X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 6. 2011 21:05

Jde o to, že Wii stojí asi 3k,- a nechci kabel, který stojí polovinu toho :D Kolik stojí ten k Wii? Nikde jsem ho neviděl, jen ten k Xboxu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 6. 2011 21:24

Ja vga kabel k wii koupil myslim za 480,- na aukru - to samo o sobe neni takova hruza ale byl to noname a buh vi jak dlouho by vydrzel ze :D Ja ho pouzival tak 14 dni potom jsem poridil tv takze jedu normal pres komponent.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 6. 2011 21:28

Našel jsem nějaký kabel pro PS3 a Wii společně :D To pak moc nechápu, jak to funguje. Tobě to fungovalo dobře s běžným monitorem?

-- 25. 6. 2011 22:30 --

Hmmm, tak podle standardu se to tam nějak vejde. A jaké to mělo rozlišení a jak to vypadalo? Pak ale nechápu tu cenu. By to mělo být tak za stovku.

-- 25. 6. 2011 22:45 --

Podle ohlasů není úplně funkční. Prý šlape, ale ne u všech her. Každopádně o takové řešení nestojím. Wii má asi smůlu a pro Xbox pořídím nový monitor.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 6. 2011 09:26

Jo ja mel taky pro wii a ps3 spolecne :D A tech 14 dni fungoval v pohode zadna hra mi problemy nedelala - nutno ale dodat ze za tech 14 dni jsem hral jen red steel,zeldu a super mario galaxy (mozna jeste one piece unlimited cruise 2 )
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 6. 2011 11:15

Tak nevím, ale je to jedno, 500,- bych za kabel stejně dávat nechtěl. Na Wii moc her není. Přesně tu Zeldu bych zkusil, ale obejdu se bez toho a Mario vypadá také docela dobře, ale mám to stejně jako u Zeldy. U Xboxu by se kabel vyplatil, ale když má HD, bude lepší rovnou monitor.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 6. 2011 21:04

Tenhle tyden jsou na Marketplace docela sympaticke 50% slevy na nektere celkem slusne hry, konkretne:

Obrázek
Hard Corps: Uprising - 600 MP (bezne 1200 MP)

Obrázek
Comic Jumper - 400 MP (bezne 800 MP)

Obrázek
X-Men: The Arcade Game - 400 MP (bezne 800 MP)

Obrázek
Lara Croft and the Guardian of Light - 600 MP (bezne 1200 MP)

Obrázek
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Reshelled - 400 MP (bezne 800 MP)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 7. 2011 19:26

Dnes jsou az 50 procent slevy na hromadu stahovatelneho obsahu ke hram od Microsoftu. Doporucuju se podivat:
http://marketplace.xbox.com/en-US/Promo ... udios-Sale
Sam kupuju DLC k Fable III :D

Jinak tento tyden sleva na tri DLC k Mass Effect 2 - Arrival, Kasumi a Lair of the Shadow Broker za polovinu ceny.
Hlavne Lair je paradni - jeden z nejlepsich DLC na trhu napric hrami. Kasumi je dobry kousek navic s novou postavou. Arrival je jeden ze slabsich pocinu, ale neni vylozene spatny a je to trochu povinnost pred Mass Effect 3.
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 26. 7. 2011 20:25

DLC k ME2 už jde stáhnout? Když jsem to naposledy zkoušel, vůbec mi to v Marketu nenabízelo a přímo ze hry to pak vyblilo nějakou chybu.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 7. 2011 21:21

Mican: netusim, ja mam britsky ucet a stahnout mi slo vdycky vsechno :))
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod danvavra 30. 7. 2011 08:08

dobry den,
procist diskusi o 500 stranach je nadlicky ukol...

prosim vas jake jsou moznosti kinectu pri ovladani pristroje hlasem a hlavne gesty?

jde mi jen o prehravani videi hudby a fotek. nezajimaji mi hry. to asi nema smysl kupovat?
jake formaty podporuje?
diky za info
3650 >> SX1 >> 6131 >> N73 >> N95 8GB >> N8 >> čekám na N9
danvavra
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 30. 7. 2011 08:39

uzivatel_cz píše:Mican: netusim, ja mam britsky ucet a stahnout mi slo vdycky vsechno :))

Taky jsem kdysi měl. Pak jsem ale nerozumně přemigroval a to mám za to. Sice teď můžu platit kreditkou, ale tak nějak není za co. Všechno co jsem si chtěl kdysi koupit (a nechtěl si kvůli tomu shánět body na aukru, atd.) - teda datadisky ke GTA4, k tomu ME2 a podobně - se CZ hráčům neprodává. Skoro už se začínám zaobírat myšlenkou že si založím ještě jeden UK účet a budu si to kupovat otamtud. Půjdou pak ale datadisky hrát z toho českého?
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 7. 2011 11:26

danvavra píše:dobry den,

prosim vas jake jsou moznosti kinectu pri ovladani pristroje hlasem a hlavne gesty?

jde mi jen o prehravani videi hudby a fotek. nezajimaji mi hry. to asi nema smysl kupovat?
jake formaty podporuje?
diky za info

I když riskuji pořádnou smršť hanlivých slov od příznivců Xboxu, tak řeknu, že na to co jste právě napsal má Kinect naprosto houby smysl. Na hlasové ovládání je nutné mít alespoň nějakou rozumně znějící angličtinu a co se ovládání gesty týče - gamepad je prostě mnohem rychlejší a přesnější. Už jenom vybrání položky a její potvrzení trvá nejméně třikrát déle než jednoduše na d-padu najet na ikonku a zmáčknout čudlík. Takže asi tak. Ušetři si na nějakou solidní hru radši.

Mican: Na PS3 s tím bývají docela problémy. Některé DLC jdou hrát z jiného účtu, jiná ne. Problém je samozřejmě jak předem poznat která jsou která, byť by se to možná dalo odvodit dle vydavatele. Hádám, že u Xboxu by to mohlo být podobné.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 30. 7. 2011 18:14

Mican: bezne DLC by mely fungovat na stejne konzoli, problem by mohl byt s ruznymi vecmi od EA, ktere pouzivaji Cerberus Network atd.
prilezitostne to zkusim :))

danvavra: tady asi moc lidi s Kinect neni - zkusil bych spis nejake specializovane fanstranky
muj osobni nazor z toho mala, co jsem Kinect pouzival, je, ze jen kvuli filmum apod. se Kinect asi nevyplati - momentalne je to spis takovy bonus ke hrani na Kinect
na podzim ma ale vyjit novy dashboard, ktery by mel dale zlepsit mimo jine i prave ovladani pomoci Kinect, takze bych to znovu zkusil za par mesicu
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 30. 7. 2011 20:38

danvavra píše:dobry den,

jake formaty podporuje?
diky za info

Což o to, pokud má člověk rozumnou anglickou výslovost, funguje to docela intuitivně a hezky - řeknu xbox play movie a spustí se film, listovat se dá pohybem ruky atd. JENŽE! Celé je to určeno pro Zune a podobné placené on demmand služby - u nás je to tedy k ničemu. Pokud byste na nechtěl hrát Kinect hry, nemá to absolutně smysl.Leda byste žil v UK/US.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod powerball 2. 8. 2011 21:59

jak si mam koupit live points online? pres konzoli a paypal ani kartu to nejde, pres microsofti stranky to taky nejde ani pres paypal ani pres kartu, pres amazon to nejde pres kartu.kde jidne se to da jeste koupit? se s tim tady drbu uz hodinu a proste jim ty prachy nejde nacpat do chrtanu a nejde :/
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka