X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod deadric1 27. 3. 2008 22:40

PC píše:Mass effect - bude na PC. Halo 3 je hnusné a infantilní. Forza 2 se mi nelíbí (moc těžká, nic moc grafika,nemá pohled z kabiny...)
n/quote]
Z Xboxy vetsina dobrych exkluzivnich her vyjde na PC, je to pro tebe novinka?
A jestli je Halo 3 infantilni, tak to pro tebe bude dost chlapacka hra snad jedine Manhunt ;)

PC píše:Wlašák-jednoduché - kup si dobíjecí baterky nejlépe Sanyo Enerloop... A máš vystaráno, plus je to praktičtější(lze je použít i jinde a možná i lacinější nežli jednoúčelový charge kit (hodí se všude kde jsou potřeba dobíjecí baterky a enerloopky vydrží fááákt dlooooouho a k tomu jsou rychlenabíjecí a můžou se skladovat dlouho nabité(2.5hoďky.) /quote]

Nemyslis, ze je trochu neprakticke kazdou chvili vyndavat baterky a strkat je do nabijecky, kdyz muzes v pripade vybiti proste jen pripojit pad k Xboxu dratem a hrat dal?
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wlashack 27. 3. 2008 22:52

A ten Play and Charge Kit když koupím tak jse pro jeden nebo dva ovladače? A jak dlouho asi trvá dobití při současném hraní?
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 27. 3. 2008 23:20

PC: Darkness, Bioshock, Lost Planet, Mass Effect... auticka uz jsou tu ty nej popsany, jestli chces, tak me pisni PM a muzu ti neco pujcit
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 23:33

PC: Crackdown (84%), Dead or Alive 4 (86%), Dead Rising (85%), Kameo (81%), Prey (78%)... vsechny se daji sehnat nove pod 500 (nektere pod 300), tak si neco kup a hraj to
Naposledy upravil uzivatel_cz dne 28. 3. 2008 10:51, celkově upraveno 1
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 28. 3. 2008 00:42

Halo 3 má infantilní a hnusou grafiku a jsou v něm infantilní nepřátelé. V Dead Risingu je mizerně řešené ukládání, Kameo se mi nelíbilo, Prey je i na PC, to samé Bioshock.(obě jsem hrál)

Spíš bych raději za menší peníze sehnal Ace Combat 6, PGR 4. Test drive Unlimited, the Darkness,Saints Row a možná i ten Devil May Cry 4...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 3. 2008 07:07

PC: ze ma Halo 3 infantilni a hnusnou grafiku ti rikal joe? ... ale hlavne ze si muzes stezovat :)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 28. 3. 2008 09:54

" Crackdown, Dead or Alive 4, Dead Rising, Kameo, Prey " vsetko dobre hry s indexom 7 - 7 - 6 - 9 - 8 - podla mna, za tu cenu sa jedna o vyhodny nakup, ale to snad som ani pisat nemusel..
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 29. 3. 2008 13:43

PC píše:Tak jsem si stáhnul demo eternal sonaty... Jsem z toho na rozpacích. Jak bych to popsal- graficky mi to připomíná třeba Knightshift nebo Etherlords... Ve hře jsou tři postavičky pojmenované po jednotlivých hudebních tempech... Nějakej kluk s mečem (Allegro), holčička co vypadá jako červená Karkulka (Polka) a pak nějaké děvčátko s velikou flintou-ručnicí. Tyto tři dítka běhají po neuvěřitelně přebarvené krajině, cestou potkávají legrační dýně nebo cibule s nožičkama. Kluk seká do dýní mečem, karkulka parapletem (:D) a ta malá holka do nich střílí z ručnice která ma kadenci a zvuk asi jako 20mm kanon. Občas se tahle zelenina zvětší, a pak hrdiny zabije...Když se některému děcku podaří něco zabít tak nadšením piští jako myš na smetišti...

Ehhh, tahle fantasmagorie má být to skvělé japonské RPG ? Čeho se mám bát ? Kde jsou ty emoce ?e/quote]
Je mi jasné, že zrovna Tebe Eternal Sonata moc neosloví :wink:
Ad grafika - pokud máš rád ultrarealistické rendery ala Crysis (vycházím z tvého štkání, jak Crysis dostal na zadek od CoD4 a BioShocku v příslušném tématu), je jasné, že grafika Sonaty tě moc nechytla. Je to úplně jiný styl (jedná se o cel-shaded anime) a vypadá to krásně, přímo snově (celá hra je vlastně takovej sen :) ). KnightShift a Etherlordi mají úplně jiný styl grafiky :wink:
Ad postavy: Špatně napsané jméno toho kluka s mečem ti odpustím (správně je to Alegretto), Polku jsi vystihl celkem správně (je to ovšem docela smutná postava, stejně jako Chopina ji čeká neodvratná smrt, ale to v demu tuším nerozebírají...) a ta třetí postava - to "děvčátko s velikou flintou-ručnicí" - jako sorry, ale když jsem tohle četl, tak jsem házel upe ultraROFLe :mrgreen::mrgreen::lol::mrgreen::mrgreen: On je to totiž KLUK :mrgreen: a jmenuje se Beat :wink: K té ručnici: Je to sice rychlopalná zbraň, ale to nezabraňuje faktu, že Beat je nejslabší postavou ve hře a moc užitečný není (má ještě foťák, se kterým můžeš fotit protivníky a fotky prodávat - ovšem je to špatně vyřešené --> jedna z největších chyb hry: snadno zneužitelný finanční systém), akorát ze začátku a pak na rychlé buildování Echoes stupnice (vpravo dole, v demu tuším není).

"Občas se tahle zelenina zvětší, a pak hrdiny zabije..." - tohle je unikátní prvek battle systému hry. Jestlipak sis všiml, že postavy (i nepřítel) mají ovlivněné bojové schopnosti podle toho, jestli stojí na světle nebo ve stínu? Nepřátelé mají ve stínu jinou podobu i statistiky než když stojí na světle, postavám se zase mění speciální útoky :wink:

"tahle fantasmagorie má být to skvělé japonské RPG ?" - Hm...soudit hru podle dema? :? Kup si (nebo půjč - to bude pro tebe finačně méně riskantní :) ) plnou hru a suď ji - hra má celkem dosta zajímavých postav a ten příběh není dvakrát veselej...emoce tu sice nehrají prim (ale jsou tam, ne že ne :) ), zato filozofování Polky a Chopina o smyslu života a hledání sebe sama ano :) Přeber si to sám, pokud se ti hra nelíbí, budiž, blamovat tě za to nebudu...baví tě jiné žánry :wink: Eternal Sonata je taky svým způsobem zvláštní hra, je to takový sen a "normální" Evropan ji nemusí pochopit, přecejenom jsme trochu jiná mentalita než Japonci :) Mne ovšem chytla, tam kde ty vidíš fantasmagorii, tam já vidím parádní námět (znáš jinou hru, kde je hlavní postavou hudební skladatel?), pro tebe příliš kýčovitá a barevná grafika je pro mne krásná a inspirující (barev je tam hafo, ale nepřekročí hranici vkusu a navíc spousta lokací je OPRAVDU krásných)...prostě já tvůj názor respektuji, pouze reaguji 8)
Naposledy upravil Torham dne 29. 3. 2008 15:23, celkově upraveno 5
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 29. 3. 2008 13:57

PC píše:Halo 3 má infantilní a hnusou grafiku a jsou v něm infantilní nepřátelé. V Dead Risingu je mizerně řešené ukládání, Kameo se mi nelíbilo, Prey je i na PC, to samé Bioshock.(obě jsem hrál)

Spíš bych raději za menší peníze sehnal Ace Combat 6, PGR 4. Test drive Unlimited, the Darkness,Saints Row a možná i ten Devil May Cry 4...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 29. 3. 2008 13:59

Smoke píše:ty se nejdřív zeptáš co bychom ti doporučili, každou z navrhnutých her pošleš doprdele a pak napíšeš co bys radši...to jako čekáš že napíšeme to co přesně chceš? A proč se ptáš když to víš?
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 29. 3. 2008 14:02

Jo to nechápu prostě...furt má xko, stěžuje si na něj jak je strašné, jak ty hry jsou strašné..nevím co si tím dokazuje. Nebo kompenzuje? To spíš... Nechápu.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Lepus 29. 3. 2008 14:03

Torham píše:
Smoke píše:Hej ty si šulin...ty se nejdřív zeptáš co bychom ti doporučili, každou z navrhnutých her pošleš doprdele a pak napíšeš co bys radši...to jako čekáš že napíšeme to co přesně chceš? A proč se ptáš když to víš?o/quote]Asi chtěl nepřímo naznačit, že XB360 sux a PS3 rulezzz nebo něco takového :roll:l/quote]

tak jako vždy a my mu jako vždy jemně naznačíme že je debil :mrgreen:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 29. 3. 2008 15:17

Lepus píše:tak jako vždy a my mu jako vždy jemně naznačíme že je debil :mrgreen:n/quote]
Tak jako pod tohle dávám svůj podpis :mrgreen:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 1. 4. 2008 16:45

panove, ty ctyri stranky zpet vazne sranda :)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 1. 4. 2008 18:35

Na japonskem LIVE je ke stazeni region-free demo Raiden Fighters Aces ... hra asi nikdy nevyjde na zapade, tak jestli mate japonsky ucet, aspon si muzete zkusit o co prichazime

"[url=http://www.youtube.com/watch?v=XtEHq6LLUVg]Wake up, Producer...
The iM@TRIX has you...
[/url]"

- iM@TRIX RELOADED :)
Naposledy upravil uzivatel_cz dne 1. 4. 2008 20:35, celkově upraveno 1
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka