PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 29. 12. 2009 11:52

Logan: Zní to zajímavě, ale chce to pořešit latence a šikovně umístit servery; ani sebevětší rychlost ti asi nepomůže, když k OnLive serveru budeš mít strašný latence a bude to lagovat jak kráva... :) Přecejenom je to stream šílenýho proudu dat přes net...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 29. 12. 2009 11:55

Torhame: ty jsi na to video nekoukal, viď ? :) koukni na něj - všichni tu řeší věci, který už oni maj vlastně vyřešený ... :) a samo, pokud máš latence jako svině, tak Ti to prostě nepustí - takže je na Tobě, jestli si necháš poskytovatele s takovejma latencema ... a když Ti nepojede net - mě když nejede net, tak je to, jako kdyby nejela elektřina ... :D :D
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 12. 2009 12:14

panTadeas: s timhle pripojenim tu budu jeste minimalne do Noveho roku :-)
problem je, ze OnLive stale mluvi a argumentuje, ale stale to ukazovali jen v kontolovanych podminkach, kdy meli servery za zadkem (opakuji, ze jsem nevidel posledni video, takze pokud je tam ukazka, jak jim to frci z tisice kilometru vzdalnych serveru, tak budu k te sluzbe o neco vstricnejsi)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod panTadeas 29. 12. 2009 12:22

Rikaji tam, ze aby jim to bezelo s latenci < 80 ms, tak ta datova centra musi byt bliz nez 1000 mil.
XBox Live: TadeasCZ
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 12. 2009 13:04

panTadeas: budu hadat - rikaji, ale neukazou
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod panTadeas 29. 12. 2009 13:10

Nejsem si jisty, jestli zminuji kam jsou pripojeni, ale jinak to tam ukazuji. Spolu se spoustou zajimavych featur.
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod crewxson 29. 12. 2009 13:47

Jsou pripojeny na 250 mil vzdálený server ve Virginii
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 30. 12. 2009 22:09

Hrát na cizím počítači? Spoléhat se na to, že mě nebo jim nevypadne net? Spolehát se na to, že jim nespadne server v době, kdy si chci já hrát?
Věřit v to, že jejich systém zvládne obsloužit tisíce hráčů?
Budou mít tisíce počítačů? Pro každého hráče jeden?

Nesmysl. Stejně jako si do MP3 přehrávače nestreamuju hudbu(třeba při chůzi do obchodu), tak si nebudu streamovat hru.

Kdo se chce někomu upsat a spoléhat na někoho jiného, jeho věc... :-P
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 30. 12. 2009 22:18

a ty nejsi upsaný elektrárnám, hmm ? a popravdě - docela dobrá věc do mobilu nastreamovat YT a poslouchat hudbu ... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod USER47 30. 12. 2009 22:25

Taky mi to při ceně dnešního herního železa nepřijde jako nějaký terno...a hlavně si pořád nedovedu představit, že by to mohlo fungovat pro víc než pár hráčů.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod panTadeas 31. 12. 2009 07:44

Vsak uvidime. Kdyz to nebude fungovat, tak to proste nekoupime. Kdyz to fungovat bude, tak si to svoje zakazniky najde. Je nutne to schazovat a oznacovat za nesmysl?
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 31. 12. 2009 13:12

Pro MĚ OSOBNĚ to nesmysl je. Pokud někdo chce hrát na cizím pronajatém kompu, je to jeho věc :D
Zrovna tak si může jezdit autem z půjčovny :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 12. 2009 13:44

Já se pořád nemůžu odpoutat od vzoru můj plejstejšn = moje hry = moje sbírka! S tím hraním na dálku by mi zbyla jenom ta krabička. Vím, jsem v zajetí existencionálního materialismu nehoršího zrna, ale já prostě potřebuju něco vlastnit, něco hmatatelného, něco co ukazuje charakter mé sbírka a o něčem vypovídá. Takhle se všechno přesune do virtuálna, což je, a to mi promiňte, dost pochybný způsob vlastnění. Prostě se mi těžko věří v něco na co si nemůžu sáhnout.
Své zákazníky si to asi najde, ale se mnou ať radši nepočítají a jestli bude další generace konzolí takhle virtuální, tak se jim na to asi definitivně vykašlu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 31. 12. 2009 14:02

jestli bude nova generace takhle virtualni, nezbyde ti nic jineho, nez se prizpusobit, pokud bys chtel hrat nove pecky.
kazdopadne taky nejsem fanousek tohodle zpusobu hrani.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 12. 2009 14:10

Se jim na to můžu vys..t, stejně se dostávám do věku kdy hraní není smyslem mého života. Krom toho tu je ještě sto plus jedna hra kterou jsem ještě nehrál a to pomíjím ještě ostatní systémy.

Nebo bych taky mohl začít hulit a chlastat, taky možnost.
Naposledy upravil N.Marko dne 31. 12. 2009 16:09, celkově upraveno 2
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka