X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 1. 2013 18:12

Tu jsem dohrál, nebylo to špatné. Ale když jsem dojel jedničku, tak jsem trochu litoval, že jsem Xbox neměl v roce 2006. To muselo tenkrát být něco neskutečného. Možná jsem je hrál moc brzy po sobě. Proto teď čekám.

-- 20. 1. 2013 18:13 --

God of war jednička je pro mě také absolutně nejlepší GOW. Uncharted 1 také ze série. Nevím, mám nějak štěstí na zalíbení v prvních dílech. Zase u Resistance je to trojka, tak nevím :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 1. 2013 18:25

Já hrál jedničku v době vydání a málem jsem se z toho podělal :D Nedávno jsem koupil znova xko a hned si dal GOW2/3. Dvojka mi přišla skoro stejná jako jednička, jen už mi to nepřišlo úžasný, nezapomenutelný a zajímavý, jako kdysi takže jsem se chvílemi i nudil. Ale dohrál jsem ji a byla to rozhodně jedna z těch lepší TPSek, zato ale 3ka mně od začátku chytla a vyflusla až na konci, podle mně nejlepší čistokrevná akce posledních let, sice už není stylizovaná do bledých skoro až černobílých barev jako 1/2 takže má celkem jinou atmosféru ale je to akční jízda jak má být, kdybych dal dvojce dejme tomu 7-8/10 tak u trojky bych uvažoval mezi 9 a 10. Takže dohraj dvojku a hned hurá na závěr!
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 20. 1. 2013 18:28

GoW 2 je dobry krom zaverecneho bosse parada.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 1. 2013 18:32

Dvojku mám dohranou už snad dva měsíce, takže v tom problém není. Zkoušel jsem (abych proložil) naskočit do Halo 3, ale to se moc nepovedlo, protože mě to vůbec nebavilo. Tak teď bych mohl klidně zkusit GOW3.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Cru4l 20. 1. 2013 19:04

No tak Halo 1 mě nebavilo téměř vůbec... Teď jsem dojel ten remake a je to pořád hrůza. Teda - nostalgie, to jo, ale jinak mi to nebralo. 3 se mi celkem líbila - ta hratelnost a různorodost. Reach je podle mě nejlepší díl, ale ještě jsem nehrál 4.

Série GeoW jde uplně mimo mě... Jedničku jsem tehdy dostal ke konzoli a moc mi to neřikalo, ale dobrý. Dvojku jsem dohrál a děsně se nudil - u jedničky mě aspoň bavil mulťák, dvojka ho měla "divnej".. a Trojku jsem ještě nehrál a bojim se toho...

Jinak všeobecně mam taky nejradši první díly, přesto mi Uncharted přišel dost "přehnanej".. Dvojka u mě vede z celý série (škoda jen, že odstranily ten balanc sixaxisem). Resistance se mi nelíbí první dva díly, trojku jsem hrál demo a ta mě chytla - tu ještě pořídim :-)

A třebas LBP nebo iNfamous jsou taky luxusní oproti dvojkám ;)
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 1. 2013 19:33

Mě to právě později chytlo. V library jsem už byl pěkně nastartovaný a dojel to strašně rychle. Jakmile to má alespoň náznak příběhu, už mě to baví :D

Asi se mi líběj ty novinky. Uncharted 1 bylo v své době také super. Bylo to sice stereotypní a trochu časem i otravné. Ale skvělý příběh a nádherná grafika z toho pro mě udělal jednu z nejlepších her (tak devítkové). Dvojka už pro mě neměla příběh, i když byla třeba technicky lepší.

U Infamous to mám stejně jako u Uncharted. I když je třeba jednička technicky horší, tak příběhově je to pro mě pecka a ta novost asi také udělala moc. U dvojky jsem se nudil. LBP nemá příběh a dvojka je proto luxusní záležitost. Jen těch 60 fps to mělo mít. To jim dost vyčítám.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sune2009 25. 3. 2013 19:33

Potřebuji poradit koupil jsem X360 včetně nějakých těch live či gold points,ale jsou u konkretního profilu na tom xboxu,jdou nějak převést na jiný profil,který si vytvořím já třeba tím,že ten profil zruším nebo tak nějak.Normálně se na ten profil,kde ty body jsou,můžu přihlásit a hrát za něj.Popřípadě je utrácet,atd.
sune2009
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 3. 2013 19:45

Mám pocit, že převést to nepůjde.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 5. 2013 07:54

Obrázek
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 9. 7. 2013 13:34

Pekne, ten Crystal X1 bych chtel docela sehnat.

Jinak peckova hra:

PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod X-men 29. 7. 2013 08:19

Můžeš si změnit gamertag a přihlašovací údaje ale začít s čistým GT je stejně lepší.
sune2009 píše:Potřebuji poradit koupil jsem X360 včetně nějakých těch live či gold points,ale jsou u konkretního profilu na tom xboxu,jdou nějak převést na jiný profil,který si vytvořím já třeba tím,že ten profil zruším nebo tak nějak.Normálně se na ten profil,kde ty body jsou,můžu přihlásit a hrát za něj.Popřípadě je utrácet,atd.
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 7. 2013 17:44

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sune2009 9. 9. 2013 18:03

Díky xmene...
poslední dny mám problém nelze se mi provést update,takže mi to píše nějakou chybu viz obrázek a nejde to ani přes flashku,tak jsem se dnes spojil přes chat s podporou xboxu...borec to se mnou prošel,ale jediný co mi udělal,že mě potom odinstaloval všechny update přes nějaky LB,RB,X a ještě jednou,když je zvolen HDD v nastaveni a ted to nejde pořád a pak se to odpojilo...dle typu chyby by to mělo být problém s připojením,ale nejde to provést ani přes tu flashku a když dám test připojení tak jak přes wifi tak přes kabel to je vše ok...nějakou mezipamět na HDD jsem taky mazal a stále to samé
nějaké tipy co s tím?

obrázek s chybou
http://2i.cz/af584963b0
sune2009
Killing Spree

Odeslat příspěvekod X-men 10. 9. 2013 10:58

To se mi taky stalo, a ne jednou. ale stačilo restartovat konzoli a pak to šlo. Podle mě je to tím že se přeruší stahování update souborů. A zkoušel jsi zcela smazat xbox to továrního nastavení.
sune2009 píše:Díky xmene...
poslední dny mám problém nelze se mi provést update,takže mi to píše nějakou chybu viz obrázek a nejde to ani přes flashku,tak jsem se dnes spojil přes chat s podporou xboxu...borec to se mnou prošel,ale jediný co mi udělal,že mě potom odinstaloval všechny update přes nějaky LB,RB,X a ještě jednou,když je zvolen HDD v nastaveni a ted to nejde pořád a pak se to odpojilo...dle typu chyby by to mělo být problém s připojením,ale nejde to provést ani přes tu flashku a když dám test připojení tak jak přes wifi tak přes kabel to je vše ok...nějakou mezipamět na HDD jsem taky mazal a stále to samé
nějaké tipy co s tím?

obrázek s chybou
http://2i.cz/af584963b0
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sune2009 10. 9. 2013 14:51

Ja to zkousel stahovat cca 15x behem 2 tydnu a i na te flashce je to cele rozbalene,protoze jinak by me ten zip hlasil ze je nekompletni...
Cely xbox jsem nemazal,jen vcera jsem mazal tu pamet a pak asi ty updaty pres to horni tlacitka.
sune2009
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka