PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod hrtak 14. 1. 2008 17:17

zajimave... je tam krasne videt pad Segy/nastup Sony a to jak Nintendo prezilo jen diky handheldum....
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Tankista9 14. 1. 2008 19:40

Nintendo přežilo a ukázalo se ;)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 14. 1. 2008 20:34

nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod gaessaekki 14. 1. 2008 22:28

Nechcem teraz vyvolavat flame ani nic podobne, ale mam problem s vyberom hracej masiny. Z prvu som uvazoval nad Wii, ale po zisteni ze tam je len 5 hier ktore si chcem zahrat som od toho odstupil (okrem toho sa vobec neda kupit), tak som zacal uvazovat medzi X360 a PS3. Oplati sa investicia v podobe PS3 do buducna, lebo zo vsetkych vyrobcov je na tom Sony najhorsie. Stracaju peniaze na kazdom vyrobenom kuse PS3jky, maju malo velmi kvalitnych hier (v poprovnani s X360) a ich masina sa najmenej predava, este k tomu mi vadi ze gamepad je lahky a analogy niesu moc usposobene na FPSky. Mam mierny strach aby PS3 neskoncila ako Dreamcast od Segy. Ale je na nej aspon 6 hier, ktore vysli a chcem si ich zahrat (a mam istotu ze ich v buducnosti bude este viac) plus nejake multiplatform a bude sa hodit Blue Ray player. Zato na X360 je tych hier o hodne viac a valna vacsina z nich sa nedostane na PS3, gamepad mi viac sadne do ruky ale vysoka kazovost, hlucnost a celkovy design masiny ma odradzaju od kupi. Co by ste poradili??
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 14. 1. 2008 22:51

resil jsem naprosto stejny problem (s tim, ze problem ovladace u PS3ky se snad vyresi prichazejicim DualShockem ktery mne vzdy vyhovoval) a reseni jsem nenalezl a tak zustavam u sve PS2ky a spousty her ktere jsem jeste nestihl. Holt tuhle generaci asi prosvihnu :(
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 14. 1. 2008 23:12

Souhlasím se ****...pokud máš PS2 zůstaň u ní do doby než na PS3 nevyjdou ty největší pecky...pak bych bral určitě PS3
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Uživatel 14. 1. 2008 23:14

gaessaekki: hry az na prvnim miste, u tech zacni - Dreamcast se v tehle generaci opakovat urcite nebude
jako fanda Xbox 360 bych samozrejme doporucil Xbox 360 :)
jinak osobne si myslim, ze PS3 je lepsi az jako druha konzola, protoze cena bude klesat vic nez u Xbox 360 a veci jako BD jsou pro vetsinu stredoevropanu stejne hudba budoucnosti...
no v nejhorsim pripade si zahrajes, co te na Xbox 360 zajima, a pak ho proste prodas

ale znova opakuju - nejdulezitejsi jsou vzdy hry
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 1. 2008 23:25

PS3 tet stojí 11K - stejne jako X360 (ten vybavenejsí), na druhou stranu jsou hry co na X taky nebudou a letos to vypadá opravdu slibne + hry z PS2. Doporucuji vydrzet tak 2- 3 mesíce a pak se rozhodnout. Já vsadil na SONY.

Btw: s tou dotovaností výroby to nebude tak horké, spekuluje se, ze náklady se uz srovnali s prodejní cenou.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 14. 1. 2008 23:37

N.Marko: Premium stoji pod devet tisic a pokud ho nezajima online, tak si vystaci s Arcade pod sedm tisic
zpetna kompatibilita s PS2? to jsem minul nejake oficialni ohlaseni?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 14. 1. 2008 23:53

ja nevim proc furt rikate, ze na PS3 neni co hrat. dyt to neni vubec pravda.

Uzivatel: koukam na tebe jen tak nekdo nevyzraje... :)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod hrtak 15. 1. 2008 00:29

Podle me sony s PS3 dopadne podobne jako s PSP/ Nintendo s N64. Propadak to nebude, ale nic extra taky ne.
Kazdopadne tech her na PS3 proti xboxu fakt moc neni :)
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 15. 1. 2008 00:34

sega.maniac: je to tak, spousta her je dnes multi a PS3 uz ma i sve exkluzivky, z nichz nektere dost kvalitni
je to jako obvykle o porovnavani s ostatnimi platformami, ale u nekoho to muze byt i zanrova zalezitost
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 15. 1. 2008 08:56

hrtak píše:Podle me sony s PS3 dopadne podobne jako s PSP/ Nintendo s N64. Propadak to nebude, ale nic extra taky ne.
Kazdopadne tech her na PS3 proti xboxu fakt moc neni :)
zaciatok je tazky opat, vsetci boli uneseny s PSX, potom sa dlhsie rozbiehala dvojka a pozri az kam sa prepracovala. Podobne to bude aj s PS3, dokonca prekona do 10r 120 milionov. Moj nazor.
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod hrtak 15. 1. 2008 09:18

Njn ale to nebyla konkurence tak sila. Xbox byla neznama znacka a Nintendo to cely dojebalo a nemelo dobrej marketing. Dneska je situace naprosto opacna :). Ale povime si za par let ;)
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 15. 1. 2008 10:20

Sony s PS3 určitě nešlápla vedle. Jde jen o to, kdy se nám pořádně rozjede. Odhaduji tak přelom roku 2008/2009, za předpokladu, že se povedou očekávané hry - Killzone 2, MGS4, FF XII, GT5 a Little Big Planet a nebude následovat fiasko jako s Lairem a Heavenly Sword. XBOX360 bude příští rok pomalu ustupovat, jelikož na lineup Sony mít nebude a rozdíl v grafice (komu na tom záleží :-) ) už bude větší.

Wii-čko se bude stále skvěle prodávat, protože "hardcore" jádro bude neustále podporováno příležitostnými hráči, kterým stačí ku štěstí WiiPlay a WiiFit.

XBOX360 si to hodně zavařil a to ne jen u mě. Microsoft je prostě firma, které se nedá věřit - spolehlivost XBOXu360 je na 50%, škrábání originálních her mechanikou a MS dělá, že se nic neděje, nekvalitní AV výstup (HDMI jsem nezkoušel) - proti PS3 a Wii je to až směšné, placený online, placené tapety na plochu, placené gamerpictures...... a nový XBOX720 bude připraven na launch v roce 2009 = kašleme na starší stroje.
Jediné, co MS zachraňuje je velký počet dobrých her....
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka