Tak se mi dneska po prolezení všech meníček a submeníček jak na konzoli tak na monitoru povedlo zprovoznit xbox přes komponent a jsem nahlodán jestli si ho přece jen nemám nechat když to teďka jde... Grafika je nádherná, stáhnul jsem si pár demíček... Když ho prodám nebudu mít nic protože na pé es troju mi stejně bude chybět šest tisíc které hned tak mít nebudu... Takže by asi bylo dobré mít nejdřív těch šest tisíc a až pak prodat ixo...
Ovšem měl bych jednu připomínku-právě k těm demům. Zdá se mi že kvalita je taková divná... Stáhl jsem si turoka. Naprosto nepřehledná sekce, tma jak v pytli, absence baterky nebo NVG... Takže jsem vyšrouboval světlost na maximum a stejně jsem to nedojel do konce.
Devil May cray 4 - hra o které se mluví, která je docela chválena, demo je ovšem naprosto stupidní má se dojít někam za deset minut, ovšem kamera je víc než debilní a nikde není napsáno co se má za těch deset minut udělat... Přišlo mi to jako Princ z Persie - podobné problémy jako u téhle klasiky...