-- 20. 1. 2013 18:13 --
God of war jednička je pro mě také absolutně nejlepší GOW. Uncharted 1 také ze série. Nevím, mám nějak štěstí na zalíbení v prvních dílech. Zase u Resistance je to trojka, tak nevím

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
sune2009 píše:Potřebuji poradit koupil jsem X360 včetně nějakých těch live či gold points,ale jsou u konkretního profilu na tom xboxu,jdou nějak převést na jiný profil,který si vytvořím já třeba tím,že ten profil zruším nebo tak nějak.Normálně se na ten profil,kde ty body jsou,můžu přihlásit a hrát za něj.Popřípadě je utrácet,atd.
sune2009 píše:Díky xmene...
poslední dny mám problém nelze se mi provést update,takže mi to píše nějakou chybu viz obrázek a nejde to ani přes flashku,tak jsem se dnes spojil přes chat s podporou xboxu...borec to se mnou prošel,ale jediný co mi udělal,že mě potom odinstaloval všechny update přes nějaky LB,RB,X a ještě jednou,když je zvolen HDD v nastaveni a ted to nejde pořád a pak se to odpojilo...dle typu chyby by to mělo být problém s připojením,ale nejde to provést ani přes tu flashku a když dám test připojení tak jak přes wifi tak přes kabel to je vše ok...nějakou mezipamět na HDD jsem taky mazal a stále to samé
nějaké tipy co s tím?
obrázek s chybou
http://2i.cz/af584963b0
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků