PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Boldrik 15. 1. 2008 11:43

Podle me Hevenli Sword neni zadne fiasko hra je to skvela grafika SUPER bohuzel kratka,ale ktere hra dnes neni ZE???Mam PS3 a i X360 uz druhy kousek prvni odesel do vecnych lovist. Mel jsem Premium verzi dvakrat na servise Ring of Death a jednou nevyjizdel suplik od DVD. Tet ma Arcade verzi a suplik opet blbne takue ZBOHEM X360 a MS. Jeste ze mam PS3.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 15. 1. 2008 11:52

Heavenly Sword mohla být hra, která pokoří God of War, bohužel se tak nestalo. Ze hry, která aspirovala na 90+% je hezká 70%. Proč? Délka hry (ne, každá hra není krátká - Super Mario Galaxy 20+ hodin, Metroid Prime 3 20+ hodin, Resident Evil 4 15+ hodin, Resistance 12+ , Ratchet Future taktéž atd.).

Herní doba kolem 8-mi hodin je u mě ostuda, dále jsou v HS přítomné různé problémky s enginem (trhání, synchronizace atd.), občas zazlobí kamera, příběh také není kdovíjak propracovaný, ale jde to. Je to hlavně vizuální spektákl, kterému chybí hloubka. Na pobavení stačí, ale slibovaná herní extáze se nekoná. Lair je na tom však mnohem hůř. Na ovládání se zvyknout kupovdivu dá, ale hra samotná je poděs - naprosto o ničem.

Ovšem to je jen můj názor - Dohrál jsem Heavenly Sword i Lair - na obé už nesáhnu. To k Resistance a k Ratchetovi se milerád vrátím.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Boldrik 15. 1. 2008 12:02

NO Lair je opravdu propadak Podle me a je to jen muj nazor po dohrani Hevenli Swordu 2X hrasi zaslouzi 80%,ale co takove CoD4 Hra je to super celkove ma hodnoceni v prumeru 93% a nikomu nevadi ze singl ma dohrany za ubohych 6-8 hodin a to na stredni optiznost.Jinak vyce mene souhlasim Jen ty hry co uvadis jsou vecinou na Wii.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2008 12:13

[quote="Uživatel";N.Marko: Premium stoji pod devet tisic a pokud ho nezajima online, tak si vystaci s Arcade pod sedm tisic
zpetna kompatibilita s PS2? to jsem minul nejake oficialni ohlaseni?[/quote]S tou kompaktibiltou se omlouvám, mám 60G verzi, tak mi to prislo normálni :wink:. Cenu X360 jsem strelil od boku, protoze jsem ji videl naposledy pred cca dvema mesíci a jinak jsem po ní fakt nepátral. Faktem je ze cena PS3 uz pomalu spadá do kategorie "Únosné" ci skoro "Pro kazdého". Tot vse.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 15. 1. 2008 12:18

To: Boldrik

Tak CoD4 jsem raději nezmínil. To raději HS :-), ale to je asi tím, že mi tento styl nesedí.

Wii-čko uvadím, protože je zatím (pro mě) nejlepší, jelikož má nej hry - prostě Zeldě, Metroidovi, Mariovi se nic nevyrovná :-D (ale Ratcheta mám také moc rád).
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2008 12:24

Hmmm, 6h je i na FPS trochu málo. 10 bych skousnul spís.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Boldrik 15. 1. 2008 12:28

Ratcheta mam taky je to super zabava ,ale jeste jsem ho nedohral protoze mam i Uncharted a ten mel prednost pred vsim dohrano 2x.
Jinak o Wii uvazuji,ale asi ne tobych pak nevedel co prvni hrat a kde brat prachy na hry pro X360 a PS3 a Wii tolik penez nevidelavam.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 15. 1. 2008 13:08

Boldrik: vyhoda her jako CoD4 je v multiplayeru, se kterym mnoho hracu stravi spoustu hodin zabavy a recenzenti pochopitelne kvalitni multiplayer nalezite ohodnoti ... u ciste singlovych her nemaji co ohodnotit.
jasne, ne kazdeho multiplayer zajima, ale v recenzich byva delka singlu zminena, takze je obcas dobre je precist a ne jen koukat na hodnoceni.

N.Marko: ja souhlasim, cena PS3 je urcite priznivejsi, nez byla ale spis jsem to myslel tak, ze:
PS3 ted stoji, jak pises kolem 11 tisic ... osobne si myslim, ze v horizontu par let je celkem realna cena kolem 6 tisic, tedy o pet tisic mene. Pokud vezmu tech pet tisic a odectu je od ceny soucasnych cen Xbox 360, tak se dostanu pod 2 tisice za Arcade a pod 4 tisice za Premium, coz si myslim, ze uz tak realne neni, hlavne u prvniho jmenovaneho.
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2008 13:24

Uzivatel: Muze být.

Ono to je nakonec jedno. Treba mi za pár let rupne v kouli a koupím si jedno jetý X360 s pár skvelími onli-X hrami za pár slupek. U GC jsem tak udelal a nelituji. Ale tet to je vec osobních preferencí a posílat konzoli kazdé dva mesíce do servisu (katastrofický scénár :-) ) je pro hráce ponekud mrzuté, navíc nemám PC a tak bych byl bez netu :-(
Ale to uz skoro zakládám na noví flame a to nechci. X je proste levnejsí a taky se to nekde projevilo a hotovo...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Boldrik 15. 1. 2008 14:10

Uzivatel:Me se CoD4 liby jen beru v potaz ze ne kazdy ma NEt nebo ho bavi hrat Multak tot vse na to by meli vyvojari dbat ne jenom dat jako singl 6hodin a zbitek venovat multaku,ale jinak OK.
Mam X360 dva roky a PS3 od kvetna 2007.A musim ric ze me zacina byt bliz PS3 uzasne multimedyalni schopnosti plus BD a samozrejme tet super hry Uncharted, Ratchet prome i Hevenli Sword.Od X360 me uz odradila je ho poruchovost plus placeni vseho na LIVEa posledni dobou nestabylita LIVE. .Muj Prvi X360 spatne prehraval audio format DTS. Tet mam verzi Arcade a je to to same proste X360 ume skoncil na Xbox si uz koupim jen onli tituly ostatni jde na PS3.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 15. 1. 2008 14:40

Boldrik: jasne, ale me treba multak v CoD4 nelaka, tak cekam, az hra vyjde v Classics ... prave kvuli delce singl kampane
s tou nestabilitou je to problem ... ale treba me nekdy od noveho roku vsechno beha dobre, takze nemuzu posoudit
nevim, ja bych o bral podle toho, kde je lepsi verze, ale kazdy to mame jinak :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 15. 1. 2008 16:25

Fakt taky je ze pokud nekdo uvazuje o PS3,mel by uvazovat asi prvne o nove Tv.Ja si nejdriv poridil LCD a az potom PS3.Je to rozdil hrat na stare tv a nove.Ale ne kazdy sito zatim muze dovolit,bohuzel.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 1. 2008 16:35

To je individualne,jasne,ze k nextgen konzole patri new telkac,ale najdu sa tu aj taky,co ti budu tvrdit,ze na 17 CRT 15rocnom TV to vyzera supis :D Ceny su priaznive tak neni ocom...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 15. 1. 2008 18:58

nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod gaessaekki 15. 1. 2008 20:26

Ja si chcem kupit PS3 preto lebo prednedavnom sme sa doma obstasnili novou LCD telkou a blu ray ma pre mna dost velky vyznam, lebo byvam v severnej amerike a tu je to rozhodne rozsirenejsie ako v strednej europe. Okrem toho teraz nemam doma ziadnu "velku" konzolu mal som povodny xbox ( teda este stale mam ale uz nie doma), GC a predtym PS1. Na PS3 ma lakaju niektore exkluzivitky ako MGS4, Uncharted, Rachet a GOW3, a dost sa tesim na Dark Sector ktory dufam ze vyjde aj na PS3 (aspon na ofic stranke je PS3 v liste platforiem). Online moc nehram ale dost ma stve, ze ak na x360 mam predplateny online dni mi prchaju aj ked nehram, teda ak to je tak ako si myslim. Asi pockam par mesiacov a uvidim co spravim.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka