spajza X píše:Nechce sa mi sediet za PC,ani klonovat plochu na TV a vlastne na PC uz nehram,ani nechcem vyhadzovat peniaze za bezcennu PC verziu.Takze PS3 jasne ownz...C&C ma bavili,takze asi vyskusam... WiC je grc podla mna

Bezcenná PC verze? Ehmmmm....podpora myši pro PS3 verzi není potvrzená a hrát tohle s gamepadem je leda tak pro pacienty tvého typu
WiC je grc? Hmm...předpokládám, že jsi tu hru hrál. Já ji mám PC verzi orig (za šťavnatých 400,- ještě v originálním balení

) a fakt se mi líbí - grafika super, vymazlenost, věrná bojová technika a solidní atmosféra v součinnosti s destrukcí - když se to tam serve, tak to JE POZNAT!! Není problém vyhladit celý menší město (viz jedna z posledních misí kampaně) a rozkopat silnice na tankodromy

To v
RA3 jde sice tuším taky, ale
WiC víc připomíná realitu (i když není úplně realistický) a když vidíš, jak se tankové brigády rvou o malé město, ze kterého toho moc nezbývá, tak docela leze mráz po zádech...nemluvě o atombombě
WiC mne potěšil i
Ground Control-like systémem hry, kdy si můžeš jen přivolávat posily za "body posil" a žádné kasárny a nic takového tu nemáš

Takže parní válec tu moc neobstojí...nemáš moc jednotek, abys prorazil hrubou silou. Navíc tanky dostanou snadno K.O. od dobře zakopané AT pěchoty (AT pěšáci dokáží nadělat s tanky docela bordel, když jsou dobře kryti), případně letecké/AT taktické podpory

Taky se musí počítat s tac-podporou...atomovka do řad sešikovaných jednotek připravených na parní válec zamrzí

K tomu dělestřelectvo, Anti-Air údery (na heliny) a dost dalšího. Mne se to líbí víc než klasický systém
Commandů, ovšem ty hraji pro jejich atraktivní setting i některé zajímavé jednotky (NODi

) a taky proto, že je to moje oblíbená série
RA3 je údajně dobrý (nehrál jsem), ale už z pictů a videí nemusím tu grafiku (no, vlastně jsem tu hru už viděl v pohybu naživo) - EA to už vážně přehnali, připomíná to
WarCrafty, kteří ani tak přeřvaní nejsou

Je to příšerně barvičkoidní, neonové a působí to spíše jako pouťová atrakce. Ale na druhou stranu, "příběh" založený na alternativní historii je zajímavé téma
Uživatel: Snad ALESPOŇ ta PC verze
Sovětů vyjde (má to být pochopitelně datadisk, na XBOXa se mělo jednat o plnohodnotný titul). Ovšem jinak souhlasím...Activision Blizzard jsou banda dementů...fůzí se pod ně dostane řada firem (vč. mých oblíbených Massive Ent.) a oni se jich pak zbavují...no co, když mají
Call of Duty (Activision) a nejlépe fungující fabriku na závisláky aka
World of WarCraft, v níž "hnije" přes 11M lidí (Blizzard)?

Jen tyhle dvě věci jim vydělaj TAKOVEJ balík, že se nám z toho maximálně protočí panenky... Já bych
Sověty uvítal, už kvůli SSSR kampani...kampaň jen za US/NATO je jednou z mála slabin jinak výborné původní hry

Jestli
Sověti nevyjdou ani na PC, tak jim to neodpustím. Ale snad jo...nevzal Massive pod sebe Ubisoft?