X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 3. 2008 16:41

Myslel som sigmu samo...O NG2 ani nesuchnem :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 16:42

spajza X: "nesuchnem" :?:
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod p.e.t.i.k. 27. 3. 2008 16:50

K DMC4: hrál jsem demo a dost mi tam vadilo zaměřování na RB. Dá se v plné verzi přenastavit ovládání (na RT)?
Ah, we are all heroes: You and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere REJOICE!!!
What can change the nature of a man?
Nedávejte vědcům páčidla !!!
p.e.t.i.k.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Boldrik 27. 3. 2008 17:13

JA hral DMC4 na PS3 a jsem spokojeny.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dilinjha 27. 3. 2008 18:24

ja sem koupil bezdrat controller za 400 original zabalenej plus baterky :P porad funguje
dilinjha
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 27. 3. 2008 19:09

Tak jsem si stáhnul demo eternal sonaty... Jsem z toho na rozpacích. Jak bych to popsal- graficky mi to připomíná třeba Knightshift nebo Etherlords... Ve hře jsou tři postavičky pojmenované po jednotlivých hudebních tempech... Nějakej kluk s mečem (Allegro), holčička co vypadá jako červená Karkulka (Polka) a pak nějaké děvčátko s velikou flintou-ručnicí. Tyto tři dítka běhají po neuvěřitelně přebarvené krajině, cestou potkávají legrační dýně nebo cibule s nožičkama. Kluk seká do dýní mečem, karkulka parapletem (:D) a ta malá holka do nich střílí z ručnice která ma kadenci a zvuk asi jako 20mm kanon. Občas se tahle zelenina zvětší, a pak hrdiny zabije...Když se některému děcku podaří něco zabít tak nadšením piští jako myš na smetišti...

Ehhh, tahle fantasmagorie má být to skvělé japonské RPG ? Čeho se mám bát ? Kde jsou ty emoce ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 27. 3. 2008 19:42

PC: takze co tady mame? ... nesmyslne graficke srovnani (o cemz se konecne muze kazdy sam presvedcit), pravdepodobne nezvadnuti ovladani hry a posuzovani pribehu podle dema, ktere samo zadny pribeh nema

musis se vic snazit, protoze fantasmagorie je hlavne tvuj prispevek :)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Boldrik 27. 3. 2008 19:50

PC:Jsi straceny pripat je vydet ze o JRPG vys velke kulove si snat myslis ze po 15min hrani te to nejakym spusobem dostane????? Az budes met v Eternal Sonate odehranych mejakych 10hodin potom hodnot. Porit si,ale radej Losst Odyssey po 14hodinach hrani si uzijes emoci ažaž. Nejhorzi je ze si asi clovek bez fantazie tak ze te asi zadne japonska hra asi moc neoslovy.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 27. 3. 2008 20:03

O moji fantazii se neboj, mám ji dost, přivydělávám si psaním povídek:)

PS: Propána jána než to pošleš tak si to přečti, co ten strašný pravopis ? S a Z, I a Y :twisted:
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 27. 3. 2008 20:16

S tim opravovanim pravopisu opatrne, protoze napriklad pred "a" carka nepatri :wink:
PC píše: Občas se tahle zelenina zvětší, a pak hrdiny zabije...e/quote]
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC 27. 3. 2008 21:17

Pravda :)

Jakou byste mi doporučili hru na ixo ? Musím však přiznat že jsem mírně zmatený, protože jsem zjistil že neexistuje žádné demo Assasínů a také - což nechápu-není xbox demo Call of Duty 4... Samozřejmě že mám dohranou plnou hru na PC ale rád bych si zkusil tuhle střílečku i na xboxu.

(Chtěl bych nejraději nějaká autíčka, ale zatím co jsem zkoušel všechny demoverze se mi líbí pouze test drive unlimited, který je však i na PC za méně peněz. )Teď stahuji PGR4 jsem zvědavý...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod deadric1 27. 3. 2008 21:49

->PC: Mass Effect, Halo 3, Forza 2...Eternal Sonata? :)
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wlashack 27. 3. 2008 22:22

No, tak to celé dopadlo jinak :-) Sehnal jsem na inzerát fungl novou zabalenou Elite verzi za 7.300 Kč, takže jsem happy :-)

Do začátku jsem koupil si následující hry:

Halo 2, Halo 3 (miloval jsem 1ku na PC takže povinnost)
FIFA 2008 (dobrej fotbálek na bitky s přítelkyní)
Virtua Fighter 5 (tohle je srdcovka přítelkyně)
PGR 4 (tohle musím mít, brousím zuby i na Forzu)

Ještě jedna věc mi vrtá hlavou, jak je standardně řešeno dobíjení ovladače, nemám-li Quick Charge Kit nebo Play and Charge Kit?
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod deadric1 27. 3. 2008 22:33

Wlashack píše:Ještě jedna věc mi vrtá hlavou, jak je standardně řešeno dobíjení ovladače, nemám-li Quick Charge Kit nebo Play and Charge Kit?C/quote]

Dve slova - tuzkove baterky :)
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PC 27. 3. 2008 22:34

Mass effect - bude na PC. Halo 3 je hnusné a infantilní. Forza 2 se mi nelíbí (moc těžká, nic moc grafika,nemá pohled z kabiny...)

Takže se asi rozhodnu pro Project Gotham Racing 4. Zkoušel jsem demíčko a grafiku to má podobnou jako Gran Tourismo, je tam pohled z kabiny a celkově ta hra vypadá realisticky... Hlavně déééšť. Poprvé v automobilové hře pršííí a to tak že déšť vypadá jako déšť. Teď ji jenom sehnat levně... Nebo nepučil byste mi ji někdo tak na týden ? Dohraju a vrátím.

Wlašák-jednoduché - kup si dobíjecí baterky nejlépe Sanyo Enerloop... A máš vystaráno, plus je to praktičtější(lze je použít i jinde a možná i lacinější nežli jednoúčelový charge kit (hodí se všude kde jsou potřeba dobíjecí baterky a enerloopky vydrží fááákt dlooooouho a k tomu jsou rychlenabíjecí a můžou se skladovat dlouho nabité(2.5hoďky.)
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka