X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 27. 3. 2008 14:25

Tak se mi dneska po prolezení všech meníček a submeníček jak na konzoli tak na monitoru povedlo zprovoznit xbox přes komponent a jsem nahlodán jestli si ho přece jen nemám nechat když to teďka jde... Grafika je nádherná, stáhnul jsem si pár demíček... Když ho prodám nebudu mít nic protože na pé es troju mi stejně bude chybět šest tisíc které hned tak mít nebudu... Takže by asi bylo dobré mít nejdřív těch šest tisíc a až pak prodat ixo...

Ovšem měl bych jednu připomínku-právě k těm demům. Zdá se mi že kvalita je taková divná... Stáhl jsem si turoka. Naprosto nepřehledná sekce, tma jak v pytli, absence baterky nebo NVG... Takže jsem vyšrouboval světlost na maximum a stejně jsem to nedojel do konce.

Devil May cray 4 - hra o které se mluví, která je docela chválena, demo je ovšem naprosto stupidní má se dojít někam za deset minut, ovšem kamera je víc než debilní a nikde není napsáno co se má za těch deset minut udělat... Přišlo mi to jako Princ z Persie - podobné problémy jako u téhle klasiky...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 3. 2008 14:37

tak turok a dmc 4 sa ani mne nepacia, hral som len dema

turok mi prisiel ako tuctovka a nedal by som zato ani 500,-, z dmc 4 ma boleli ruky ( trojku som dohral ) a pripadalo mi to uz len ako tupe busenie narozdiel napr. od god of war 2, nechapem preco do dema nedali nejaku cut scenu
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 14:41

http://www.xbox.com/en-US/games/splash/n/ninjagaiden2/

- stranky Ninja Gaiden II na xbox.com, krom jiz drive uvadeneho data vydani 3. cervna je tam i zminka o demu, ktere dorazi uz nekdy v kvetnu
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 27. 3. 2008 14:55

PC píše:Tak se mi dneska po prolezení všech meníček a submeníček jak na konzoli tak na monitoru povedlo zprovoznit xbox přes komponent a jsem nahlodán jestli si ho přece jen nemám nechat když to teďka jde... Grafika je nádherná, stáhnul jsem si pár demíček... Když ho prodám nebudu mít nic protože na pé es troju mi stejně bude chybět šest tisíc které hned tak mít nebudu... Takže by asi bylo dobré mít nejdřív těch šest tisíc a až pak prodat ixo...

Ovšem měl bych jednu připomínku-právě k těm demům. Zdá se mi že kvalita je taková divná... Stáhl jsem si turoka. Naprosto nepřehledná sekce, tma jak v pytli, absence baterky nebo NVG... Takže jsem vyšrouboval světlost na maximum a stejně jsem to nedojel do konce.

Devil May cray 4 - hra o které se mluví, která je docela chválena, demo je ovšem naprosto stupidní má se dojít někam za deset minut, ovšem kamera je víc než debilní a nikde není napsáno co se má za těch deset minut udělat... Přišlo mi to jako Princ z Persie - podobné problémy jako u téhle klasiky...P/quote]
Tak jsou to dema, že? Bohužel by neměla k nám hráčům dorazit takhle zprzněná..viz demo na Turning Point: Fall of Liberty :? Právě demo by mělo hráče nalákat na koupi. To, že je demo paskvil, není tvoje chyba, ale lajdáctví vývojářů/vydavatelů. že nejsou schopni vydat pořádné demo...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lepus 27. 3. 2008 15:53

uzivatel_cz píše:http://www.xbox.com/en-US/games/splash/n/ninjagaiden2/

- stranky Ninja Gaiden II na xbox.com, krom jiz drive uvadeneho data vydani 3. cervna je tam i zminka o demu, ktere dorazi uz nekdy v kvetnu

jáááj už aby to bylo 8) největší hukot :mrgreen:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 3. 2008 15:58

ked tak kukam na avatara a podpis, co ine cakat ;)
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 3. 2008 16:08

DMC4 mi pride zazivnejsi ako NG2,tu hru bych si nekupil ani keby bola jedina :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 3. 2008 16:14

v NG mi zase vadi matuca kamera hehe

priklanam sa skor k Hswordu a hlavne GoW, ale to sme uz OT
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod deadric1 27. 3. 2008 16:18

Me osobne DMC 4 (hran na Xboxu 360) moc nesedl...cekal jsem neco vic nez trojku v lepsi grafice...
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 3. 2008 16:20

Presne,kamera v NG je masaz...

dark:len demicko?Co by si natom vylepsoval?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 16:31

AlienX: tak na pomery neni uz v Black kamera tak spatna ... a treba proti tomu co predvadelo demo DMC4 je dokonce dobra :)

hlavne ale cim dele to hraju, tim vic se mi zda, ze je ta kamera (povetsinou) celkem chytre resena ... mozna to souvisi s tim, ze se mi trochu dostalo ovladani do rukou a vic rozumim tomu, co vlastne delam
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 27. 3. 2008 16:33

spajzo jak ti muže přijit DMC4 zaživnější než NG2 už si hral obě co :mrgreen:
kamera v NG je sice poser ale když s tím člověk počíta ta se tomu předejít.
mě zase sklamal DMC4 grafika jakš takš ale slaboduchy mashbutton :roll:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 3. 2008 16:36

Hlavne treba podla demiciek sudit celu hru :wink: najlepsie ratat ju este medzi tie co som hral.

//lepus:Ano hral,mal,K NGsigma mam odpor a DMC4 mam dokonca 2x,collectors aj normalnu.
Naposledy upravil spajza X dne 27. 3. 2008 16:40, celkově upraveno 1
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Lepus 27. 3. 2008 16:40

počkej a ty víš že nemam plnou verzi ??? + hral si už i NG2 ty krawo ty mas asi stroj času ne :wink:
počkat počkat ninja gaiden sigma neni žadyn ninja gaiden 2 udělej si v tom trochu pořadekm si nějakej zmetěnej :mrgreen:
Naposledy upravil Lepus dne 27. 3. 2008 16:42, celkově upraveno 1
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 16:41

spajza X: no sega z toho byl hodne nadseny, takze mi predvedl i plnou ... a z ceho soudis ty NG2, kdyz jeste ani to demo neni?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka