PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 8. 2. 2011 15:25

The Darkness II oficialne ohlasen a vyjde jeste letos na podzim. Pracuje na nem studio: Digital Extremes

Obrázek

Yeeeaaaah 8-D
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 2. 2011 15:36

Udělal bych yeaaaaah, ale nedělaji na tom Starbreeze, takže kdo ví jak to dopadne :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 8. 2. 2011 17:20

Technicky mi je to fuk, PS3 verze nebyla kdovijak dobra ani predtim, ten zbytek je otazka.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 2. 2011 18:02

Mě nejde o technickou stránku (byť ta mi přišla dostačující), mě jde o atmosféru, odkaz, příběh.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 8. 2. 2011 22:29

Mne sa zdala PS3 verzia tiez v pohode.. som zvedavi s cim pridu, ale nieco mi hovori ze to dodrbu.. staci zaspomynat na dark sector :/ inak makali na UTckach, bioshocku2 a par UE pleckach.. boh vie fakt.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 2. 2011 22:50

Veliký problém bude jaký engin použijou. Hádám, že to bude Unreal, protože s ničím jiným nedělali. A tady nastupuje problém. Engin na kterém je první The Drakness a obě hry s Riddickem není Unreal a pracuje s OpenGL, takže umí perfektně vykreslovat tmu a tmavé prostředí. Tedy to co tyhle hry definuje a odlišuje od mainstreamu. Bohužel Unreal je na tom s tmou na štíru. Krom toho ty hry na něm stavěné vypadají všechny hrozně podobné. Takže ne, netěším se ani trochu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 8. 2. 2011 23:27

Co maj všichni furt proti Unreal Enginu? Myslím, že oba díly Dead Space celkem slušně ukazují, že s tmou na štíru rozhodně není, pokud se s ním umí. A to, že UE hry vypadají všechny stejně je úplná blbost. Stejně vypadají tehry, kdy je vývojáři zasadí do podobnýho prostředí nebo zvolí podobnou stylizaci, ale to nemá s enginem nic společnýho. Vypadá snad Mirrors Edge, Borderlands a Dead Space stejně?
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 8. 2. 2011 23:35

USER: Dead Space nejede na UE3, ale na enginu pocházejícím z Godfathera myslím :-) Ale nejsem si jistý :hm Každopádně oba díly předvedly EXCELENTNÍ hru světla a stínu :tleskani
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 8. 2. 2011 23:41

DS1 i DS2 prý běží na Visceral Engine(z Godfather).
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 8. 2. 2011 23:56

Aha, tak to pardon.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 9. 2. 2011 10:43

Sega-taky jsem nejdriv jasal, ale jmeno te firmy neni zrovna zadna bomba, aby to nedopadlo jak s Wrc...velke ocekavani a nadeje a skutek utek :-(
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 9. 2. 2011 13:03

Ted se trochu pletete, WRC je od Milestone, ktere pred jeho vydanim melo venku 6 her! pro X360/PS3. Ti kdo se o zavodni hry zajimaji, jejich "rukopis" dobre znaji a bylo jim i jasne, ze se muze jednat max. o 7/10 titul a ne neco vyraznejsiho. Ve finale na me hra pusobi tak 6+/10 dojmem, tedy rozhodne zadne velke zklamani. Zde je napr. recenze Gamespotu link a to ze oni umi byt prisni a ejhle 65% a do plusu jeste uvadeji: "Solid, realistic handling model". Mam uz take najeto docela dost hodin, kariera je dlouha.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 9. 2. 2011 15:37

USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 11. 2. 2011 11:40

Jsem to dlouho nesledoval, ale mezi X360 S 250GB a PS3 Slim 320GB je rozdil 900 korun? :-)

http://www.playcentrum.cz/xbox-360-slim ... 783601.htm

http://www.playcentrum.cz/playstation-3 ... 804001.htm

A to jeste ukoncili nabidku 250GB modelu, jinak by rozdil delal 4 stovky.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 2. 2011 09:14

Co říkáte na trailer z téhle nové gamesy? http://www.ea.com/shadows-of-the-damned ... nt-trailer
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka