X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 16:15

PC píše:Zaklínač. Zaklínač je lepší než jakékoliv japonské RPG.s/quote]No. Tak toho beru, protože je vážně famózní. Ale to je JEDNA hra 8) Zaklínač je PC hra..takže tady nevidím žádný konzoloidní problém --> nemusím kupovat konzoli. Ale prostě...Zaklínač staví na knižní předloze..a já ji nečetl :oops: Lepší...možná, ale nezapomeň: JRPG jsou něco ÚPLNĚ jiného...moc to srovnávat nejde :) Jako kdybys chtěl srovnat i]FlatOut 2[/i] s Gran Turismem - to taky moc nejde, obě hry mají absolutně odlišnou filozofii a to i přesto, že je to stejný žánr.

Naposledy upravil Torham dne 26. 3. 2008 16:26, celkově upraveno 1
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod deadric1 26. 3. 2008 16:18

PC píše:Zaklínač. Zaklínač je lepší než jakékoliv japonské RPG.
k/quote]

Vazne?
http://www.gamerankings.com/itemranking ... wid=919416

A ted mi najdi recenzi, kde dostalo Final Fantasy VII 60% :)
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod HAck_SG 26. 3. 2008 16:29

Torham píše:otázka je, kolik v té době bude za ni Sony chtít...t/quote]

Nevím, proč si furt každý stěžuje na cenu PS3 :) Zdá se ti snad, že stojí hodně?

K těm JRPG v tom se s tebou shodnu, konzole si kupuji hlavně kvůli tomu, ale přece jenom si trochu počkám a v létě koupím PS3, na podzim vyjde White Knight Chronicle, tebou zmiňovaná Sonata a to už zkrátí čekání na FF XIII, které možná stihne i tento rok (ikdyž tomu moc nevěřím)...

Každopádně, abych nebyl úplně OT, tak JRPG sice na X360 jsou, ovšem Blue Dragon mě neláká, až moc dětinské (a příliš ve starých kolejích) a Eternal Sonata mě taky nikterak netankuje. Jedině tu Odyssey závidím, ovšem nutno poznamenat, že ta svým vsazením na UT3 engine taky dost ztratila.
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 16:31

Hmmm, a co tohle ;)
http://pc.ign.com/articles/831/831264p3.html

Ne poslouchej, tohle je blbost, Zaklínač je v anglické verzi cenzurovaný a vůbec... U nás se ho prý prodalo 10 000kousků což je v zemi prolezlé pirátstvím s podivem. Zaklínač má pěkný příběh, pěknou grafiku, realistický svět... Na eternal sonatu jsem četl recenzi a nepochopil jsem o čem to je - Chopin umírá... No dobře. Ale proč tam poskakuje nějaká prsatá holka v podkolenkách a mikro sukni ? Proč je tam nějakej bosej nindža ? Proč jsou tam nějaký divný potvory co vypadaj jak nafouknutá ropucha ? A proč se to odehrává na nějaký louce ve fantasmagorickým světě ? Nejsem znalec asi to Japoncům příjde normální mě ne. Blue dragon - parta děcek se mění v potvory... no to je úžasné. Víš co, zkus si zahrát Zaklínače a pak mi řekni jaký to bylo. Ta hra je totiž zážitek, ale to se nedá popsat, to si musíš zahrát. Fantasy RPG nebylo nikdy tak realistické...
Naposledy upravil PC dne 26. 3. 2008 16:39, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 16:31

deadric1 píše:
PC píše:Zaklínač. Zaklínač je lepší než jakékoliv japonské RPG.
k/quote]
Vazne?
http://www.gamerankings.com/itemranking ... wid=919416

A ted mi najdi recenzi, kde dostalo Final Fantasy VII 60% :)
Souhlasím, JRPG prostě rulezzz :twisted: Zaklínač může být dobrej, ale nezamiluješ si žádnou postavu tak jako třeba Aeris v FF VII...to, co se jí stalo, tě ODSTŘELÍ! Čumíš na to jak puk a říkáš si, jak se to ZROVNA jí mohlo stát...krása, se kterou se ani Zaklínač nemůže měřit 8)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 16:39

Já si zamiloval drzou princeznu.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 3. 2008 17:40

Ja navrhuju to tady promazat priblizne od spajzova postu ... nebo jeste lepe presunot do "vs." sekce...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 26. 3. 2008 17:41

PC napsal :arrow: Blue dragon - parta děcek se mění v potvory...
Oni se nemění do potvor ale maji svoje stíny ktery za ně bojují
takže jde vidět že tady placas nesmysli :wink: zaklinač muže byt dobry jak chce ale jedna hra nic nezachraní doby baldurs gate a falloutu jsou davno za nami a jrpg jsou velice kvalitní. to že se ti nelíby je dano nejspiš tim že si moc zaostalej a nemaš rozvinutou fantasii a emočně si nejspiš taky nevyzrálí :mrgreen:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod Boldrik 26. 3. 2008 17:43

Rozdil mezi JRPG a Evropskim Zaklinacem. Je ze japonci jsou takove velke deti a do vsech her davaji vse a Proto JRPG prekipuji emocemi a to me u normalnich RPG proste chyb ne ze by byli spatne to ani nahodou. TAk jak uz Torham psal to s AERIS to vas proste hodi do kolen a toho je plne JRPG EMOCI. Nebo skvosty typu ICO a Shadow Colossus Emoce a hry S DUSI jinak se to neda napsat.
NO a k X360 Lost Odyssey je to uzasna hra at je to najakem koliv Enginu.U teto hry jsem zazival emoce jako u FFVII.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 17:45

Lepus píše:PC napsal :arrow: Blue dragon - parta děcek se mění v potvory...
Oni se nemění do potvor ale maji svoje stíny ktery za ně bojují
takže jde vidět že tady placas nesmysli :wink: zaklinač muže byt dobry jak chce ale jedna hra nic nezachraní doby baldurs gate a falloutu jsou davno za nami a jrpg jsou velice kvalitní. to že se ti nelíby je dano nejspiš tim že si moc zaostalej a nemaš rozvinutou fantasii a emočně si nejspiš taky nevyzrálí :mrgreen:e/quote]
Nějak takhle bych to viděl 8) :mrgreen: :mrgreen:

PS: JRPG vážně nejsou pro každýho, narozdíl od WRPG, že? :)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 17:45

Nebo protože jsem Evropan a nemám tyhle divný věci rád... Tak co tu kecáš něco o emocích ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lepus 26. 3. 2008 17:50

nebo je to tim že seš evropskej hňup že PC viš kuloví nechaš se vmanipulovat do všeho (PS3) tvoje povědomí o čemkoliv se rovna nule nikdy si žadny jrpg nehral ale už tet vis že zaklínač je lepší ?? NEJLEPSI JE BALDURS GATE a vis proc ?? protože je hravně charakterech a o jejich přibezích proto je BG tak skvelí jenže to je jedna z mala takovy JRPG je postaveno vždy na postavách a jejich přibezích. PC víš kuloví ZALEZ
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 17:51

Boldrik píše:Rozdil mezi JRPG a Evropskim Zaklinacem. Je ze japonci jsou takove velke deti a do vsech her davaji vse a Proto JRPG prekipuji emocemi a to me u normalnich RPG proste chyb ne ze by byli spatne to ani nahodou. TAk jak uz Torham psal to s AERIS to vas proste hodi do kolen a toho je plne JRPG EMOCI. Nebo skvosty typu ICO a Shadow Colossus Emoce a hry S DUSI jinak se to neda napsat.
NO a k X360 Lost Odyssey je to uzasna hra at je to najakem koliv Enginu.U teto hry jsem zazival emoce jako u FFVII.
Naprosto přesně vystiženo :) Zaklínač je řemeslně výborný, ale JRPG kontrují tím, že mají srdce a duši. Ty hry a postavy jakoby žily (ta Aeris je hezkej příklad) a hráč se s nimi ztotožní a bere jejich osudy do svých rukou...a prožívá je společně s postavami. Sorry PC, ale tohle jsem nezažil u ŽÁDNÉHO WRPG (ani u ai]Zaklínače
Naposledy upravil Torham dne 26. 3. 2008 18:00, celkově upraveno 1
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 3. 2008 17:59

Torham: ono je to trochu slozitejsi ... osobne mam pocit, ze zapadni RPG jsou sice mnohem sirsi zanr nez JRPG, ale obecne je asi kladen vetsi duraz na hrace a jeho prime zapojeni
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 26. 3. 2008 18:00

A zacalo to obycejnym dotazem na Xbox :roll:
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka