PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 20. 1. 2008 20:32

Uživatel:
Má to grafiku jak na Atari 2600. :)
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 20. 1. 2008 21:43

No, já jsem asi divnej....ale:

Area 51 a grafika jak z PS1? Chtěl bych takovou grafiku na PS1 vidět. Fakt chtěl...

Turok - mě se to celkem líbí. Grafika je obstojná, animace jsou povedené...hratelností průměrná střílečka se zajímavě udělanýma zbraněma.

Fifa Street - předchozí díly jsem neviděl, ale tohle má zajímavou atmosféru. Povedená hudba a odlišný fotbalový pohled :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 1. 2008 21:45

beat - klasicke spracovanie ala fifa street 1+2, teda realne prostredie a spracovanie hracom mi viac sedelo

toto je v style nba street v3
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 1. 2008 23:20

O moznostech Linuxu na PS3 uz se tady napsalo hodne a vsichni maji predstavu, co vsechno se s tim da delat.

Ale jak znam Linux, rikal jsem si, ze s tim musi byt strasne problemy, napriklad donutit wireless ovladac, aby fungoval s emulatory, apod.
Potom jsem videl tohle video:
http://www.youtube.com/watch?v=KqFtNaDUgHY
a rekl jsem si - do pytle, Linux i PS3 me zase prekvapili, funguje to DOKONALE a tak jednoduse. At se jde Xbox s Live Arcade bodnout 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 21. 1. 2008 23:39

Dark_one: to je fakt ... do Xboxu narves maximalne zas jen piratskou xboxovku
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 22. 1. 2008 00:09

->Uživatel: Tak s hranim na tuhle notu u me nepochodis. Kdyz jsou NES ROMy dost legalni na to, aby byly vystavovany na verejnych FTP a byly volne ke stazeni, jsou pro me dost legalni na to, abych je mohl hrat (a neplatit pritom Microsoftu nekrestanske penize).

Nehlede na to, chtel jsem poukazat spis na fakt, ze PS3 toho umi hodne a bude toho vic, protoze na linuxovych (PS3) projektech pracuje spousta lidi. Xbox 360 ani Wii neumeji nic a Microsoftu se zda i takovy "luxus" jako je browser moc, natoz pak homebrew.

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 22. 1. 2008 00:17

Dark_one: vsak ono to take moc legalni neni ;) jen se s tim nic moc nedela ... ostatne asi dobre chapes tu jeho hlasku, ze vsechny z tech her legalne vlastni

jde tady hlavne spis o Nintendo, ktere pres online sluzbu Wii mnoho z tech her prodava, ale nektere jsou i v placene podobe na XBLA a nekolik i na PSN

ale s tou druhou casti se s tebou nehadam (sice by me zajimalo, jestli bys to bral jako argument v nejakem flejmu PC x konzole, ale to je jedno), ale trvam na tom, ze i placene sluzby maji sve misto ... trochu se divim, ze prave v souvislosti s PS3 si nenapsal "At se jde PS3 se Store bodnout", ale to bych od tebe asi chtel prilis
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 22. 1. 2008 00:49

To video se mi nezdá. Ten ovladač bliká jako když není spárovanej s PS3.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 22. 1. 2008 01:00

Tragedy píše:Area51 je fakt jak hra z PS1... grafikou. Hraje se ale naprosto otřesně.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 22. 1. 2008 08:47

[quote="Uživatel";trochu se divim, ze prave v souvislosti s PS3 si nenapsal "At se jde PS3 se Store bodnout", ale to bych od tebe asi chtel prilis[/quote]
PSN se nemusi jit bodnout, jedine pres nej se totiz daji stahnout hry jako Tekken 5: Dark Ressurection nebo Warhawk. PSN neni ekvivalent Live Arcade.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tragedy 22. 1. 2008 09:16

sega.maniac píše:
Tragedy píše:Area51 je fakt jak hra z PS1... grafikou. Hraje se ale naprosto otřesně.
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 22. 1. 2008 09:18

Dark_one: Jiste, protoze Sony ani zadny ekvivalent XBLA nema ... proto take davaji stare konzolovky nebo arkady primo na Store (ale asi je nejaky rozdil, kdyz nekdo prodava Ultimate Mortal Kombat 3 a nekdo jiny Mortal Kombat 2)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 22. 1. 2008 09:20

Ještě k Area51... schválě sem koukhul aspoň na IGN jestli někdo sdílí můj názor a hle... přímo recenze IGN (x360)

5.5 Graphics
Never could we have believed that the Unreal Engine 3 could be capable of such disappointing visuals. The set pieces are its only redeeming feature.
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 22. 1. 2008 09:21

[quote="Uživatel";Dark_one: Jiste, protoze Sony ani zadny ekvivalent XBLA nema ... proto take davaji stare konzolovky nebo arkady primo na Store (ale asi je nejaky rozdil, kdyz nekdo prodava Ultimate Mortal Kombat 3 a nekdo jiny Mortal Kombat 2)[/quote]

To moc nechápu... v čem je rozdíl?
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 22. 1. 2008 09:29

Tragedy: nasledujici uryvek z Gamespotu by to mozna trochu vysvetloval

"BlackSite uses the Unreal Engine and, for the most part, it looks pretty nice. The character models look good and the environments look sharp. The PC version wins out over the 360 version in this aspect, provided you're running on a system that exceeds the minimum requirements. The Xbox 360 version has a really unstable frame rate, occasionally hitching up completely and halting for a second or two before things get going again."
- Gamespot (recenze verze pro Xbox 360)
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka