PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 25. 1. 2009 16:10

spajza X píše:Nechce sa mi sediet za PC,ani klonovat plochu na TV a vlastne na PC uz nehram,ani nechcem vyhadzovat peniaze za bezcennu PC verziu.Takze PS3 jasne ownz...C&C ma bavili,takze asi vyskusam... WiC je grc podla mna ;)

Bezcenná PC verze? Ehmmmm....podpora myši pro PS3 verzi není potvrzená a hrát tohle s gamepadem je leda tak pro pacienty tvého typu :mrgreen:

WiC je grc? Hmm...předpokládám, že jsi tu hru hrál. Já ji mám PC verzi orig (za šťavnatých 400,- ještě v originálním balení ^^ ) a fakt se mi líbí - grafika super, vymazlenost, věrná bojová technika a solidní atmosféra v součinnosti s destrukcí - když se to tam serve, tak to JE POZNAT!! Není problém vyhladit celý menší město (viz jedna z posledních misí kampaně) a rozkopat silnice na tankodromy :D To v RA3 jde sice tuším taky, ale WiC víc připomíná realitu (i když není úplně realistický) a když vidíš, jak se tankové brigády rvou o malé město, ze kterého toho moc nezbývá, tak docela leze mráz po zádech...nemluvě o atombombě ^^ WiC mne potěšil i Ground Control-like systémem hry, kdy si můžeš jen přivolávat posily za "body posil" a žádné kasárny a nic takového tu nemáš ;-) Takže parní válec tu moc neobstojí...nemáš moc jednotek, abys prorazil hrubou silou. Navíc tanky dostanou snadno K.O. od dobře zakopané AT pěchoty (AT pěšáci dokáží nadělat s tanky docela bordel, když jsou dobře kryti), případně letecké/AT taktické podpory :) Taky se musí počítat s tac-podporou...atomovka do řad sešikovaných jednotek připravených na parní válec zamrzí ^^ K tomu dělestřelectvo, Anti-Air údery (na heliny) a dost dalšího. Mne se to líbí víc než klasický systém Commandů, ovšem ty hraji pro jejich atraktivní setting i některé zajímavé jednotky (NODi ^^ ) a taky proto, že je to moje oblíbená série :-)

RA3 je údajně dobrý (nehrál jsem), ale už z pictů a videí nemusím tu grafiku (no, vlastně jsem tu hru už viděl v pohybu naživo) - EA to už vážně přehnali, připomíná to WarCrafty, kteří ani tak přeřvaní nejsou :roll: Je to příšerně barvičkoidní, neonové a působí to spíše jako pouťová atrakce. Ale na druhou stranu, "příběh" založený na alternativní historii je zajímavé téma :-]

Uživatel: Snad ALESPOŇ ta PC verze Sovětů vyjde (má to být pochopitelně datadisk, na XBOXa se mělo jednat o plnohodnotný titul). Ovšem jinak souhlasím...Activision Blizzard jsou banda dementů...fůzí se pod ně dostane řada firem (vč. mých oblíbených Massive Ent.) a oni se jich pak zbavují...no co, když mají Call of Duty (Activision) a nejlépe fungující fabriku na závisláky aka World of WarCraft, v níž "hnije" přes 11M lidí (Blizzard)? >:-( Jen tyhle dvě věci jim vydělaj TAKOVEJ balík, že se nám z toho maximálně protočí panenky... Já bych Sověty uvítal, už kvůli SSSR kampani...kampaň jen za US/NATO je jednou z mála slabin jinak výborné původní hry :-( Jestli Sověti nevyjdou ani na PC, tak jim to neodpustím. Ale snad jo...nevzal Massive pod sebe Ubisoft?
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 25. 1. 2009 16:24

ja som max xbox360 prvej varky a hucalo to extremne ked som hral! neskutocne nieco

ps3 je ticha, novsie teda 40gb+ modely su udajne tichie nez prve 60tky .. - som pocul ze ma nejake stupne hlasitosti - vsimol som si to hlavne pri MGS4, obcas sa stalo ze konzola zacala fakt hucat
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 1. 2009 16:32

Ty nové modely jsou dělané na 65 nm technologii- mají tedy menší spotřebu a tudíž i menší hlučnost chlazení. Jinak, Sony se vyplatilo tam nacpat tak velký ventilátor. Ta 60G verze co mám já baští 190 watů a to je tolik tepla v uzavřeném prostoru, že si nedovedu představit jak by to ten větráček z Xboxu mohl zvládnout.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod TMS 25. 1. 2009 16:52

N.Marko píše:Kupovat HDD zvlášť je finanční sebevražda. Mrkwosoft za tenhle kousek HW chce zcela neadekvátní cenu.

no řekněme, že bych ho někde sehnal hodně levně.. vyplatí se to nebo už je lepší mít hdd ve výbavě?
TMS
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 1. 2009 17:17

Tak jestli po spošítání nákladů zjistíš že by ti vyšel levněji HDD koupit, tak je to myslím jedno. Jen si teť nejsem jistý do které verze X360 se montuje HDMI konektor, ale myslím že teť už asi do všech- tohle je důležité!!! tak si na to dej pozor.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod TMS 25. 1. 2009 18:22

Arcade verze má jen HDMI výstup, ta dražší 60gb ten konektor má. Jaký je v tom rozdíl? Nebo k čemu je to dobré? Tohle mi moc neříká..
TMS
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 1. 2009 18:26

HDMI je výstup na televize s vysokým rozlišením (LCD, plasma). Pokud je mi známo, tak to jde bez HDMI nějako ošéfovat (kompozit? nutné se zeptat ixboxářů kteří to tak mají), ale výsledná kvalita rozhodně HDMI nedosahuje. Takže asi tak.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod TMS 25. 1. 2009 18:29

Tak to potom díky za info ;)
TMS
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 1. 2009 18:35

Ovšem jakožto majitel PS3 musím zaapelovat ;-) . Kup si PS3- žádný problém s HDMI (je v každé verzi nativně), žádné problémi s HDD (je v každé verzi od 40 Giga do 160, přičemž 80 giga je dnes standart, navíc si tam můžeš nacpat jakýkoliv 2,5 palcoví notebookoví HDD bez omezení- cenově za hubičku seženeš třeba i 320 Giga), žádné problémy s přehříváním a nízká hlučnost- celková spolehlivost, Hraní po internetu zdarma. :love:
A i celkem rozumná cena : http://aukro.cz/item534034461_sony_ps3_ ... _cena.html
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 25. 1. 2009 18:37

TMS: vsechny verze, ktere jsou vyrobene posledni vice jak rok maji stejne vystupy (tedy vcetne HDMI) a navenek se lisi jen barvou plastu a prilozenou vybavou

N.Marko: krom HDMI jde z konzole vytahnout obraz pres univerzalni AV konektor ctyrmi zpusoby:
- kompozitni kabel - priklada se ke vsem verzim - vhodny jen pro starsi televize, opravdu zakladni
- RGB Scart kabel - nutno dokoupit - nejlepsi kvalita, co clovek dostane z SDTV
- komponentni kabel - priklada se k Pro a Elite (mozno dokoupit samostatne) - zakladni HD kabel, funguje prakticky na vsech HD televizich
- VGA kabel - nutno dokoupit - nejlepsi analogovy kabel, funguje s casti HD televizi, ale hlavne s PC monitory

9000 je rozumna cena? vas to Sony dobre zblbnulo
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 25. 1. 2009 19:16

uzivatel_cz píše:9000 je rozumna cena? vas to Sony dobre zblbnulo
:mrgreen: 80GB disk, WiFi, přehrávání BR, multiplayer zdarma...ano, opravdu si i já myslím, že je to rozumná cena ;-)
Samozřejmě se bavím o poměru cena/výkon - pokud někdo jede jen po ceně, pak je volba X360 jasná.
Ale jak já říkám...v době, kdy děti v páté třídě mají mobily za 7.000 tak není cena PS3 nijak zlá. Navíc cena Wii..proč se nezmíníš o ní??
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 1. 2009 19:26

Tak.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 25. 1. 2009 20:32

beat: 80GB disk? to je jak z prezentace od Sony :D
cenu Nintenda nezminuju, protoze tu tady nikdo nepovazuje za rozumnou (i kdyz ona na rozdil od ceny PS3 rozumna je ... alespon pro Nintendo)
no a mobily jsou dalsi uchylarna, ale predpokladam, ze tu nejsme banda pataku ... i kdyz znat to moc neni, no
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 25. 1. 2009 20:48

uzivatel_cz píše:beat: 80GB disk? to je jak z prezentace od Sony :D
Nj, kolik dává Microsoft a do jakých modelů? :-) A když připočteš WiFi....

uzivatel_cz píše:ale predpokladam, ze tu nejsme banda pataku ... i kdyz znat to moc neni, no
To je fakt :mrgreen: Naštěstí to tu zachraňuje pár rozumných ;-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 25. 1. 2009 23:13

beat: jenze ti rozumni tu dnes vecer asi nejsou...

davaji 60GB do hlavniho modelu, coz mi prijde dost blizko ... navic prakticky bez instalaci ;)
pokud nemusis mit vsechno znackove, tak se da wifi poresit za par stovek
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka