PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 8. 2009 23:46

A šly, sice osekané, ale šly :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 28. 8. 2009 23:46

N.Marko: Killzone engine patří Sony :-P

Ohledně spotřeby Slim verze...chtělo by to porovnání se 40GB modelem(a výše).
To asi bude těch 36%
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 8. 2009 23:57

Jasně, ale i tak. Myslím, že kdyby to šlo, tak by si Sony nenechala ujít příležitost trochu vydělat. Žel to asi není možné.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 29. 8. 2009 01:50

Ad Uncharted 2, videl jsem ted v Koline prezentaci zimniho levelu a zahral si tu proflaklou misi s utekem pred nakladakem a vypada to dobre. Ale ne nijak zasadne lepe nez je soucasnym zvykem. Rozhodne jsem z toho nemel pocit, ze by to zdimalo PS3 na 100 procent. Na dvojku se tesim hodne, ale uz ne asi tak jako na jednicku.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 8. 2009 03:25

Karel Kališ píše: Na dvojku se tesim hodne, ale uz ne asi tak jako na jednicku.

Ako si sa mohol tesit na jednotku viac ako na dvojku? ved sme nevedeli pri jednotke "co to bude a ake dobre to bude",, skor si asi chcel povedat, ze sa obavas, ze ti dvojka neprirastie k srdcu tak ako jednotka? Co sa mna tyka, tak Uncha2 je da most ocakavana hra tento rok. Ja som bol v bete a stacilo mi :love: sem s tym .
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 8. 2009 03:34

Karel Kalis: To zavidim. Jinak kdo hral prvni dil vi, ze to nejsou jen nejake sliby ci plany Hype. Naughty Dog skutecne umeji.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 8. 2009 09:38

spajza X píše:Ako si sa mohol tesit na jednotku viac ako na dvojku? ved sme nevedeli pri jednotke "co to bude a ake dobre to bude",, skor si asi chcel povedat, ze sa obavas, ze ti dvojka neprirastie k srdcu tak ako jednotka? Co sa mna tyka, tak Uncha2 je da most ocakavana hra tento rok. Ja som bol v bete a stacilo mi :love: sem s tym .
To je casto soucast teseni ... vem si kolik jsi tady hypoval her, ktere nakonec nedopadly.
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 29. 8. 2009 10:28

Hmm, tak si koupím asi holt slimejše protože mi chybí tři tisíce,takže je musím došetřit...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 8. 2009 10:33

:))
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 29. 8. 2009 11:15

Ja jsem jeden z mala, kteremu se Uncharted nelibil a ktery se netesi na dvojku. Hra mi prisla neuveritelne stereotypni, nekonecne vlny nepratel mi zacaly lezt krkem :). Graficky fajn, to jo.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 29. 8. 2009 11:21

spajza X píše: Ako si sa mohol tesit na jednotku viac ako na dvojku? ved sme nevedeli pri jednotke "co to bude a ake dobre to bude",, skor si asi chcel povedat, ze sa obavas, ze ti dvojka neprirastie k srdcu tak ako jednotka? Co sa mna tyka, tak Uncha2 je da most ocakavana hra tento rok. Ja som bol v bete a stacilo mi :love: sem s tym .

Docela jednoduse, od jednicky jsem ocekaval vic a lehce me zklamala, takze u dvojky uz jsem mirne skepticky predem. Coz muze ovsem byt jen ku prospechu. :)
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 29. 8. 2009 12:13

Karel Kališ: Nic proti tobě ani Doupěti obecně...
Ale od člověka píšícího pro Doupě si ohledně her na PS3 NEVEZMU absolutně nic. Stačilo mi tu číst různé názory recenzentů(v pseudoanketách) na PS3 vs X360 ohledně HW a her a opravdu mi to stačilo.
A jeden z posledních článků o tom, že je v USA levnější X360 Elite nežli PS3 mě úplně dorazil.

Takže piště si co chcete, já vám to brát nebudu. Ale váš Doupěcí názor je pro mě osobně absolutně k ničemu a zcela ho ignoruju.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 8. 2009 12:33

beat: jen tak pro zajimavost:
http://www.amazon.com/Xbox-360-Elite/dp ... 850&sr=1-5
- new from $249.99
http://www.amazon.com/PlayStation-3-80- ... 855&sr=1-2
- new from $298.00
pochopitelne to neni MSRP
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 8. 2009 14:53

na ELITE je cena $299 aj na tom amazon linku co si postol, mas problemy so zrakom?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 8. 2009 15:01

spajza X: ja? mne nedelaji mala pismenka problem :))
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka