N.Marko píše:A kdo (krome Rotchildu) má prosímte na kazdorocní kupování nové kozole?
sam pises, ze jsi presel z PS2 po nejakych sesti letech, tak proc pises kazdy rok?
Kdyz si vezmes délku vývojového cYklu, dojde ti, ze hry plne vyuzívající HW potenciálu daného stroje, se obeví az nekdy behem 2- 3 roku zivota.
jenze kde je tou dobou PC? jasne, hry z dvojky vypadaji mnohem lepe nez kdyz konzole zacinala, ale trojka je zase nekde jinde
PS2 je ozkousená, je jí hromada, dá se dobre portovat na Wii a PSP (ikdyz v poslední dobe spís naopak) a vývoj je levný.
proste by se misto dvou verzi PS3/X360 a PS2/PSP/Wii delaly dve verze PS3/X360 a PSP/Wii
Jsem rád, ze na ni jeste delají hry- ty si taky mohu zahrát, takze O.K.
jasne, ale proc hrat cast her na PS2 a cast na PS3, kdyz bys mohl hrat vse na PS3?
Nehlede na to, ze kdyz na tom delají mladé/chudé týmy, alespon se neco naucí, vydelají nejaký gros a pak muzou zkusit neco na next gen.
tak by delali na Wii (to delaji uz dnes) nebo by proste vydavali "dvojkove" hry na velke konzole, coz cast dela take.
Kdepak, já jsem rád za dlouhou zivotnost. V tomhle prípadu to mozná nepomáhá prodejum PS3, ale prijde mi to lepsí nez rychlé opustení PSX. A lidem to nejde tolik proti srsti- sociální marketing, v konecném dusledku to muze být spíse plus (ale kdo ví?).
Ja chapu, proc vyvojari delaji na PS2, na jejich miste bych delal totez, ale ja na jejich miste nejsem...
Btw: Co más za konzoli?
ted mam seguv Xbox 360