PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tragedy 10. 2. 2008 17:43

Dark_one píše:Jinak je to hodne cool hra a mam radost, ze si to zatim davam, u DMC 3 jsem po prvnich par hodinach zbabele daval easy, tady stale jedu na normal :)

To jsem rád. DMC3 jsem vzdal u druhýho bosse. Ale nechal sem se zvyklat recenzema na DMC4 že prej je hratelnost normálnější :) dík za potvrzení.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 10. 2. 2008 18:31

:( :( :( :( :( :( :( :( :( vsichni us hrajou DMC jen ja ne :( :( :( :( :( :( :( :( :( to mě poser :x
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 10. 2. 2008 18:49

Lepus píše:vsichni us hrajou DMC jen ja ne
Já taky ne :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Boldrik 10. 2. 2008 19:01

JA hraji DMC4 na PS3 a Bracha na X360.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 10. 2. 2008 21:07

A DMC 4 na PS3 je lepší než na 360-tce, i když se povedly obě verze :-).
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Boldrik 10. 2. 2008 21:11

Vcem je Lepsi PS3 verze nez X360 verze DMC4. Ja si nejakeho rozdilu nejak nevsiml. A to jsem videl X360 verzi a PS3 ma prave rozehratou.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 10. 2. 2008 21:17

Co jsem četl na IGN (a ti si dávají záležet) - synchronizace je v pořádku u PS3 (360-tka má občas problém) a lepší loadingy (ale tu sekundu či dvě ani nepoznáž). Ovšem stejně to potěší, většinou je PS3 verze hrozně ošizená.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 2. 2008 00:02

beat píše:Dark už je definitivně na "druhé straně" :roll:
-/quote]

ne, ne, ne, ne, ne
to bychom si nerozumeli. Abych uvedl situaci na pravou miru - Xbox 360 sux, PS3 rulez :D

Jen ten DMC 4 se povedl i na Xbox 360 (jiste pouze nahodou :))
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xb0x 11. 2. 2008 00:41

ad DMC4 - z dema jsem vubec nepochopil o co jako go a ani ho nedokazal dohrat.. v te mistnosti jsem vzal takovej ten modrej sloup nebo co..a nevedel kam dal
jinak taky jsem nechapal kcemu je to zmacknuti LT ..jak se rozjel ten motorek
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xb0x 11. 2. 2008 00:50

Jeste co se tyce vykonu - nekde jsem cetl srovnani a PS3 neni o moc lepsi nez x360.
A samozrejme bezny uzivatel /99% tohohle fora/ si niceho nevsimne. Ale proste na Xboxu (za ten mluvim) uz ty hry opravdu MOC optimalizuji aby to behalo jakz takz. Je to videt na dohledu, texturach..prechodech..atd

Proste udelali klasickou chybu - vydali konzoli se slabym HW ktera moc dlouho nevydrzi. Casem to podle mne vazne bude jako s PC. Vyda se zakladni verze a k ni si casem bude mozne dokupovat vice pameti
Tedy nebude tam nejak downgrade, ba naopak..kdo si priplati, ziska bonus. (= vetsi zona nahrana v pameti (nebo pre-loading..) takze kratsi loading, vetsi dohled protoze grafika ma pamet sdilenou s RAM ktera pujde dokoupit) atd. )
Vzdyt uz ted jde do PC dokoupit flash disk a pouzit jako RAM k PC s Vista. Musi jit o certifikovanou pamet (cca o 20% drazsi nez obyc).

pro ps3 usery: jak tu vyjmenovavate 5-10 titulu..to si delate srandu? mam u xka nakejch 60 her a to jen ty co dostali alespon 8/10..
Kdybych si koupil PS3, tak JEN kvuli 2 vecem
1. warhawk (doufam ze se hraje online podobne jako GoW na Xku..tzn porad, neustale, imrvere.. ) je tam vubec naka online podpora pro poradnej kus hracu?
2. kvuli Sony Home.

Nic jineho mne zatim nepresvedcilo (zbytek her jsou i jinde, nebo jsou to prumerne tituly.. myslim svoji originalitou, nikoliv zpracovanim. Nejake uncharted je sice pekne na oci, ale mne, cloveka co hraje hry uz pomalu 20 let vazne nenadche jedno omlete tema.. zvlast kdyz na PC hraju Crysis, coz je imba vec, uz dlouho jsem se takhle nebavil.. invis suit je super hracka)
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 11. 2. 2008 01:07

robis chybu, uncharted-heavenly sword-ratchet su dobre volby
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 11. 2. 2008 01:24

xb0x píše:... mam u xka nakejch 60 her a to jen ty co dostali alespon 8/10..

60x cca 2000 Sk = 120 000 Sk len za hry -> WOW, kde na to beres? :shock:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Cobrax 11. 2. 2008 01:26

xboxe, to tvoje dokupovani/navysovani pameti/vykonu fungovalo na konzolich s cartridgema (zejmena na N64), ale nikdy to neslavilo velky uspechy; problem je ze to vzdycky znamena vic investici do vyvoje her (odladit verzi pro vic i pro min pameti) kvuli lidem co maj rozsireni kterych je jen par. Z obchodniho hlediska nesmysl. A hry jsou obchod.
Wii friend code 8714-6838-0977-5469
Mario Strikers Friend code 184784 397113
Cobrax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 2. 2008 08:03

xb0x píše:Jeste co se tyce vykonu - nekde jsem cetl srovnani a PS3 neni o moc lepsi nez x360.
A samozrejme bezny uzivatel /99% tohohle fora/ si niceho nevsimne. Ale proste na Xboxu (za ten mluvim) uz ty hry opravdu MOC optimalizuji aby to behalo jakz takz. Je to videt na dohledu, texturach..prechodech..atd

Proste udelali klasickou chybu - vydali konzoli se slabym HW ktera moc dlouho nevydrzi. Casem to podle mne vazne bude jako s PC. Vyda se zakladni verze a k ni si casem bude mozne dokupovat vice pameti
Tedy nebude tam nejak downgrade, ba naopak..kdo si priplati, ziska bonus. (= vetsi zona nahrana v pameti (nebo pre-loading..) takze kratsi loading, vetsi dohled protoze grafika ma pamet sdilenou s RAM ktera pujde dokoupit) atd. )

Myslim, ze nic takoveho nehrozi. Vsichni jeste maji v pameti, jak skoncila Sega a jeji add-ony pro Mega Drive.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Paar 11. 2. 2008 10:32

lide si nekupuji konzole proto, aby je casem vylepsovali. prave jednotny hardware je jednim z lakadel pro potencialni zakazniky.

o vykon PS3 bych se nebal, spis bych se tesil na to, co ukaze budoucnost. jeho potencial ma jeste velke nevyuzite mezery, coz se u X360 rict nejspis neda.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka