PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majklbig 28. 1. 2008 15:42

Já osobně si jednou X360 koupím kvůli hrám, ale myslím, že ta prouchovost a placení skoro všeho je docela skandální, kdyby tohle měla PS3 tak ji všichni rozcupujou na kousky
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 28. 1. 2008 15:45

Majklbig píše:Já osobně si jednou X360 koupím kvůli hrám, ale myslím, že ta prouchovost a placení skoro všeho je docela skandální, kdyby tohle měla PS3 tak ji všichni rozcupujou na kouskyj/quote]
No jo..XB360 je zajímavej stroj a má zajímavý hry..ale poruchovost je problém...to samý ta příšerná hřejivost...a placení za online obsah? Co čekáš od Mrkwosoftu? :D
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 1. 2008 15:53

Majklbig: ja beru, ze se musi platit za Live (a i kdyz bych uvital levnejsi, tak mi to obecne nijak nevadi), ale nejake themes nebo gamerpictures? stahovatelny hry, mapy atd. jsou placene vsude...
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 1. 2008 16:01

Torham píše:
Majklbig píše:Já osobně si jednou X360 koupím kvůli hrám, ale myslím, že ta prouchovost a placení skoro všeho je docela skandální, kdyby tohle měla PS3 tak ji všichni rozcupujou na kouskyj/quote]No jo..XB360 je zajímavej stroj a má zajímavý hry..ale poruchovost je problém...to samý ta příšerná hřejivost...a placení za online obsah? Co čekáš od Mrkwosoftu? :D /quote]

tak je mi jasny ze tohle tady budete rikat i za pet let, jelikoz jak se tu neco zajede uz to jen tak nezmizi. :roll:

jenze pravda je dnes uz zase o velkej kus jinde.

To same jako kdyz nekdo kdysi kvaknul ze na PS3 neni vubec co hrat... a zazni to tu dobudoucna jeste nejmin stokrat. aniz by se dotycny vubec podival na seznam vydanych her, v druhem pripade poruchovost novych X360. To same ostatni zdejsi famy.
Naposledy upravil sega.maniac dne 28. 1. 2008 16:03, celkově upraveno 1
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Majklbig 28. 1. 2008 16:02

sega.maniac: Jak je teda na tom Elite s poruchovostí? Už sem to jednou dříve zjišťoval, ale nedostal sem uspkojující odpověď.
Jinak já proti značce Xbox nic nemám, X1 patří mezi moje velmi oblíbené stroje...
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 28. 1. 2008 16:12

Torham: Nechci se tu pouštět do žádné osobní debaty....jen zmíním jeden drobný detail.
Bydlet u rodičů a mít 16.000 plat, tak si velká spousta lidí chrochtá blahem a má doma všechny tři konzole.
Znám lidi s mnohem menším příjmem a mnohem většími výdaji a co mají.

Ale jak říkám, nechci se tu pouštět do žádných osobních debat. Je možné, že třeba platíš 2 hypotéky apod.

peace
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 1. 2008 16:19

Majklbig píše:sega.maniac: Jak je teda na tom Elite s poruchovostí? /quote]

Daleko lepe a Elite je jeste starsi technologie nez nove kusy Arcade a podobne. Prvni Xko mi take odeslo (vyrobeno prosinec 05) pak sem mel Core (2006) je to lepsi ovsem porad plno chybicek. No a Elite (srpen 07) to uz se neda vubec srovnavat. Ty prvni kusy byla proste dan za brzke vydani, PS3 si pockala (kvuli cockam do BR dokonce az na brezen 07) diky tomu byla poruchovost minimalni a velmi zanedbatelna. U X360 byly ty prvni kusy vylozene hruza to je pravda, ale zaruka je Tri roky a vymena probiha kuryrem az do domu a do zhruba 14-ti dnu mate novy ci opraveny kus zase zpet.

Jen chci proste rict ze pokud nekdo DNES nekoupi nove X360 jen kvuli tomu ze slysel ze je poruchove, tak necht se necha vysetrit.

MajkBig: to nebylo primo na tebe 8)

S tim placenim, to se to tu resilo porad a jinak tomu asi ani nebude :) ohledne XBLA a jeho her to nema konkurence take zadarmo a ten rocni GOLD na hrani po siti neni zase tolik. Taky ta sluzba mela sakra vysokou uroven a par let zkusenosti s online hranim viz. X1. Ted o Vanocich byly sice mensi vypadky, ale zase MS zato dalo hru ke stazeni zdarma. Tusim Undertow (IGN- 87%).
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 1. 2008 16:27

mimochodem, tusim, ze ted bezi akce, ze kdo si aktivuje rocni Gold, tak dostane 500 MP ... jasne, 500 MP je celkem malo, ale zase proc ne? na arkadu to staci a mistni milovnici themes by si prisli na sve
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 1. 2008 16:31

Uzivatel: jinak jakou si kdyztak nasel nejnizsi cenu rocniho Goldu?

Zase je to osobni ale berte v uvahu co lze hrat online na X360 a co treba jinde, kde je to zdarma.

Co se konzoli tyce..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod panCroup 28. 1. 2008 16:34

Sky odyssey, milá to věc z pustých dob začátku PS2 :) Dejte ale někdo prosím za mě, zítra mám zkoušku a TOLIK času zas nemám. Díky, neznámý-dobrodinče-co-mě-nahradí!

EDIT: Šmarjá, pardon, pánové, špatný příspěvěk do špatné diskuze :lol: Zasáhni, správče, prosím.
Didactic, Mega Drive II, PS, GameBoy, PS2, PSP
srdcovky: Final Fantasy, MGS, Little Big Adventure, The Longest Journey, Vandal Hearts, GTA, Half-Life 2
"Ti Římani jsou blázni." Obelix
panCroup
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 28. 1. 2008 16:36

sega.maniac píše:kvuli cockam do BR
Kdepak
:!:
sega.maniac píše:az na brezen 07) diky tomu byla poruchovost minimalni
Tak tomuhle fakt nerozumim :shock:

sega.maniac píše:Zase je to osobni ale berte v uvahu co lze hrat online na X360 a co treba jinde, kde je to zdarma.
Třeba Team Fortress 2 vs Team Fortress 2? Nebo třeba UT3?
Zkoušel jsi Motortorm, Resistance, Warhawk online? Tohle mě fakt pobavilo :mrgreen:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Tragedy 28. 1. 2008 16:38

Asi 14 dní zpět sem čet zase nějaký statistiky poruchovost těch nových Xbox modelů a prej je to někde na 10%... pořád HODNĚ velký číslo. Zkusim to pohledat na n4g.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 1. 2008 16:40

Ano PS3 utoci inu dobra 8)

Jiste v USA ci Japonsku byl launch drive, mel sem na mysli Evropu.

Ty hry beru, ale spise narazim na toho tretiho nextgen, kdyz vemu v potaz nabidku X360 her s oznacenim Online. (skoro vsechny)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod hrtak 28. 1. 2008 17:30

sega.maniac píše:Uzivatel: jinak jakou si kdyztak nasel nejnizsi cenu rocniho Goldu?

Zase je to osobni ale berte v uvahu co lze hrat online na X360 a co treba jinde, kde je to zdarma.

Co se konzoli tyce..

kupoval jsem od nekoho na aukru 1 mesicni kupony, 12ks za 1000,- ;)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 1. 2008 17:50

sega.maniac: vsak kdyby zvladali, tak mohl byt launch globalni, jak se i planovalo
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka