PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod panCroup 30. 8. 2007 20:44

Tragedy píše:panCroup: Co ty víš... třeba jsou digihry s Tetrisem ještě prodávanější, než Wii. Jen na to nejsou žádný statistiky :)>/quote]

Tuším tuším, že právě takové ty digi-tetrisy by ty žebříčky mohly vzít brutálním útokem. Hratelnost je vynikající a o tu přece jde především, grafika, zvuk, celková prezentace, AI, postupná evoluce, kdo o tyhle snobárny stojí? A že má s vysokou prodejností něco společného nízká cena? Ale jděte, copak si tu někdo vážně myslí, že solidní část úspěchu třeba takového Wii spočívá i v nejnižší ceně? Absurdní, přítelé, prostě absurdní... :lol:
Didactic, Mega Drive II, PS, GameBoy, PS2, PSP
srdcovky: Final Fantasy, MGS, Little Big Adventure, The Longest Journey, Vandal Hearts, GTA, Half-Life 2
"Ti Římani jsou blázni." Obelix
panCroup
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ohara 30. 8. 2007 20:54

2paar.Nekdo tu psal ze jsem si mohl koupit megadrive, myslel jsem tim ze bych si koupil cokoliv v ty cenovy kategorii co by me pobavilo, meli gamecube, PS stalo dvakrat tolik (uz je to tusim pet let) , to se mi zdalo za na to vyblbnuti moc.
ohara
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ohara 30. 8. 2007 21:01

Samozrejme ze cena je klicovou casti uspechu, uvedomte si, ze v pripade, kdy konzoli nekupuje samotny hrac ( a takovych pripadu bude odhadem 50% a mozna vic) kupujici casto vubec nedokaze rozlisit rozdily v HW. Kolika z vas se pribuzny, rodice, znamy ptaj na to jakej si maj koupit pocitac/ notebook, naprosto dezorientovany ze zaplavy terminu, kterejm vubec nerozumej, a to tady aspon vedej, ze pocitace se lisej. Spousta tehle lidi ani nechape ze hru na PC nepusti na konzoli. Pak je pro ne cena dulezitej aspekt.
ohara
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 30. 8. 2007 22:17

PanCroup: Možná by to stálo založit nějakou stránku DigiWars, která by sledovala prodejnost digiher. Žebříčky, statistiky, regionální prodeje, spousta grafů... Fakt by mě zajímalo, jestli se víc prodává DigiTetris, DigiTenis nebo DigiFormule... a ty flamewary nadšených fanoušků... to by zase bylo něco.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod peterha 30. 8. 2007 22:58

slecna si uz vybrala....
Obrázek
...so.... Shut Up And Drive!!! :lol:
Aj najdlhšia a najťažšia cesta sa začína prvým krokom..
peterha
Killing Spree

Odeslat příspěvekod panCroup 31. 8. 2007 00:13

Tragedy píše:PanCroup: Možná by to stálo založit nějakou stránku DigiWars, která by sledovala prodejnost digiher. Žebříčky, statistiky, regionální prodeje, spousta grafů... Fakt by mě zajímalo, jestli se víc prodává DigiTetris, DigiTenis nebo DigiFormule... a ty flamewary nadšených fanoušků... to by zase bylo něco../quote]

Kdo mi šáhne na DigiPotápěče, je mrtvej muž 8)
Didactic, Mega Drive II, PS, GameBoy, PS2, PSP
srdcovky: Final Fantasy, MGS, Little Big Adventure, The Longest Journey, Vandal Hearts, GTA, Half-Life 2
"Ti Římani jsou blázni." Obelix
panCroup
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 31. 8. 2007 14:53

HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 31. 8. 2007 17:11

HAck_SG: zajimave... to asi muselo neco stat, protoze jeste na Ubidays se zdali byt dost sebejisti, kdyz rikali, ze hra je planovana letos na vsech platformach, takze s tim asi byli relativne daleko...
jeste to chce, aby to za neco stalo, kdyz uz si to Sony vybojovalo :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 31. 8. 2007 17:15

Obrázek

:D
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 31. 8. 2007 17:18

videl jsem to pred par dny na kotaku, ale skoro se mi zda, ze ta cervena barva se k tomu cernemu case vzhledove hodi vic... mozna modra by byla jeste lepsi
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 31. 8. 2007 17:19

Uživatel: že by jsi našel pravý důvod vydání Elite? :mrgreen:
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 31. 8. 2007 18:03

diody u Elite sem jeste nevidel.. natoz ve stojanu :) jinak je to supr masina cetl sem ohlasy ve ctvrtek pro ni bezim..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod nuub 31. 8. 2007 18:03

clovek co navrhoval ten sklenik pre xbox nebol imho moc pri zmysloch :)
nuub
First Blood

Odeslat příspěvekod sega.maniac 31. 8. 2007 18:03

nuub píše:clovek co navrhoval ten sklenik pre xbox nebol imho moc pri zmysloch :)

ma vetrani a odvod horkeho vzduchu.. je to dobre udelany..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod nuub 31. 8. 2007 18:18

sega.maniac píše:
nuub píše:clovek co navrhoval ten sklenik pre xbox nebol imho moc pri zmysloch :)

ma vetrani a odvod horkeho vzduchu.. je to dobre udelany..

zrejme nie dostatocne
nuub
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka