12. 2011 00:33 --

Nehraju ? Vždyť jen v listopadu jsem si koupil BF-3 a Skyrim. Letos Crysis 2, Zaklínač 2, BF:BC 2...Před Vánoci si (doufám) koupím Deus Ex: Human Revolution a napřesrok Mass Effect 3(ten bude někdy brzo ne ?)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 12. 2011 09:45

Beate, doufam, ze sis uz i ty uvedomil, ze GT5 v replaych a na fotkach vypada daleko lipe nez v realu.
To uz muzeme porovnavat videa od Blizzardu s vlastni hrou.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka