PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Uživatel 10. 1. 2008 20:47

Dark_one: to je fakt ... i kdyz asi zalezi, jak jsou automaty licencovane
prave proto by asi nebylo od veci, aby MS zasponzoroval nektery z hlavnich turnaju ... a pro Nintendo (SSB) :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 10. 1. 2008 21:00

Tomu neverim...turnaje byly vzdycky zalezitosti nezavislych komunit.
I kdyz nejaci sponzori by se hodili...hlavne u nas. Pokud mi Microsoft poskytne sponzoring, klidne zaridim, ze na ceskych turnajich se bude hrat SC 4 pouze na Xboxech 360 :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 10. 1. 2008 21:03

Dark_one: to je moc hezke, ale asi chapes, ze nekdo tu srandu platit musi
nebyt ceska pobocka MS, jaka je, tak ti navrhnu, at zkusis kontaktovat nekoho z MS ... takhle je to celkem zbytecna ztrata casu :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 10. 1. 2008 21:34

->Uživatel: no to je mi novinka, ze to nekdo musi platit...vetsinou platim ja a ostatni organizatori :D

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tragedy 10. 1. 2008 22:46

Dark_one píše:v lete

V létě nic zásadního nevychází... takže na podzim :(
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 10. 1. 2008 23:19

podla mna na jar Tekken 6 a na podzim Sc4, Namco nechce konkurovat samo sebe a navyse T6 je uz vonku na arkadach skoro mesiac
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 00:40

Dark_one: tim spis bys to mel chapat ... na nejvetsi turnaje by asi museli poradatele rozbit hodne prasatek
(na druhou stranu verim, ze ani Sony tohle nepodcenuje)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 1. 2008 00:51

->Uživatel: ale nejvetsi svetove bojovkove turnaje nemaji zadneho velkeho sponzora...urcite ne Sony ani Microsoft. Ucastnici si to zaplati sami + organizatori rozbiji prasatka :)

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 01:44

Dark_one: zvlastni ... mel jsem pocit, ze kolem vetsich akci (ne prave bojovkarskych) se motali dost vyrobci HW a obcas i prave Microsoft, takze jsem automatiky predpokladal, ze Sony se bude v bojovkach nejak vic angazovat, zvlast kdyz prave PS2 byla v tehle oblasti tak uspesna ... tezko rict, jestli maji pocit, ze je jejich pozice tak neotresitelna (coz mozna je), ale mozna by nejaka iniciativa ze strany MS mohla prinest uzitek celemu zanru
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 11. 1. 2008 02:04

Trocha ohne do diskuze, dneska mi pod televizi docasne zahnizdila PS3, zkousel jsem GT-HD i japonsky demo Prologue a musim rict, ze Forza 2 vypada opravdu, ale opravdu lip.....
EDIT: A sixaxis je pekne na ho*no
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 11. 1. 2008 02:45

Sixaxis to už má za pár-snad už brzo půjde do prodeje Dualshock 3.

PS-3 teď nemám po ruce (snad se to brzo změní) ale mně osobně se zdálo že GT-HD je lepší než forza. Obrázky z Prologue jsou nádherné a hlavně - měl by tam být-jak jsem pochopil i pohled z kabiny auta což je důležité...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 11. 1. 2008 03:09

Hlavne to GTxxxxx ma nejak moc tvari a 5ka bude stejne az za rok ne? Forza 2 je jedna jedina a hlavne uz skoro rok na trhu.

hrtak: zajimalo by me, zdali tim presvedcis i darka :)

Na Bwebu bylo tusim nejake prohlaseni sefa divize GT, ten popisoval jak dlouho trva naprogramovat urcita cast hry a skutecne to neni sranda, kolik mesicu zabere i trebas jedna jedina trat ci auto.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod hrtak 11. 1. 2008 03:37

To GT uz vyslo v japonsku ne? Jinak myslim ze srovnavat muzu - stejna televize, v demu je ta sama trat co je i ve Forze... Jo a graficky zhodnotila lepsi Frozu i moje spise-neherni pritelkyne.

Ale jinak jako je to zajimava multimedialni masinka, tichounka, jen skoda ze na ni neni skoro co hrat.

Ten ovladac je fakt silenej, po letech na GC a Xbox ovladacich je to hruza, lehkej (Ty vibrace zas tak nevadej, sem zvyklej z WaveBirdu), blbe se drzi, nevhodne rozlozeny tlacitka fuj :).

Zatim sem hral jen to GTcko a Assasins Creed ale chystam se vyzkouset i dalsi. Pak zreportuju
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 09:23

sega.maniac: s tim Darkem to moc nevidim :)

jinak trate a auta se snad delaji dost dlouho i do Forzy 2, takze tem casum bych i veril

hrtak: a nemas to treba nejak spatne propojene/nastavene :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 11. 1. 2008 10:31

hrtak píše:Trocha ohne do diskuze, dneska mi pod televizi docasne zahnizdila PS3, zkousel jsem GT-HD i japonsky demo Prologue a musim rict, ze Forza 2 vypada opravdu, ale opravdu lip.....

Tak zkus zajít k optikovi :)
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka